monty Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Νοικιασα το PES 3 απο το βιντεο κλαμπ,αλλα δεν παιζει απο το CD-RW (sony 52x24x52). Ειναι σαν να μην υπαρχει. Απο το DVD παιζει κανονικα. Εχει καμια σχεση το παιχνιδι? Δεν ειχα ποτε προβλημα με αλλο cd
ksessalonikios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Pantos opoios exei tin ekdosi gia dvd,den xreiazetai na tin antigrapsei,gia logous backup,se dvd i 5 cd,1 cd einai uperarketo.Apo ton fakelo dat,grafete mono to data_e.afs pou einai gia tin aggliki glwssa kai to cafe.Ta alla data_*.afs arxeia einai to idio game apla se alli glwssa.To lew auto giati apo viasuni ''xalasa'' adika 4 cd. :|
random Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 exm mipws epeidi einai dvd? kaloooooo!!! PES3 DVD - CD Ripping Kit Game: Pro Evolution Soccer 3 Features: Make PES3 play on a CD discs as opposed to DVD discs http://www.pesinsight.com/editing/tools.shtml mallon gia ps2
monty Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Ρε τους κεραταδες, βγαζουν και σε DVD παιχνιδια? Μη με παρεξηγειτε, 9 χρονων ειμαι (τα μπαλωσα...) Τρελο κολλημα σημερα, ημουν και ανυπομονος να παιξω το παιχνιδι, που να ξεχωρισω cd απο dvd. Θα εξαφανιστω για λιγο καιρο να ξεχαστει η πατατα, χα χα!!! :roll: Παντως ειναι χαλαρα το κορυφαιο ποδοσφαιρακι, αν και δεν εχω παιξει το καινουργιο φιφα
Marcos_Aurilius Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 ...αν και δεν εχω παιξει το καινουργιο φιφα... Μην μπείς στον κόπο. Είσαι ήδη στον σωστό δρόμο...
SSS787878 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 δηλαδη αν απο το dvd αντιγραψεις στον σκληρο το afs που αφορα τα αγγλικα μπορεις χωρις το dvd rom να τρεχεις το pes3 απο τον σκληρο δισκο;
monty Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 ...αν και δεν εχω παιξει το καινουργιο φιφα... Μην μπείς στον κόπο. Είσαι ήδη στον σωστό δρόμο... Βρε ουτε και το 2003 θα επαιζα, αλλα ελα που το ΙSS ηταν ψιλοαπατη Μονο για το PES ειχα κρατησει το psone, αλλα τωρα...
monty Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 δηλαδη αν απο το dvd αντιγραψεις στον σκληρο το afs που αφορα τα αγγλικα μπορεις χωρις το dvd rom να τρεχεις το pes3 απο τον σκληρο δισκο; Τα αρχεια υπαρχουν ετσι κι αλλιως στο σκληρο μετα την εγκατασταση, οποτε δεν κερδιζουμε τιποτα. Δουλευει το patch, αλλα χανει μερικες σκηνες (στα εισαγωγικα πριν τον αγωνα) και μεσα στο ματς καπου "σπαει" η εικονα. Εκνευριστικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.