gregorykon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εμεις μιλάμε με χρήση Internet συνέχεια ποση ωρα θα βγάλει έτσι τ μετράω εγώ
aces Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 αυτο ειναι πολυ ενδεικτικο κ κατα προσεγγιση δεν γινεται να στο προσδιορισει καποιος. Απλα κοιτας πιο εχει μεγαλυτερη αυτονομια συνολικα στην συγκεκριμενη περιπτωση/συγκριση το note3 (4000).
ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εμεις μιλάμε με χρήση Internet συνέχεια ποση ωρα θα βγάλει έτσι τ μετράω εγώ Ολα είναι σχετικά (παράδειγμα οι εφαρμογές facebook, instagram τρώνε τα κέρατα τους από μπαταρία), εξαρτάται πόσες εφαρμογές έχεις, τι τρέχει στο προσκήνιο, πως χρησιμοποιείς το internet κτλ. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό. Αρκέσου στο ότι η αυτονομία για την τάδε συσκευή είναι "καλή" και τέλειωσες.
gregorykon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως όψει τρελή διαφορά από 32 μπιτ επεξεργαστή mx4 pro με τον 64 του mx5; άσχετα με τ ποιος είναι πιο δυνατός
Dantε Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι και εγω σε διλημμα για ΜΧ5 ,note 3. Δισταζω για ΜΧ5,λογω ελλειψης ραδιο,flyme(δε το εχω δοκιμασει,ενω το miui ναι και μου αρεσε αρκετα) και διοτι μου αρεσει λιγο παραπανω το note 3. Θεωρειτε οτι τα αξιζει τα 30Ε παραπανω το ΜΧ5?
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως όψει τρελή διαφορά από 32 μπιτ επεξεργαστή mx4 pro με τον 64 του mx5; άσχετα με τ ποιος είναι πιο δυνατός Μέχρι να γίνει χρήση των 64 μπιτ το τηλέφωνο θα είναι μπαχατέλα οπότε ακόμα και 32 μπιτ μια χαρά θα είσαι για τα επόμενα 2-3 χρόνια.
aces Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι και εγω σε διλημμα για ΜΧ5 ,note 3. Δισταζω για ΜΧ5,λογω ελλειψης ραδιο,flyme(δε το εχω δοκιμασει,ενω το miui ναι και μου αρεσε αρκετα) και διοτι μου αρεσει λιγο παραπανω το note 3. Θεωρειτε οτι τα αξιζει τα 30Ε παραπανω το ΜΧ5? δες σελ.3 προηγουμενη σελιδα κ γιατι δικαιολογει τη διαφορα στην τιμη post #42. Ειναι καλυτερο το mx5 στα specs ασχετα αν το note3 μ αρεσει καλυτερα εμφανισιακα. Τα 30 ε παραπανω δικαιολογουνται αλλα ΟΛΑ εχουν να κανουν με το αν τα χρειαζεσαι τα high specs παντα
Dantε Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το ΜΧ5 ξερουμε εαν θα παρει αναβαθμιση σε 6? Η αληθεια ειναι οτι οντως το ΜΧ5 ειναι καλυτερο αλλα δε θα χρησιμοποιησω τη φοβερη φωτογραφικη που εχει κτλ αρα υποθετω παω και εγω στο note 3 που εχει και radio-ir blaster και τη καλυτερη μπαταρια. Μου αρεσει να σκαλιζω και ρομ κιολας,οποτε με την ελληνικη κοινοτητα κιολας θα εχω πολυ πραμα. Περιμενω μονο να ανακοινωσουν το Κ4 note αυριο για να πεσει η τιμη του note 3(πιστευω σε 2 βδομαδες ,θα παει κανα 20αρικο κατω ευκολα,μιας και τελειωσαν και οι γιορτες)
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το ΜΧ5 ξερουμε εαν θα παρει αναβαθμιση σε 6? Η αληθεια ειναι οτι οντως το ΜΧ5 ειναι καλυτερο αλλα δε θα χρησιμοποιησω τη φοβερη φωτογραφικη που εχει κτλ αρα υποθετω παω και εγω στο note 3 που εχει και radio-ir blaster και τη καλυτερη μπαταρια. Μου αρεσει να σκαλιζω και ρομ κιολας,οποτε με την ελληνικη κοινοτητα κιολας θα εχω πολυ πραμα. Περιμενω μονο να ανακοινωσουν το Κ4 note αυριο για να πεσει η τιμη του note 3(πιστευω σε 2 βδομαδες ,θα παει κανα 20αρικο κατω ευκολα,μιας και τελειωσαν και οι γιορτες) Να ξερεις οτι στο Note 3 για να περασης την Ελληνικη θα πρεπει να ξεκλειδωσεις Bootloader να κατεβασεις TWCM+Rom.Να φανταστεις ουτε TWCM εχει αν θα το παρεις. Οποτε αν το θες παρτο με Ελληνικα κατευθειαν. Εγω θα το εχω σε λιγες μερες με την εκδοση En/Jap αλλα δεν με χαλαει. Ολα αυτα που σου ειπα ειναι απο την Xiaomi Hellas και μονο για το συγκεκριμενο μοντελο. Η εκπτωσεις ξεκινουν 11 Ιανουαριου-29 Φεβριουαριου 1
Dantε Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δωσανε εργαλειο για να ξεκλειδωσεις τον bootloader. Τωρα δεν ειδα εαν ειναι ευκολη διαδικασια η οχι.
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εγω παντως δεν θα το εκανα τωρα που ειναι και αρχει. Ασε να την πατησουν αρκετει και βλεπουμε.
Dantε Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειδα να λενε αν χανεις και εγγυηση με το ξεκλειδωμα.
Dantε Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Η πλακα εν τω μεταξυ ειναι οτι πιθανοτατα θα ανακοινωθει καινουργιο note 3 με τον 808 αντι για τον Χ10 και 16ΜΡ φωτογραφικη ενω θα υποστηριζει και περισσοτερες μπαντες. 1
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Η πλακα εν τω μεταξυ ειναι οτι πιθανοτατα θα ανακοινωθει καινουργιο note 3 με τον 808 αντι για τον Χ10 και 16ΜΡ φωτογραφικη ενω θα υποστηριζει και περισσοτερες μπαντες.Κατι ειδα οτι θα λεγεται Note 4 και θα υποστηριζει Miui+Windows 10
mike0402 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 κυκλοφορει και xiaomi mi 5 τον αλλον μηνα η λαθος κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα