Προς το περιεχόμενο

Turbo x Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω, μονο και μονο απο το ονομα μου ερχεται εμετος.Ακου turbo-x και 16βαλβιδο intercooler injection κ.α μ@λ@κιες.

Χρησιμοποιουν οι ξενοι, ενα σωρο πανεμορφα Ελληνικα ονοματα-λεξεις, και εμεις μες στην γυφτια.Ακομα και απο την Ακτη Ελεφαντοστου  να ηταν η εταιρεια καλυτερο ονομα θα εβρισκε.

Δημοσ.

Εγω, μονο και μονο απο το ονομα μου ερχεται εμετος.Ακου turbo-x και 16βαλβιδο intercooler injection κ.α μ@λ@κιες.

Χρησιμοποιουν οι ξενοι, ενα σωρο πανεμορφα Ελληνικα ονοματα-λεξεις, και εμεις μες στην γυφτια.Ακομα και απο την Ακτη Ελεφαντοστου  να ηταν η εταιρεια καλυτερο ονομα θα εβρισκε.

χαχαχαχα εντάξει μωρέ σαν όνομα καλούτσικο είναι... Άλλωστε το όνομα είναι το λιγότερο που μας απασχολεί, το θέμα ποιότητα είναι αυτό που προέχει!!

Δημοσ.

χαχαχαχα εντάξει μωρέ σαν όνομα καλούτσικο είναι... Άλλωστε το όνομα είναι το λιγότερο που μας απασχολεί, το θέμα ποιότητα είναι αυτό που προέχει!!

και η ποιοτητα μηδεν ειναι σαν το ονομα.πανε παρεα.οποτε δικαιολογημενο και το ονομα.

χαλια ονομα χαλια ποιοτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...