Makeran Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 οκ ευχαριστω καπως θα την παλεψω! βρηκα και ενα αλλο site το honorbuy και εχει αποθηκη στην ευρωπη..και μου βγαζει με την dhl δωρεαν μεταφορικα χωρις τελωνειο,ισχυει αυτο η θα την πατησω? Δεν ξέρω την αξιοπιστία του, αλλά αν είναι αξιόπιστο, που νομίζω θα είναι γιατί το έχω ακουστά, δε θα πληρώσεις τελωνείο μέσα από την Ευρώπη. Δεν ξερω φιλε μου!!!! Δεν εχω αγοραση οπως σου ειπα. Το Vickmall ειναι καλο οπως λενε ολοι γιατι η περισσοτερη Ελληνες απο εκει περνουν. Και το reportspam reportspam=CοοliCοοl.
mike0402 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω την αξιοπιστία του, αλλά αν είναι αξιόπιστο, που νομίζω θα είναι γιατί το έχω ακουστά, δε θα πληρώσεις τελωνείο μέσα από την Ευρώπη. reportspam=CοοliCοοl. ενας γνωστος μου εχει αγορασει απο honorbuy αλλα μου ειπε οτι ειχε πληρωσει 15ευρω τελωνειο με dhl..δεν ξερω γιατι ομως αφου στο site λεει δωρεαν μεταφορικα χωρις τελωνειο.
leo06 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 δεν πληρωσε τελωνείο, μεταφορικά πληρωσε,δεν έχουν όλα δωρεάν μεταφορικά από την ευρωπαϊκή τους αποθήκη, αν πληρωσε τελωνείο δεν το έστειλαν από την ευρωπαϊκή αποθήκη αλλά από Κίνα ενας γνωστος μου εχει αγορασει απο honorbuy αλλα μου ειπε οτι ειχε πληρωσει 15ευρω τελωνειο με dhl..δεν ξερω γιατι ομως αφου στο site λεει δωρεαν μεταφορικα χωρις τελωνειο. 2
mike0402 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 δεν πληρωσε τελωνείο, μεταφορικά πληρωσε,δεν έχουν όλα δωρεάν μεταφορικά από την ευρωπαϊκή τους αποθήκη, αν πληρωσε τελωνείο δεν το έστειλαν από την ευρωπαϊκή αποθήκη αλλά από Κίνα δηλαδη στο honorbuy που μου εχει να επιλεξω με dhl και διπλα μου λεει free..θα πληρωσω κατι?
leo06 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 όχι, δεν πληρώνεις τίποτα επιπλέον δηλαδη στο honorbuy που μου εχει να επιλεξω με dhl και διπλα μου λεει free..θα πληρωσω κατι?
Dantε Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Απο ευρωπαικη αποθηκη τελωνειο δε περναει ειτε βαλεις courier ειτε οχι. Απο κινα,με courier αρκετα πιθανο να περασει. Με ταχυδρομειο πολυ ελαχιστες πιθανοτητες. Εχω πανω απο 20 παραγγελιες και καμια δε μου εχει περασει. Και 3 παραγγελιες σε κινητα κιολας.
aces Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 επειδη ειμαι λιγο ασχετος με αυτα και πρωτη φορα θα κανω παραγγελια απο εξω.τους στελνεις καποιο mail?η εχει καποιο live chat?πως τους λες τι θες? καλο ειναι αφου πληρωσεις κ εχεις το order no. να τους στειλεις ακριβως τι θελεις. Τα πολυ βασικα ειναι add EU adapter (πρωτο πρωτο), google play & mark as a gift κ οποια εκδοση rom θελεις αναλογως τη συσκευη. Αυτα ειναι τα βασικα. Εμαιλ θα στελεις με συννημενο το order no. αφου πληρωσεις. Απο μαγαζια εγω πλεον μονο το vickmall εμπιστευομαι απαντησαν σε ολα οτι τους ρωτησα μεσα σε 8 ωρες!! Κ οι αλλοι μου απαντησαν σε 24+ ωρες....Εχουν κανει αμετρητες παραγγελιες στη χωρα μας (οι μισοι επισκεπτες ειναι απο Ελλαδα) οποτε πανω κατω ξερουν ακριβως για την καθε συσκευη τι χρειαζεται ετσι κ αλλιως (κ χωρις εμαιλ δηλ. θα κανουν τα βασικα να λειτουργει).Αν στελνεται απο Κινα με απλο ταχυδ/μειο.Αν ειναι απο EU αποθηκη μπορεις κ με κουριερ ή με απλο για να παει λιγοτερο το τελικο ποσο. ΥΓ ΜΑΚΡΙΑ απο gearbest
saruman123 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 καλο ειναι αφου πληρωσεις κ εχεις το order no. να τους στειλεις ακριβως τι θελεις. Τα πολυ βασικα ειναι add EU adapter (πρωτο πρωτο), google play & mark as a gift κ οποια εκδοση rom θελεις αναλογως τη συσκευη. Αυτα ειναι τα βασικα. Εμαιλ θα στελεις με συννημενο το order no. αφου πληρωσεις. Απο μαγαζια εγω πλεον μονο το vickmall εμπιστευομαι απαντησαν σε ολα οτι τους ρωτησα μεσα σε 8 ωρες!! Κ οι αλλοι μου απαντησαν σε 24+ ωρες....Εχουν κανει αμετρητες παραγγελιες στη χωρα μας (οι μισοι επισκεπτες ειναι απο Ελλαδα) οποτε πανω κατω ξερουν ακριβως για την καθε συσκευη τι χρειαζεται ετσι κ αλλιως (κ χωρις εμαιλ δηλ. θα κανουν τα βασικα να λειτουργει).Αν στελνεται απο Κινα με απλο ταχυδ/μειο.Αν ειναι απο EU αποθηκη μπορεις κ με κουριερ ή με απλο για να παει λιγοτερο το τελικο ποσο. ΥΓ ΜΑΚΡΙΑ απο gearbest Ακουσα οτι στο Vickmall εχουν και υποστηριξει στα ελληνικα!!
aces Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ακουσα οτι στο Vickmall εχουν και υποστηριξει στα ελληνικα!! πολυ πιθανο αφου η ευρωπαικη αποθηκη πρεπει να ναι θεσσαλονικη http://prntscr.com/9mrmw8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα