mike0402 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 καμερα θα ηθελα να ειναι κατι καλο τωρα που μου λες μετρια προβληματιστικα
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Είναι γιατί κάνει λάθος και η κάμερα δεν είναι μέτρια. Είναι από τις πολύ καλές που θα βρεις. Το σωστό είναι ότι στην αυτόματη ρύθμιση και τη νύχτα είναι μέτρια. Στη μέρα με αυτόματο είναι γαμάτη και με χειροκίνητες ρυθμίσεις τη νύχτα γαμάει και δέρνει. Αν είναι δυνατόν κοτζάμ Sony IMX 230 να τη λέμε μέτρια κάμερα. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το pro 5 με 5,7 οθονη κ 3050mah εχει πολυ καλη αυτονομια ;;;Δεν το ηξερα,μπραβο του παντως Αρα καλως αντιπαλος του mate 8 σε αυτο το κομματι..
mike0402 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 τοτε μαλλον καταληγω σε pro5..ενας γνωστος μου μου προτεινε να παραγγειλω απο το honorbuy αλλα ερχεται με dhl..θα πληρωσω πολλα τελωνειο?
leo06 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 αν είναι από την ευρωπαϊκή τους αποθήκη δεν πληρώνεις τίποτα επιπλέον τοτε μαλλον καταληγω σε pro5..ενας γνωστος μου μου προτεινε να παραγγειλω απο το honorbuy αλλα ερχεται με dhl..θα πληρωσω πολλα τελωνειο?
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το pro 5 με 5,7 οθονη κ 3050mah εχει πολυ καλη αυτονομια ;;;Δεν το ηξερα,μπραβο του παντως Αρα καλως αντιπαλος του mate 8 σε αυτο το κομματι.. Σκέψου ότι βαράει 6-8 ώρες SOT για πλάκα οπότε..ναι. Σε αυτό βοηθάει και η οθόνη που είναι 1080p και ο Exynos που είναι πολύ καλός στη διαχείριση ενέργειας αλλά και η βελτιστοποίηση λογισμικού της Meizu. τοτε μαλλον καταληγω σε pro5..ενας γνωστος μου μου προτεινε να παραγγειλω απο το honorbuy αλλα ερχεται με dhl..θα πληρωσω πολλα τελωνειο? Τα κέρατα σου θα πληρώσεις. Πάρτο από κατάστημα που στέλνει με SG post. Vickmall, reportspam και minideal προτείνω εγώ.
mike0402 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σκέψου ότι βαράει 6-8 ώρες SOT για πλάκα οπότε..ναι. Σε αυτό βοηθάει και η οθόνη που είναι 1080p και ο Exynos που είναι πολύ καλός στη διαχείριση ενέργειας αλλά και η βελτιστοποίηση λογισμικού της Meizu. Τα κέρατα σου θα πληρώσεις. Πάρτο από κατάστημα που στέλνει με SG post. Vickmall, reportspam και minideal προτείνω εγώ. στο vickmall και στο minideal επιλεγεις πως θες να σου σταλει?
Makeran Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σκέψου ότι βαράει 6-8 ώρες SOT για πλάκα οπότε..ναι. Σε αυτό βοηθάει και η οθόνη που είναι 1080p και ο Exynos που είναι πολύ καλός στη διαχείριση ενέργειας αλλά και η βελτιστοποίηση λογισμικού της Meizu. Τα κέρατα σου θα πληρώσεις. Πάρτο από κατάστημα που στέλνει με SG post. Vickmall, reportspam και minideal προτείνω εγώ. reportspam=Cοοlicοοl. 1
gregorykon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 παιδιά είμαι καινούριος και θα ήθελα α ρωτήσω είμαι ανάμεσα σε meizu mx4 pro xiaomi redmi note 3 (στα ίδια λεφτά ) και σ meizu mx5 (πιο ακριβω)τ προτείνετε;
mike0402 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 mx5 θα προτεινα εγω αλλιως redmi note 3 ειναι τα πιο καινουργια κιολας σε σχεση με το mx4 pro
gregorykon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το mx4 pro όμως έχεις οθόναpα κ καλα ηχεία δεν ξέρω όμως κ γίνεται με την μπαταρία του κρατάει καθόλου η οχι ; ο exynos είναι οικονομικός από θέμα καταναλώσεις ενώ η οθόνη που έχει όχι. Οπότε υπάρχει μια σχετική ισορροπία . σαν εμφάνιση μου αρέσουν τ meizu αλλά αυτή η 4000 μπαταρία του xiaomi μου τραβάει την προσοχή!
aces Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ειναι ενα απο τα δυνατα του σημεια του Xiaomi η μεγαλη αυτονομια-μπαταρια. Καλες συσκευες και οι 2 πλεον τιθεται θεμα εμφανισης και τι σ αρεσει περισσοτερο αφου τα specs ειναι μονο στα χαρτια αφου καλυπτουν σε ισχυ πανω απο το μεσο χρηστη. το meizu mx5 ειναι οριακα πιο λεπτο κ πιο ελαφρυ κατα 15g. Μεταξυ των 2 (note3-mx5) ισως πηγαινα περισσοτερο στο mx5 για τα specs του (ΕΦΟΣΟΝ τα χρειαζομαι) ομως σε εμφανιση μ αρεσει πιο πολυ το xiaomi
mike0402 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το mx4 pro όμως έχεις οθόναpα κ καλα ηχεία δεν ξέρω όμως κ γίνεται με την μπαταρία του κρατάει καθόλου η οχι ; ο exynos είναι οικονομικός από θέμα καταναλώσεις ενώ η οθόνη που έχει όχι. Οπότε υπάρχει μια σχετική ισορροπία . σαν εμφάνιση μου αρέσουν τ meizu αλλά αυτή η 4000 μπαταρία του xiaomi μου τραβάει την προσοχή! βαλε κατω και δες τα specs συγκρινετα δες και κανα βιντεο σε youtube και τοτε καταληγεις!πολυ καλα ειναι και τα 3!
gregorykon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Απο μπαταρία ποσες ώρες αυτονομία να περιμένω όμως από ένα mx5 ποσες από mx4 pro ρωταω γιατί έχω δει διαφορά άλλος λεει 3 ωρες τ mx4 pro άλλος λεει 10 ίδιο αντίστοιχα και για τ mx5
mike0402 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 κοιτα αυτο εχει να κανει και με την χρηση του καθενος..εγω εχω να ελα lg g3 τωρα που δεν εχει την καλυτερη μπαταρια αλλα μου κραταει σχεδον 2 μερες!οποτε ολα σχετικα ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα