Προς το περιεχόμενο

αγορα meizu mx5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Φυσικά και από Κίνα, θα το πάρεις πολύ πιο φθηνά. Τώρα όσον αφορά την ερώτησή σου: Ναι θα δεις. Πιστεύω πως το Meizu MX5, είναι κλάσης ανώτερο του LG G3. 

Δημοσ.

ωραια μπορειτε να μου στειλετε ενα αξιοπιστο κατατημα?και η πληρωμη πως γινεται?με την εγγυηση?

Δημοσ.

Για εμένα τα καλύτερα είναι τα: Vickmall και minideal. Φυσικά και υπάρχουν και άλλα αξιόλογα, που θα μπορούσαν να προταθούν από άλλους συμφορουμίτες. Η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal. Και ναι, έχουν εγγύηση. 

Δημοσ.

ωραια μπορειτε να μου στειλετε ενα αξιοπιστο κατατημα?και η πληρωμη πως γινεται?με την εγγυηση?

Το vickmall τωρα το ειδα
Δημοσ.

ωραια..και ξερουμε ποσο καιρο κανει?για αλλες προτασεις δεκτες αν ειναι κατι καλυτερο αυτη την στιγμη ανεξαρτητου budjet.

Δημοσ.

ωραια..και ξερουμε ποσο καιρο κανει?για αλλες προτασεις δεκτες αν ειναι κατι καλυτερο αυτη την στιγμη ανεξαρτητου budjet.

Θα σου ανεβασω το επιπεδο και θα σου πω το Oneplus 2 και το Huawei Mate 8

ωραια..και ξερουμε ποσο καιρο κανει?

Εε τωρα ποια απο βδομαδα.

Αν κανεις παραγγελια τωρα τριτη με τεταρτη

Δημοσ.

Ανεξαρτήτου budget, δηλαδή πληρώνεις όσο - όσο; Γιατί στο αρχικό post σου, μας λες ότι ενδιαφέρεσαι για το Meizu MX 5...

Δημοσ.

Ανεξαρτήτου budget, δηλαδή πληρώνεις όσο - όσο; Γιατί στο αρχικό post σου, μας λες ότι ενδιαφέρεσαι για το Meizu MX 5...

επειδη ειδα οτι εχει καλα χαρακτηριστικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...