chris pap Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 @Ntinaras, ευχαριστώ. για τον φακο του κιτ ψάρωσα γιατι διαβαζω οτι δεν ειναι καλης ποιοτητας, πλαστικουρα κλπ, ισχυει οντως κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ναι, αλλα για αρχαριο ειναι αρκετος. μη μπεις στο τρυπακι να παρεις κατι πιο ακριβο, τουλαχιστον για ενα χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris pap Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και πάλι ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris pap Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα. Τελικα πήρα την D5200 με το double kit από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Όλα καλά, όταν την δοκιμάσω, θα σας ενημερώσω, εάν ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλοριζικη....θα την ευχαριστηθεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris pap Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 @ blu3_orion, ευχαριστώ πολύ. Εντάξει, πρεπει να ειναι φοβερη μηχανη απο οτι εχω διαβασει και εχω τραβηξει εχθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skopelos_Island Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 καλημέρα, άλλη ερώτηση Η D3300 έχει για ISO 100-25600 ενω η d5200 100-6400. εϊναι κάτι σημαντικό για να επιλέξει κανείς την 3300? Φίλε καλημέρα και καλορίζικη η μηχανή σου! Εύχομαι να την ευχαριστηθείς. Έχει πολλές δυνατότητες και μπορεί να σου προσφέρει πολλά αν ασχοληθείς μαζί της. Σχετικα με τα Iso δεν πρέπει να μπερδεύουμε το ισοδύναμο με το ονομαστικό ISO. Το ονομαστικό ISO της 5200 είναι από 100 εως 6400 ενώ το ισοδύναμο της (boost iso) φτάνει εώς 25600. H 3300 φτάνει ονομαστικό Iso εώς 12800 έχει δηλαδή ένα στοπ ονομαστικό Iso μεγαλύτερο και φτάνει μέχρι τα 25600 σε ισοδύναμο. Πρακτικά όταν θέλεις καλές φωτογραφίες σπάνια θα πας σε τόσο ψηλά Iso, χρησιμοποιώ το πολύ μέχρι 3200 όταν θέλω ικανοποιητική ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris pap Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 @Skopelos_Island Σε ευχαριστώ φίλε μου. Πολλούς χαιρετισμούς στο πανέμορφο νησί σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris pap Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Φοβερή μηχανή, με απίστευτες δυνατότητες. Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την καθαρότητα των φωτο με τον τηλεφακό (55-200), αλλά θα συνεχίσω, είναι νωρίς ακόμη για αξιόπιστα συμπεράσματα. Ερώτηση για τους έχοντες εμπειρία από DSLR. Πως δουλεύει η επιλογή bulb στην D5200? Δηλ. πως μπορώ να κρατήσω ανοιχτό το κλείστρο για όση ώρα θέλω. Το τηλεχειριστήριο θα βοηθήσει? Ευχαριστώ Το βρηκα παιδιά, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Great George Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Η α58 δεν είναι κακή λύση για entry level . Πολύ καλή ανάλυση εικόνας εύκολο μενού και για βίντεο πολύ καλή αλλά νυχτερινές λήψεις #not . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 ...Σχετικα με τα Iso δεν πρέπει να μπερδεύουμε το ισοδύναμο με το ονομαστικό ISO. Το ονομαστικό ISO της 5200 είναι από 100 εως 6400 ενώ το ισοδύναμο της (boost iso) φτάνει εώς 25600. Και η διαφορα μεταξυ ισοδυναμου και ονομαστικου iso, ποια ειναι; Οποιος θελει ας μου λυσει την απορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zamponaki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα!!!Να ρωτήσω και εγώ..εχω βρει δυο προσφορουλες και σκέφτομαι ποια να διαλέξω! Δεν εχω ασχοληθεί με φωτογραφία ξανά στο παρελθόν οπότε τωρα ξεκινάω.. Για πείτε γνώμες..για αρχάριους μεταξύ canon 1200d και canon 700D τι θα ήταν καλύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα!!!Να ρωτήσω και εγώ..εχω βρει δυο προσφορουλες και σκέφτομαι ποια να διαλέξω! Δεν εχω ασχοληθεί με φωτογραφία ξανά στο παρελθόν οπότε τωρα ξεκινάω.. Για πείτε γνώμες..για αρχάριους μεταξύ canon 1200d και canon 700D τι θα ήταν καλύτερο; εχεις καποιο συγκεκριμενο λογο που εχεις καταληξει σε αυτες τις 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zamponaki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Λόγω προσφοράς..!κανονικά πήγαινα για την 1200 αλλα μου είπαν για την 700D με μια μικρή διαφορά που δεν ξέρω αν αξίζει.Γνώμες θέλω.Προσωπικά δεν ξέρω πολλά όπως είπα! Τωρα θέλω να ξεκινήσω! Η φωτογραφία με ενδιαφέρει πιο πολυ και όχι το βίντεο.Όχι πορτραίτα..περισσοτερο τοπία. Σκοπεύω να βγάζω και τον κολλητό μου που είναι enduras στις βόλτες και με τον καιρό βλέπουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά,μιας και πήρα πολλές πληροφορίες από παντού,το άφησα να καταλαγιάσει λίγο το θέμα,για να μη τρελαθώ με τόσα που διάβαζα. Και το Σάββατο που μας πέρασε έγινα κάτοχος (όχι στην τιμή αυτή που χει τώρα) της nikon d5200 double kit λόγω των 2 φακών και των 2 χρόνων εγγύησης. σε συνδιασμό με την Sandisk extreme pro Ευχαριστώ όσους απάντησαν και ξεκαθάρισαν τα πράγματα. Τώρα μένει να παρακολουθώ τα μαθήματα στην σχολή και να ανοίγω και κάνα βιβλίο για να μάθω να την χρησιμοποιώ. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2016 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα