Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με wifi είχες θέμα;

Το μόνο αρνητικό της προσφοράς απο την mediamarkt για μένα ειναι το μαγαζί δεν το εμπιστεύομαι με τις συσκευασίες..

και δευτερον οτι η mediamarkt προτοτυπεί στην Ελλάδα και για παραλαβή απο το κατάστημα θέλει προπληρωμη. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα mediamarkt.

το έβαλε και ο κότσος με + δωροεπιταγή 5 ευρώ για επόμενη αγορά

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/149654-lenovo-a7-10-wifi-black?cmicc=skroutz

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ανάμεσα σε αυτό του τίτλου και το παρακάτω ποιο είναι καλύτερο?

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/147488-mls-iqtab-blaze-3g

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7090&idPhone3=0&sSearch2=Lenovo+Tab+2+A7-10&idPhone2=6955

Δες και συγκρινε.

Εχω το Lenovo Tab 2 A7-10, εξαιρετικο σε ολα, μονο που δεν εχω Sim για κλησεις και viber.

Αν  δεν το ειχα αγορασει και ημουν σε αυτο το διλλημα (και φυσικα γνωριζα τα + και τα - και των 2 ) θα επαιρνα αυτο της προσφορας αν και δε την βλεπω να ισχυει πια....

Παντως ειμαι πια υποστηρικτης των tablet me windows για ευκολοτερη επικοινωνια με το Pc Μου...

Δημοσ.

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/149654-lenovo-a7-10-wifi-black?cmicc=skroutz

Κώστα, δεν το έχει κανένα κατάστημα ετοιμοπαράδοτο (τουλάχιστον έτσι μου το δείχνει εμένα στο site)!

Είναι καλή τιμή πάντως, ακόμα και με τα έξοδα αποστολής που νομίζω είναι 4 ευρώ..

Δημοσ.

Καλά, ο Κώτσος δεν παίζεται. Προσπαθούσα να αγοράσω το Α7 τόση ώρα, και για κάποιο λόγο δεν με πήγαινε στην τελική αγορά. Το είχαν διαθέσιμο για παραλαβή από το κατάστημα. Πήρα τώρα τηλέφωνο για το πρόβλημα, μου λένε μόνο online η παραγγελία, και τώρα δεν το δείχνει καν διαθέσιμο για παραλαβή από το κατάστημα. *@^@%^#%%^%Ε@%^@ αυτά για τον Κώτσοβολο πρωτοχρονιάτικα. Θα πάρω κάτι άλλο από αλλού...

ΥΓ: Οπότε η προσφορά είναι πλέον μόνο με μεταφορικά (+4 ευρώ), οπότε τσάμπα η δωροεπιταγή (5 ευρώ).

Δημοσ.

Καλά, ο Κώτσος δεν παίζεται. Προσπαθούσα να αγοράσω το Α7 τόση ώρα, και για κάποιο λόγο δεν με πήγαινε στην τελική αγορά. Το είχαν διαθέσιμο για παραλαβή από το κατάστημα. Πήρα τώρα τηλέφωνο για το πρόβλημα, μου λένε μόνο online η παραγγελία, και τώρα δεν το δείχνει καν διαθέσιμο για παραλαβή από το κατάστημα. *@^@%^#%%^%Ε@%^@ αυτά για τον Κώτσοβολο πρωτοχρονιάτικα. Θα πάρω κάτι άλλο από αλλού...

ΥΓ: Οπότε η προσφορά είναι πλέον μόνο με μεταφορικά (+4 ευρώ), οπότε τσάμπα η δωροεπιταγή (5 ευρώ).

απελπισία είναι ο κότσος σε πολλά πράγματα, έχω και προσφατη ταλαιπωρία η οποία ευτυχως έληξε σήμερα.

οταν το ειχα ποσταρει, εγραφε διαθεσιμο για παραλαβη απο καταστημα, τσεκαρα στα γιαννενα που βρισκομαι και δε το ειχε, αλλα δεν υπεθεσα οτι δε το εχει και πουθενα.

Δημοσ.

Για ποίο tablet λες οτι η τιμή είναι κολλημένη η ίδια εδώ και ένα χρόνο?

Εννοουσα οτι εχει περασει ενας χρονος και ακομα δεν εχουν πεσει οι τιμες στα tablet με αυτα τα χαρακτηριστικα. Το παρον μοντελο ειναι μεν φετινο αλλα και το περσινο παρομοιο ηταν.

Δημοσ.

Το  LENOVO A7-10 το έβαλε και το MediaMarkt με ακόμα φτηνότερα έξοδα αποστολής! (50 λεπτά ολόκληρα!! :P)

Βγαίνει τελική 62,49 ευρώ! 

Αν θέλετε την γνώμη μου, είναι άριστη τιμή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ποιοτικότατο tablet που μπορεί να ικανοποιήσει τον οποιονδήποτε!

Καλή χρονιά παιδιά..

Δημοσ.

Το  LENOVO A7-10 το έβαλε και το MediaMarkt με ακόμα φτηνότερα έξοδα αποστολής! (50 λεπτά ολόκληρα!! :P)

Βγαίνει τελική 62,49 ευρώ! 

Αν θέλετε την γνώμη μου, είναι άριστη τιμή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ποιοτικότατο tablet που μπορεί να ικανοποιήσει τον οποιονδήποτε!

Καλή χρονιά παιδιά..

Το πήρα το απόγευμα για δώρο από Κώτσο στην Πέτρου Ράλλη - Viilage.

Αφενός γινόταν πανικός στο ταμείο, αφετέρου πήρα το τελευταίο κομμάτι για εκείνη την ώρα (παραγγελία ιντερνετ)

Καλή χρονιά!

• Like 1
Δημοσ.

και δευτερον οτι η mediamarkt προτοτυπεί στην Ελλάδα και για παραλαβή απο το κατάστημα θέλει προπληρωμη. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα mediamarkt.

Ή προπληρωμή ή φέσωμα μεταφορικά ενώ περνάω κάθε μέρα μπροστά απο mmarkt. Δε φαντάζεσαι πόσες παραγγελίες ΔΕΝ έχω κάνει λόγω αυτού.

Οντοπικ πήρα το 8ri του τίτλου και με μια γρήγορα ματιά μου φάνηκε ΟΚ για τη χρήση που προορίζεται καιγια τα λεφτά του. Μια καλή vfm μετριότητα.

Δημοσ.

Αν και δεν ήθελα, αλλά με 56 ευρώ δεν άντεξα και πήρα ένα LENOVO A7-10 με το κουπόνι!

Πόσο άλλο κάτω να πάει το ρημάδι.  Αρε media markt, μας βάζεις σε άδικα έξοδα!

(όποιος το παραλάβει από το κατάστημα θα βγει 53 ευρώ!)

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...