ampalaea4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Site: Samsung Site: LG Καλησπερα σε ολους! Εχω μια LG 32αρα 6 ετων...αποφασισα πως ηρθε η ωρα να αλλαξω tv τωρα που πηρα και το ps4.. Το προβλημα ειναι οτι εχει τοσες τηλεορασεις που δε ξερεις τι να διαλεξεις και επειδη ειναι πολλα τα λεφτα, θες να κανεις τη καλυτερη δυνατη επιλογη! Λιγο που εψαξα στο skroutz και παντα με βαση τις αξιολογησεις του skroutz (οι οποιες δε ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστες..) και το μπατζετ μου (ελεγα 500 ευρω αλλα για κατι που αξιζει το ταβανι φτανει στα 600 με δυσκολια...). Η κυρια ασχολια ειναι ταινιες και παιχνιδια στο ps4. Αυτα που με ενδιαφερουν πρωτιστος ειναι η ποιοτητα της εικονας και επισης να μην εχουν lag και Motion blur τα παιχνιδια.. Διαβασα οτι οι Sony ειναι οι καλυτερες για gaming αλλα δυσκολα βρισκεις 46-50 ιντσες με κατω απο 700+. Οποτε μαλλον παω για LG / Samsung... Επισης διαβασα οτι ναι μεν οι Samsung / LG εχουν gaming Mode που ριχνει το lag και το Motion blur, αλλα παραλληλα πεφτει αρκετα και η ποιοτητα της εικονας...αληθευει αυτο? Οποιαδηποτε συμβουλη θα με βοηθουσε πολυ, καθως ειμαι ασχετος με τις τηλεορασεις... Ευχαριστω εκ των πρωτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να απαντήσω στα κριτήρια που βάζεις αλλά μπορώ να πω ότι, από την έρευνα που κάνω, η 48J6200 (και η γενικά η σειρά 6200) έχει ανανέωση 100Hz (πραγματικά) που είναι πολύ καλά για αθλητικά και γενικά κίνηση. Η τιμή της έχει πέσει στα 599€ και είναι πραγματικά vfm. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ampalaea4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω για την απαντηση..εν τω μεταξυ συνεχισα το ψαξιμο και βρηκα ενα site http://www.rtings.com/ σε αυτο γενικα εχουν ratings, και απο οτι ειδα λενε επισης για την Site: Samsung-UE48J6300 ξεφευγει σε μπαντζετ, αλλα με την ευκαιρια ηθελα να ρωτησω σε αυτους που εχουνε παρει curved tv πως ειναι η προσαρμογη μετα απο επιπεδη...μου φαινεται λιγο περιεργο και φοβαμαι μηπως δε μου αρεσει η μηπως δε μπορεσω να το συνηθισω..ειδικα στο gaming, νομιζω οτι θα μου "τσαλακωνει" την εικονα ( μη γελατε) ... πρεπει να πω σε κανενα μαγαζι να κατσω να το δω απο κοντα για αρκετη ωρα να δω πως ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα