23Optimus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 τελικα τα 10ρια προβληματικα??? και ειμουν ευχαριστιμενος πολυ μετα απο την αναβαθμιση σε αυτα, και αρχισαν τα τρελα τωρα, σε αυτα τα παιχνιδια που βλεπετε τα ειχα στα 7αρια χρονιααα και το gta iv μολις 2 μηνες, κανενα θεμα..... αν καποιος γνωριζει τπτ λυσεις αν ειχες δει κατι ας απαντησει, για να ξερω αν χρειαζεται να γυριζω πισω στα 7
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Χωρις να εχω ιδεα ποιο ειναι το προβλημα σου, αυτο που καταλαβαινω μονο απο την φωτογραφια ειναι πως εχεις προβλημα permissions ή χωρητικοτητας στον σκληρο που ειναι εγκατεστημενα τα παιχνιδια. 1
VasKag Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Κανε αυτα που λεει στην πρώτη απαντηση https://www.reddit.com/r/dyinglight/comments/3fpyem/after_windows_10_install_cannot_write_to_game/ 1
23Optimus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ουτε εγω δεν εχω καταλαβει πιο να ειναι το προβλημα χωρος υπαρχει στο σκληρο καπου 85 γιγα, τα παιχνιδια που βλεπεις οπως ειπα και πριν τα λειτουργουσα στα 7αρια για χρονια εκτος απο το gta iv πριν 2 μηνες, ειναι αθεντικα τα παιχνιδια αυτα, οποτε εκει σκαλωνω τι φταιει, και τι ειναι αυτο αραγε>? τα 10ρια τα οποια ηταν και δωρεαν αναβαθμιση, αλλος στη θεση μ αν τα ειχε αγορασει κιολας θα ειχε τρελαθει και αλλο αν δε βρω λυση με κοω πισωγυρισμα σε 7 συγνωμη για την τρελα μου αλλα μεχρι και το πληκτρολογιο εχει χαλασει, και τα κουμπια δινουν οτι εντολες θελουν
VasKag Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το πρόβλημα ειναι οτι το παιχνιδι προσπαθει να γραψει δεδομενα σε φακελο που δεν εχει τα απαραιτητα δικαιωματα.
23Optimus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.... κοιταω εκει που μου ειπες, αν δε βρω λυσηδυσκολο γιατι ο σκληρος ειναι καπως γερικος για πισωγυρισματα σε 7αρια η φορματ,
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ουτε εγω δεν εχω καταλαβει πιο να ειναι το προβλημα χωρος υπαρχει στο σκληρο καπου 85 γιγα, τα παιχνιδια που βλεπεις οπως ειπα και πριν τα λειτουργουσα στα 7αρια για χρονια εκτος απο το gta iv πριν 2 μηνες, ειναι αθεντικα τα παιχνιδια αυτα, οποτε εκει σκαλωνω τι φταιει, και τι ειναι αυτο αραγε>? τα 10ρια τα οποια ηταν και δωρεαν αναβαθμιση, αλλος στη θεση μ αν τα ειχε αγορασει κιολας θα ειχε τρελαθει και αλλο αν δε βρω λυση με κοω πισωγυρισμα σε 7 Το "Ειχα κατι που λειτουργουσε στα 7 για χρονια και τωρα δεν λειτουργει στα 10" δεν αποτελει αποδειξη του ποσο χαλια ειναι καποιο λειτουργικο ή ποσο φοβερο ειναι το αλλο. Just saying. Κατα τ αλλα οπως υπεθεσα και εγω και οπως υποδεικνυουν και τα error codes, απο τη στιγμη που εχεις ελευθερο χωρο, επομενο βημα ειναι να ελεγξεις τα permissions. Κατι το οποιο αναφερεται ως λυση στο link που παρεθεσε ο VasKag. Δεν το λες και "Windows 10 bad, Windows 7 good" ολο αυτο. 4
23Optimus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 συμφωνω μαζι σου και οπως ειπα στην αρχη τα 10 φαινονται καλυτερα, αλλα αν ειναι να βγαζουν τετοια θεμα φαντασου στο μελλον τεσπα υγεια αυτα λυνοντε απλα μη μας εκνευριζουν... ευχαριστω για τη βοηθεια κοιταω τη σελιδα εκει περα να δω πως ακριβως το εφτιαξε και θα ενημερωσω.....
VasKag Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δες το πρωτο σχολιο-απαντηση απο το πρωτο θεμα 1
TheELF Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε με δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο και εκτέλεση ως διαχειριστής Επίσης κλείσε το UAC http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/turn-user-account-control-on-off#1TC=windows-7 Και μην κάνεις εγκατάσταση στην προεπιλογή αλλά φτιάξε έναν δικό σου φάκελο π.χ. c:\games ή d:\games και βάζε τα εκεί.
23Optimus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ναι ναι αυτο διαβαζω θα κανω οτι λει, απο τι καταλαβα αν τα ειχα ομως σε αλλο σκληρο ολα αυτα μαλλον δε θα το εκανε αυτο το εκετελεση ως διαχειριστης το χα κανει αλλα δεν εφτιαχνε, θα δω εκει τι λει μηπως φτιαξει απο το σχολιο στη σελιδα αυτα που λει στα σχολια οτι θελει ο φακλεος documents να εχει full control το εχει ηδη εμενα,χμμμ,
VasKag Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Και μην κάνεις εγκατάσταση στην προεπιλογή αλλά φτιάξε έναν δικό σου φάκελο π.χ. c:\games ή d:\games και βάζε τα εκεί. Το προβλημα δεν ειναι τοσο στο που θα μπει το παιχνιδι. Τα save states ειναι που πηγαινουν στον "προβληματικο" φακελο
23Optimus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ακρη δεν εχω βρει ακομα κατι ρυθμιζεις πειρζω για τις αδειες μονο αλλα τπτ,
VasKag Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δες αυτο το βιντεο να παρεις μια ιδεα για το ολο θεμα.
23Optimus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ναι πρωτη φορα τα ακουω αυτα βαση οτι αν πειραζεις τις ρυθμισεις το τι συμβαινει, αν το πειραξω εκει και τα κανω ετσι θα τα φτιαξει τα θεματα λες? η χρειαζεται ξανα ολα εγκαατσταση πρωτα και μετα ρυθμιση τις αδειες κοιταξα εκει περα που δειχνει, και ολα μου τα εχει με τικ και φουλ ελενχο.... λες να το παω σε κανεναν ειδικο μηπως κανω κανενα λαθος εγω? απο τι δειχνει,, εκτος αν θελει τπ τ αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα