bujam1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μια και κυκλοφόρησε πλέον και στην Ελλάδα η νέα σειρά XPS (9550), η 'παλιότερη' σειρά είναι διαθέσιμη στα 1300€ στην MSystems (800Ε φθηνότερα από το επόμενο μαγαζί). Όπως φαίνεται και από το σκρουτζομάγαζο, το μοντέλο αυτό κυκλοφορεί εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου (με τιμή πάντα γύρω στα 2000 €): Όπως είναι λογικό για μηχάνημα του 2014, μην περιμένετε επεξεργαστές 6ης γενιάς, DDR4, USB 3.1 κλπ, αλλά με 1300€ μπορείτε να πάρετε ένα αξιοπρεπέστατο, ελαφρύ (~2 κιλά) και καλοφτιαγμένο laptop με 4K 15.6" display (glossy δυστυχώς), 4πύρηνο i7, 16gb μνήμη/32gb m.sata και δύο χρόνια εγγύηση. Αν και σε απόλυτα μεγέθη τα 1300€ είναι αρκετά (και με τα ίδια χρήματα παίρνει κανείς gaming laptop και με καλύτερα χαρακτηριστικά), είναι νομίζω αξιόλογη προσφορά για ένα στυλάτο και ελαφρύ MacBook Pro wannabe από την Dell. (Προσοχή: ΔΕΝ έχει οπτικό μέσο και Ethernet port!) Review αντίστοιχου μοντέλου (με μικρότερη cpu), εδώ. Στο αγγλικό Amazon από τρίτο πωλητή τελευταία κομμάτια (με 256Gb SSD), στα 2040€ (@mods: Ξέχασα να βάλω το @MSystems στον τίτλο. Αν θέλετε, το προσθέτετε) Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2015 από bujam1 1
stelrp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κριμα για το ethernet, glossy display, και τον 32gb ssd (αυτό φαντάζομαι αλλάζει) τα είχε θα το τσιμπαγα στα συν ο επεξεργαστής, το όνομα dell και το μαγαζί που δεν στενοχωρει τους πελάτες του.
KoGi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κριμα για το ethernet, glossy display, και τον 32gb ssd (αυτό φαντάζομαι αλλάζει) τα είχε θα το τσιμπαγα στα συν ο επεξεργαστής, το όνομα dell και το μαγαζί που δεν στενοχωρει τους πελάτες του. Για τον SSD θα συμφωνησω. Η απουσια ενος τουλαχιστον 256αρη ειναι απογοητευτικη σε αυτην την τιμη. Ομως η glossy οθονη και η απουσια ethernet ειναι αυτονόητα για ενα ultrabook με οθονη αφης.
doraki23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δεν βρέθηκαν διαθέσιμα προϊόντα Τσουυυπ.
xpapias Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Το ξαναγραψα στο thread με τα tablets. Το συγκεκριμένο μαγαζί αποφάσισε πριν την πρωτοχρονιά να κάνει προσφορά σε προϊόντα στα οποία είχε λιγα κομμάτια για να τα προωθήσει. Εγω πηρα το slate pro 8 32gb στα 250ε τη στιγμη που στο idealo.de η ελάχιστη τιμή ηταν 378ε. Δεν αναφέρομαι στο skroutz και στο bestprice που η τιμή ηταν στο θεό. Κατά τη γνώμη μου, άριστοι επαγγελματιες. Η παραγγελια μου ηταν έτοιμη γοα παραλαβή 5 λεπτά αφου την εβαλα. Εχουν 5 αστέρια εξάλλου στο skroutz σε άπειρες αξιολογησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα