Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά,

Το θέμα μου είναι οτι έκανα κάποιες αλλαγές στο facebook από τον υπολογιστή, οι οποίες δεν εμφανίζονται στο κινητό, για παράδειγμα έκανα όλους τους φίλους unfollow, ώστε στη συνέχεια να οργνώσω ποιές δημοσιεύσεις θα εμφανίζονται απο συγκεκριμμένα άτομα, το πρόβλημα είναι οτι ενώ στον υπολογιστή έχουν στσματήσει να έρχονται δημοσιεύσεις φίλων, στο κινητό συνεχίζουν και έρχονται κανονικά,

πως μπορώ να το διορθώσω αυτό;

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρόνια πολλά.

Καταρχάς είσαι σε λάθος κατηγορία. Για θέματα λογισμικού, γράφουμε στην κατηγορία Mobile Software. Όσο γι'αυτό που ρωτάς, αν και ΔΕΝ έχω Facebook, προσπάθησε να το λύσεις με κατάργηση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο, να χρειάζεται να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να ισχύουν οι ίδιες ρυθμίσεις και μέσω της εφαρμογής του smartphone σου.

Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε να αλλάξει και στο κινητό αυτό. Θα σου πρότεινα να στείλεις μια αναφορά στο facebook να σου δώσουν οι ίδιοι οδηγίες για να λύσεις το πρόβλημα. Πολύ πιθανόν να υπάρχει προβληματικό κομμάτι κώδικα στην εφαρμογή του κινητού οπότε αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο τότε θα το λύσουν στην επόμενη έκδοση.

Edit: Πριν στείλεις αναφορά δοκίμασε να κάνεις αυτό που λέει ο φίλος Beerloah.... Μπορεί και να λύσει το πρόβλημα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα, πως γινεται στην εφαρμογη facebook στο android να ρυθμισω να εμφανιζονται πρωτα οι προσφατες ενημερωσεις. Αν μπω απο τον browser απο κινητο ή pc υπαρχει αυτη η επιλογη.

Δημοσ.

Καλημέρα, με συγχωρείτε, είδα από πριν τη σχετική ενημέρωση για το τι θεματα δημοσιεύουμε εδώ αλλά τη διάβασα βιαστικά και δεν πολυκατάλαβα,

η αλήθεια είναι ότι δεν μου εμφανίζονται πλέον καινούριες δημοσιέυσεις fb στο τηλέφωνο, απλά έχουν κολλήσει κάποιες παλιές, θα το αφήσω προς το παρόν, θα σβήσω και τα 250ΜΒ data που έχει μαζέψει και αν χρειαστέι θα κάνω επανεγκατάσταση της εφαρμογής,

γεννικά η συσκευή μου έχει ένα θέμα για το που αποθηκέυει δεδομένα έχει 3 μνήμες και όταν μεταφέρω εφαρμογές από τη μνήμη συστήματος (rom), πότε πάνε στην εξωτερική κάρτα sd και πότε στην εσωτερική sd, δεσμεύοντας περιέργως και μέρος της rom  η οποία κάποια στιγμή ξεμένει από χώρο (zte nubia z7 mini)

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα, πως γινεται στην εφαρμογη facebook στο android να ρυθμισω να εμφανιζονται πρωτα οι προσφατες ενημερωσεις. Αν μπω απο τον browser απο κινητο ή pc υπαρχει αυτη η επιλογη.

πατάς δεξιά στις 3 γραμμούλες και αν κατέβεις προς τα κάτω λεει πρόσφατες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...