Nikos0002 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Διότι είμαι και εγώ κάτοχος του s6.. αμα το πηρε καινουργιο πίσω οπως είναι..
heavyrain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια. Τελικα ο αδερφος μου πηρε το s6 με το οποιο ειναι ικανοποιημενος ομως αντιμετωπιζει το εξης προβλημα. Απ το 1 τις εκατο κανει 6 ωρες μεχρι το 100 τις εκατο!!!πως γινεται απ τη στιγμη που εχει fast charge λειτουργια;πρεπει να ενεργοποιησει κατι;η παιζει να εχει προβλημα ο φορτιστης; Να μην το αφηνει ΠΟΤΕ να παει στο 1% κανει κακο στη μπαταρια. Ο φορτιστης ειναι o δικος του; γραφει πανω "adaptive fast charging". Επισης δεν μπαινει σε fast charge με ασυρματη φορτιση καθως και με αλλο καλωδιο (μερικες φορες αναλογα το καλωδιο).
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Εννοείται πως όσο το φορτίζει δεν το αγγίζει έτσι;
heavyrain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 και να το πειραζει οσο φορτιζει, οι 6 ωρες ειναι εξωπραγματικο νουμερο οταν μεσα σε μια ωρα περιπου παει απο 20% στο 100%.
sifis_1908 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ο φορτιστης ειναι ο δικος του και ναι γραφει adaptive fast charging.κι ομως κανει 6 ωρες το ειδα με τα ματια μου!
heavyrain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 6 ωρες χωρις να το αγγιζει το κινητο καθως φορτιζει;
sifis_1908 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ναι heavyrain χωρις. Εβαλα τον φορτιστη του στο δικο μου (Lg g1) κ μου βγαζει αργη φορτιση!!λογικα εχει θεμα ο φορτιστης σωστα;φανταζομαι τον καλυπυει η εγγυηση!;
heavyrain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 γιατι έχει γρήγορη φορτιση το lg? πιθανον να φταιει ο φορτιστης ναι, δοκιμασε το και σε κανα αλλο s6 αν ειναι δυνατον να δεις πως και αν φορτιζει. μπορει να φταιει και το κινητο τι να πω ... ελπιζω βεβαια να μιλαμε για αυθεντικες συσκευες και οχι κλωνους
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αν εχεις προβλημα με τον φορτιστη μπορεις να το τσεκαρης με το Ampere http://www.doctorandroid.gr/2015/03/ampere.html?m=1
sifis_1908 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Γρηγορη δεν εχει αλλα εχει κανονικη κ αργη αν το συνδεσω με το λαπτοπ πχ κ τωρα με τον συγκεκριμενο φορτιστη!δυστυχως αλλο s6 δεν υπαρχει να κανουμε δοκιμη κ φανταζομαι αν ηταν κλωνος δε θα μπορουσε να παιξει ανετα το αγαπημενο του παιχνιδι modern combat 5 Θα τεσταρω φιλε saruman μ αυτη την εφαρμογη σ ευχαριστω!
heavyrain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 A ναι εχεις δικιο, πχ σε υπολογιστες ναι φορτιζουν πιο αργα. απευθυνσου στο σερβις τοτε καπου πρεπει να υπαρχει προβλημα.
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Γρηγορη δεν εχει αλλα εχει κανονικη κ αργη αν το συνδεσω με το λαπτοπ πχ κ τωρα με τον συγκεκριμενο φορτιστη!δυστυχως αλλο s6 δεν υπαρχει να κανουμε δοκιμη κ φανταζομαι αν ηταν κλωνος δε θα μπορουσε να παιξει ανετα το αγαπημενο του παιχνιδι modern combat 5 Θα τεσταρω φιλε saruman μ αυτη την εφαρμογη σ ευχαριστω! Αν ειναι κλωνος δεν θα το δεχετε και το KIES οταν πας για αναβαθμισει...
heavyrain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος χρησιμοποιει ΚΙΕS ολα ΟΤΑ τα κανουμε πλεον! Δες εδω τι γραφει ο αυθεντικος φορτιστης και συγκρινε.
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ποιος χρησιμοποιει ΚΙΕS ολα ΟΤΑ τα κανουμε πλεον! Δες εδω τι γραφει ο αυθεντικος φορτιστης και συγκρινε. Μα αμα θες να κανεις κατι μεσω KIES περαν την αναβαθμισει και δεν το δεχεται γιατι θα ειναι κλωνος μετα τη θα πεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα