Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα τα 10ρια προβληματικα???  και ειμουν ευχαριστιμενος πολυ μετα απο την αναβαθμιση σε αυτα, και αρχισαν τα τρελα τωρα, σε αυτα τα παιχνιδια που βλεπετε τα ειχα στα 7αρια χρονιααα και το gta iv μολις 2 μηνες, κανενα θεμα.....    αν καποιος γνωριζει τπτ λυσεις αν ειχες δει κατι ας απαντησει, για να ξερω αν χρειαζεται να γυριζω πισω στα 7

post-245088-0-74893000-1451499154_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

Χωρις να εχω ιδεα ποιο ειναι το προβλημα σου, αυτο που καταλαβαινω μονο απο την φωτογραφια ειναι πως εχεις προβλημα permissions ή χωρητικοτητας στον σκληρο που ειναι εγκατεστημενα τα παιχνιδια.

• Like 1
Δημοσ.

ουτε εγω δεν εχω καταλαβει πιο να ειναι το προβλημα χωρος υπαρχει στο σκληρο καπου 85 γιγα, τα παιχνιδια που βλεπεις οπως ειπα και πριν τα λειτουργουσα στα 7αρια για χρονια εκτος απο το  gta iv  πριν 2 μηνες,    ειναι αθεντικα τα παιχνιδια αυτα, οποτε εκει σκαλωνω τι φταιει, και τι ειναι αυτο αραγε>? τα 10ρια     τα οποια   ηταν και δωρεαν αναβαθμιση, αλλος στη θεση μ αν τα ειχε αγορασει κιολας θα ειχε τρελαθει και αλλο  αν δε βρω λυση με κοω πισωγυρισμα σε 7
 συγνωμη για την τρελα μου αλλα μεχρι και το πληκτρολογιο εχει χαλασει, και τα κουμπια δινουν οτι εντολες θελουν

Δημοσ.

Το πρόβλημα ειναι οτι το παιχνιδι προσπαθει να γραψει δεδομενα σε φακελο που δεν εχει τα απαραιτητα δικαιωματα.

Δημοσ.

πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.... κοιταω εκει που μου ειπες, αν δε βρω λυσηδυσκολο γιατι ο σκληρος ειναι καπως γερικος για πισωγυρισματα σε 7αρια η φορματ,  

• Moderators
Δημοσ.

ουτε εγω δεν εχω καταλαβει πιο να ειναι το προβλημα χωρος υπαρχει στο σκληρο καπου 85 γιγα, τα παιχνιδια που βλεπεις οπως ειπα και πριν τα λειτουργουσα στα 7αρια για χρονια εκτος απο το  gta iv  πριν 2 μηνες,    ειναι αθεντικα τα παιχνιδια αυτα, οποτε εκει σκαλωνω τι φταιει, και τι ειναι αυτο αραγε>? τα 10ρια     τα οποια   ηταν και δωρεαν αναβαθμιση, αλλος στη θεση μ αν τα ειχε αγορασει κιολας θα ειχε τρελαθει και αλλο  αν δε βρω λυση με κοω πισωγυρισμα σε 7

Το "Ειχα κατι που λειτουργουσε στα 7 για χρονια και τωρα δεν λειτουργει στα 10" δεν αποτελει αποδειξη του ποσο χαλια ειναι καποιο λειτουργικο ή ποσο φοβερο ειναι το αλλο. Just saying.

Κατα τ αλλα οπως υπεθεσα και εγω και οπως υποδεικνυουν και τα error codes, απο τη στιγμη που εχεις ελευθερο χωρο, επομενο βημα ειναι να ελεγξεις τα permissions. Κατι το οποιο αναφερεται ως λυση στο link που παρεθεσε ο VasKag.

Δεν το λες και "Windows 10 bad, Windows 7 good" ολο αυτο.

• Like 4
Δημοσ.

συμφωνω μαζι σου και οπως ειπα στην αρχη τα 10 φαινονται καλυτερα, αλλα αν ειναι να βγαζουν τετοια θεμα φαντασου στο μελλον τεσπα υγεια αυτα λυνοντε απλα μη μας εκνευριζουν... ευχαριστω για τη βοηθεια κοιταω τη σελιδα εκει περα να δω πως ακριβως το εφτιαξε και θα ενημερωσω.....

Δημοσ.

Δοκίμασε με δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο και εκτέλεση ως διαχειριστής

Επίσης κλείσε το UAC

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/turn-user-account-control-on-off#1TC=windows-7

Και μην κάνεις εγκατάσταση στην προεπιλογή αλλά φτιάξε έναν δικό σου φάκελο π.χ. c:\games ή d:\games και βάζε τα εκεί.

Δημοσ.

ναι ναι αυτο διαβαζω θα κανω οτι λει,  απο τι καταλαβα αν τα ειχα ομως σε αλλο σκληρο ολα αυτα μαλλον δε θα το εκανε   αυτο το εκετελεση ως διαχειριστης το χα κανει αλλα δεν εφτιαχνε, θα δω εκει τι λει μηπως φτιαξει απο το σχολιο στη σελιδα

αυτα που λει στα σχολια οτι θελει ο φακλεος documents  να εχει full control  το εχει ηδη εμενα,χμμμ,

Δημοσ.

Και μην κάνεις εγκατάσταση στην προεπιλογή αλλά φτιάξε έναν δικό σου φάκελο π.χ. c:\games ή d:\games και βάζε τα εκεί.

Το προβλημα δεν ειναι τοσο στο που θα μπει το παιχνιδι. Τα save states ειναι που πηγαινουν στον "προβληματικο" φακελο

Δημοσ.

ναι πρωτη φορα τα ακουω αυτα βαση οτι αν πειραζεις τις ρυθμισεις το τι συμβαινει, αν το πειραξω εκει και τα κανω ετσι θα τα φτιαξει τα θεματα λες? η χρειαζεται ξανα ολα εγκαατσταση πρωτα και μετα ρυθμιση τις αδειες    κοιταξα εκει περα που δειχνει, και ολα  μου τα εχει με τικ και φουλ ελενχο....  
λες να το παω σε κανεναν ειδικο μηπως κανω κανενα λαθος εγω?

απο τι δειχνει,, εκτος αν θελει τπ τ αλλο

post-245088-0-62029300-1451504757_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...