Προς το περιεχόμενο

αγορα meizu mx5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ ευχαριστω καπως θα την παλεψω!

βρηκα και ενα αλλο site το honorbuy και εχει αποθηκη στην ευρωπη..και μου βγαζει με την dhl δωρεαν μεταφορικα χωρις τελωνειο,ισχυει αυτο η θα την πατησω?

Δεν ξέρω την αξιοπιστία του, αλλά αν είναι αξιόπιστο, που νομίζω θα είναι γιατί το έχω ακουστά, δε θα πληρώσεις τελωνείο μέσα από την Ευρώπη.

Δεν ξερω φιλε μου!!!!

Δεν εχω αγοραση οπως σου ειπα.

Το Vickmall ειναι καλο οπως λενε ολοι γιατι η περισσοτερη Ελληνες απο εκει περνουν.

Και το reportspam

reportspam=CοοliCοοl.
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω την αξιοπιστία του, αλλά αν είναι αξιόπιστο, που νομίζω θα είναι γιατί το έχω ακουστά, δε θα πληρώσεις τελωνείο μέσα από την Ευρώπη.

reportspam=CοοliCοοl.

ενας γνωστος μου εχει αγορασει απο honorbuy αλλα μου ειπε οτι ειχε πληρωσει 15ευρω τελωνειο με dhl..δεν ξερω γιατι ομως αφου στο site λεει δωρεαν μεταφορικα χωρις τελωνειο.

Δημοσ.

δεν πληρωσε τελωνείο, μεταφορικά πληρωσε,δεν έχουν όλα δωρεάν μεταφορικά από την ευρωπαϊκή τους αποθήκη, αν πληρωσε τελωνείο δεν το έστειλαν από την ευρωπαϊκή αποθήκη αλλά από Κίνα

ενας γνωστος μου εχει αγορασει απο honorbuy αλλα μου ειπε οτι ειχε πληρωσει 15ευρω τελωνειο με dhl..δεν ξερω γιατι ομως αφου στο site λεει δωρεαν μεταφορικα χωρις τελωνειο.

• Like 2
Δημοσ.

δεν πληρωσε τελωνείο, μεταφορικά πληρωσε,δεν έχουν όλα δωρεάν μεταφορικά από την ευρωπαϊκή τους αποθήκη, αν πληρωσε τελωνείο δεν το έστειλαν από την ευρωπαϊκή αποθήκη αλλά από Κίνα

δηλαδη στο honorbuy που μου εχει να επιλεξω με dhl και διπλα μου λεει free..θα πληρωσω κατι?

Δημοσ.

όχι, δεν πληρώνεις τίποτα επιπλέον

δηλαδη στο honorbuy που μου εχει να επιλεξω με dhl και διπλα μου λεει free..θα πληρωσω κατι?

post-140603-0-84035500-1452079317_thumb.jpg

Δημοσ.

Απο ευρωπαικη αποθηκη τελωνειο δε περναει ειτε βαλεις courier ειτε οχι.

Απο κινα,με courier αρκετα πιθανο να περασει.

Με ταχυδρομειο πολυ ελαχιστες πιθανοτητες.

Εχω πανω απο 20 παραγγελιες και καμια δε μου εχει περασει.

Και 3 παραγγελιες σε κινητα κιολας.

Δημοσ.

επειδη ειμαι λιγο ασχετος με αυτα και πρωτη φορα θα κανω παραγγελια απο εξω.τους στελνεις καποιο mail?η εχει καποιο live chat?πως τους λες τι θες?

καλο ειναι αφου πληρωσεις κ εχεις το order no. να τους στειλεις ακριβως τι θελεις.

Τα πολυ βασικα ειναι add EU adapter (πρωτο πρωτο), google play & mark as a gift κ οποια εκδοση rom θελεις αναλογως τη συσκευη. Αυτα ειναι τα βασικα.

Εμαιλ θα στελεις με συννημενο το order no. αφου πληρωσεις. Απο μαγαζια εγω πλεον μονο το vickmall εμπιστευομαι απαντησαν σε ολα οτι τους ρωτησα μεσα σε 8 ωρες!! Κ οι αλλοι μου απαντησαν σε 24+ ωρες....Εχουν κανει αμετρητες παραγγελιες στη χωρα μας (οι μισοι επισκεπτες ειναι απο Ελλαδα) οποτε πανω κατω ξερουν ακριβως για την καθε συσκευη τι χρειαζεται ετσι κ αλλιως (κ χωρις εμαιλ δηλ. θα κανουν τα βασικα να λειτουργει).Αν στελνεται απο Κινα με απλο ταχυδ/μειο.Αν ειναι απο EU αποθηκη μπορεις κ με κουριερ ή με απλο για να παει λιγοτερο το τελικο ποσο.

ΥΓ ΜΑΚΡΙΑ απο gearbest

Δημοσ.

καλο ειναι αφου πληρωσεις κ εχεις το order no. να τους στειλεις ακριβως τι θελεις.

Τα πολυ βασικα ειναι add EU adapter (πρωτο πρωτο), google play & mark as a gift κ οποια εκδοση rom θελεις αναλογως τη συσκευη. Αυτα ειναι τα βασικα.

Εμαιλ θα στελεις με συννημενο το order no. αφου πληρωσεις. Απο μαγαζια εγω πλεον μονο το vickmall εμπιστευομαι απαντησαν σε ολα οτι τους ρωτησα μεσα σε 8 ωρες!! Κ οι αλλοι μου απαντησαν σε 24+ ωρες....Εχουν κανει αμετρητες παραγγελιες στη χωρα μας (οι μισοι επισκεπτες ειναι απο Ελλαδα) οποτε πανω κατω ξερουν ακριβως για την καθε συσκευη τι χρειαζεται ετσι κ αλλιως (κ χωρις εμαιλ δηλ. θα κανουν τα βασικα να λειτουργει).Αν στελνεται απο Κινα με απλο ταχυδ/μειο.Αν ειναι απο EU αποθηκη μπορεις κ με κουριερ ή με απλο για να παει λιγοτερο το τελικο ποσο.

ΥΓ ΜΑΚΡΙΑ απο gearbest

Ακουσα οτι στο Vickmall εχουν και υποστηριξει στα ελληνικα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...