Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα  παιδες και χρονια πολλα , βρηκα  σε ευκαιρια μια  varandero xl  toy 03 σε ευκαιρια με  λιγα χιλλιομετρα  και αριστη κατασταση , επειδη δεν ειμαι εξικοιωμενος σε τετοιου ειδους μηχανακια , και εχω ακουσει οτι ποιο ευκολα στριβεις νταλικα , υπαρχει καποιο θεμα  γενικα  με αυτα τα μοντελα; η honda βεβαια ειναι εγγυηση αλλα αυτο δεν σημαινει απαραιτητα  οτι βγαζει ο ιαπωνας ειναι και καλο . αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν αξιζει η αγορα  μιας  τετοιας μηχανης 

ειμαι αναμεσα σε  3  βασικα , στην varandero , transalp και bmw F 650 gs  . ενα  μεγαλο πλεονεκτημα στην varandero και το f650 gs λογου abs .η δικη σας γνωμη;

Δημοσ.

To 650 GS πάντως το έχει ένας φίλος και τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά, παρ'όλο που είναι τυπικότατος στα service της.

Τελευταίο κουστουμάκι που του έβγαλε το καλοκαίρι σε ταξίδι (για διακοπές), σπάσιμο καδένας εκκεντροφόρου στην εθνική.

Χωρίς καμία προειδοποίηση. Παλιότερα έχει πληρώσει και άλλα κερατιάτικα, δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή λεπτομέρειες.

Η συγκεκριμένη μηχανή ζητάει πολλά και προσφέρει λίγα imho.

Τo Varadero είναι αξιόπιστο σχετικά, αλλά λίγο βάρκα και πίνει και μπόλικη βενζίνη.

Το Transalp είναι ακόμα πιο αξιόπιστο, τίμια επιλογή για κάποιον που θα το πάρει για αυτό που του προσφέρει, αλλά λίγο παππουδίστικο. :P

Δημοσ.

Τέλη κυκλοφορίας, κατανάλωση, και κόστος ασφαλείας είναι τώρα αρνητικά της varadero. Κατά τα άλλα το εργαλείο γμαει. Τα άλλα που λες είναι απλά άλλη κατηγορία

Δημοσ.

η προταση για το 650 Gs αποριπτεται , ειμαι αναμεσα σε vara και transalp .απο βδομαδα εχω κανονισει ραντεβου να δω το varadeo απο κοντα ,αν και απο της φωτο ειναι πενα το μηχανακι ,το μονο ελλατωμα ειναι οτι ειναι καρμπερατερατο και απο βενζινη θα τσιμπαει αρκετα , οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω το θεμα συντηρησης ,ανταλλακτικων και τελων κυκλοφοριας ειναι τα αρνητικα. απο την αλλη το Transalp ,ειναι σιγουρα  παππουδιστικο , αλλα  στα υπερ ειναι τα αρνητικα της vara 

Δημοσ.

καλο το Vstrom δεν αντιλεγω ,αλλα σαν πρωτη επιλογη ειναι η vara και δευτερη η Transalp ..ναι μεν το vstrom ειναι πολυ ποιο ελαφρυ οικονομικο σε ολα του ,αλλα δυστυχως  την εγγυηση της honda  δεν εχει .

κατι αλλο απο moto vinio ξερει κανενας απο αθηνα να μου πει  αν εχει καλο πραγμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...