Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με modem TP-LINK ARCHER D2 AC750 WIRELESS DUAL BAND

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...Πείρα αυτό το modem ακούγοντας τα καλήτερα λόγια και έχω πολλά προβλήματα!!!

1.Το σήμα εάν και έχει 3 καιρέες,είναι χειρότερο και απο το modem που έδηνε η forthnet!!!

2.Εβαλα ενεργοπηημένο και τα 5GHz,και δέν βλέπω πουθενά αυτό το κανάλι να συνδεθώ!!

Το πείρα για να πιάνω 5-6 μέτρα μακρία απο το modem για ασήρματη σύνδεση με PS3 + PS4 αλλά παιδιά ΧΑΛΙΑ!!!

Τα φώτα σας..

Δημοσ.

Καλησπερα , δωστο πισω , μην διαλεξεις αλλο tp link , επειδη και γω μεχρι χθες εψαχνα για ρουτερ , κατεληξα σε αυτο https://www.skroutz.gr/s/4927664/Zyxel-AMG1312-T10B.html?keyphrase=AMG1312-T10B μολις το παραλαβω θα γραψω εντυπωσεις εδω http://www.insomnia.gr/topic/569213-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-adslvdsl-router-post-here%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%88%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%B4%CF%8E/

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...Πείρα αυτό το modem ακούγοντας τα καλήτερα λόγια και έχω πολλά προβλήματα!!!

1.Το σήμα εάν και έχει 3 καιρέες,είναι χειρότερο και απο το modem που έδηνε η forthnet!!!

2.Εβαλα ενεργοπηημένο και τα 5GHz,και δέν βλέπω πουθενά αυτό το κανάλι να συνδεθώ!!

Το πείρα για να πιάνω 5-6 μέτρα μακρία απο το modem για ασήρματη σύνδεση με PS3 + PS4 αλλά παιδιά ΧΑΛΙΑ!!!

Τα φώτα σας..

Γιατί το ps3/ps4 έχουν wifi κάρτες για 5GHz;

πως θα το πιάσεις διαφορετικά;

Δημοσ.

Τα φώτα σας..

πολλες φορες οι κεραιες των 2.4 ghz ειναι οι εσωτερικες οχι οι εξωτερικες.

β.η καρτα σου παιζει 5ghz?εχεις ενεργοποιησει το ssid και γενικα το wireless στα 5ghz?δοκιμασε να αλλαξεις καναλι οπως και να εχει αλλο ssid στα 5ghz.

γ.κανε firmware update αν  δεν εχεις κανει.

δ.δοκιμασε να βαλεις καπου αλλου το ρουτερ.

επισης αν το ps4 ειναι θαμμενο μεσα σε επιπλα δεν φταιει το ρουτερ που δεν πιανεις μετα.δεν φτανει να εχεις καλο ρουτερ δηλαδη αλλα παιζει ρολο και η αλλη συσκευη.

Γιατί το ps3/ps4 έχουν wifi κάρτες για 5GHz;

πως θα το πιάσεις διαφορετικά;

δεν θα τα πιασει ποτε γιατι απλα κανενα απο τα δυο ps δεν εχει 5ghz

Δημοσ.

Εκανα firmware και είδα μία μικρή διαφορά....Αλλά τίποτα σε σχέση με εύρος του wifi στα 2,4ghz ή στα 5ghz...

Το iPhone 6s πιάνει τα 5 Ghz αλλά και πάλι σάν εμβέλια,βλέπω πιό δυνατά τα 2.4.......Τί σκατά το μπουρ......

Σκεφτηκα να έπερνα κάποιον extender αλλά είπα να πάρω πολύ καλό modem με 3 καιρέες....

Υπάρχει περίπτωση να συνδέσω ασύρματα 2 μοντεμ για μεγαλήτερη εμβέλια χωρίς καλώδιο lan?

Νωμιζω αυτό το modem που πείρα,κάπου το έχω ακούσει....

Εχω το καινούριο TP-Ling D2 Archer 750 και το Linksis W200.....

Στο δωμάτιο που θέλω να έχω καλό σήμα,έχω γραμμή τηλεφώνου....

Δημοσ.

Ναι είναι λογικό το δίκτυο των 5Ghz να μη πιάνει τόσο μακριά όσο αυτό των 2,4Ghz. Όσο χαμηλότερη η συχνότητα ενός σήματος, τόσο μεγαλύτερη η εμβέλειά του. Τα πλεονεκτήματα της συχνότητας των 5Ghz είναι λιγότερες παρεμβολές από άλλα σήματα που παίζουν στην ίδια συχνότητα (bluetooth, μικροκύματα, ασύρματα πληκτρολόγια/ποντίκια) και κατ΄ επέκταση πιο σταθερές και πιο γρήγορες συνδέσεις.

Δημοσ.

Εκανα firmware και είδα μία μικρή διαφορά....Αλλά τίποτα σε σχέση με εύρος του wifi στα 2,4ghz ή στα 5ghz...

Το iPhone 6s πιάνει τα 5 Ghz αλλά και πάλι σάν εμβέλια,βλέπω πιό δυνατά τα 2.4.......Τί σκατά το μπουρ......

Σκεφτηκα να έπερνα κάποιον extender αλλά είπα να πάρω πολύ καλό modem με 3 καιρέες....

Υπάρχει περίπτωση να συνδέσω ασύρματα 2 μοντεμ για μεγαλήτερη εμβέλια χωρίς καλώδιο lan?

Νωμιζω αυτό το modem που πείρα,κάπου το έχω ακούσει....

Εχω το καινούριο TP-Ling D2 Archer 750 και το Linksis W200.....

Στο δωμάτιο που θέλω να έχω καλό σήμα,έχω γραμμή τηλεφώνου....

οπως ειπαν τα 2.4 πολλες φορες ειναι πιο δυνατα.βεβαια αυτο εχει να κανει και με τα mw που βγαζει το ρουτερ.στα 2,4 ghz το max ειναι 100mw ενω στα 5 ghz νομιζω το μαξ επιτρεπομενο ειναι 500 ή 1000 οποτε θεωρητικα ναι θα μπορουσαν τα 5 ghz να παιζουν καλυτερα αμα ηταν παραπανω mw .αλλα και αυτο ειναι σχετικο διοτι και το ρουτερ να ειναι 200 mw αμα η αλλη πλευρα παιζει στα 100mw δεν θα αλλαξει τιποτα.για να παιξουν ασυρματα οπως λες για μεγαλυτερη εμβελεια α.θα χασεις σε ταχυτητα ειναι δεδομενο,β.πρεπει ή το δευτερο ρουτερ να υποστηριζει repeater mode ή και τα 2 να υποστηριζουν wds και να συνδεθουν με wds.δεν σου εγγυωμαι οτι ακομα και αν εχουν θα παιξουν σωστα διοτι πχ σε thomson οταν εκανες wds μεταξυ τους επαιζε μονο με wep και οχι με wpa και επισης ειχε και μεγαλο packet loss.μετα πας μονο σε κανα powerline με wifi ή σε access point.οτι εχεις γραμμη τηλεφωνου δεν βοηθαει εκτος αν απο πισω απο τον τοιχο υπαρχει utp αντι για τηλεφωνικο καλωδιο (ραζιμ) οποτε και θα μπορουσες να ενωσεις τα δυο δωματια μεταξυ τους σαν να ειχαν ethernet.αλλα θελει ατομο που να ξερει τι θα κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...