Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου, χρόνια πολλά. Θέλω να τραβήξω ένα image από έναν σκληρο-laptop. Βρήκα έναν μικρότερου μεγέθους καλά στην υγεια του, όπου κάθεται. Μπορώ να του περάσω σ αυτόν το image; εάν ναι, που πρέπει να προσέξω τη επιλέγω για "σμίκρυνση"..;

Υπάρχει κάποιος κίνδυνος να χαθεί κάτι(σε σχέση με το μέγεθος);;

Εγκυκλοπαιδικά από 500 Seagate σε 250 wd.

Εννοείται τα δεδομένα είναι πραγματικά λίγα... Ούτε 100Gb δεν έχει δεσμεύμενα ο μεγάλος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υγ:δεν κάνω format καθώς δε βλέπω κωδικούς windows7(σβησμένοι) κ είναι της γυναίκας του αδερφού μου(δε μπλέκεις).

Δημοσ.

Κάνε κανονικά image αφού τα data έχουν μικρότερο μέγεθος από το μέγεθος του μικρότερου δίσκου.

Βάλε το keyfinder για να βρεις το κλειδί των win 7.

Δημοσ.

Υπόψιν ότι μάλλον θα πρέπει να κάνεις επιδιόρθωση εκκίνησης για να ξεκινήσει ο νέος δίσκος,αφού όταν το cloning δεν ενδιαφέρεται για το μέγεθος κρατάει μόνο τα αρχεία και όχι το mbr/bcd που χρειάζονται για την εκκίνηση.

Δημοσ.

Υπόψιν ότι μάλλον θα πρέπει να κάνεις επιδιόρθωση εκκίνησης για να ξεκινήσει ο νέος δίσκος,αφού όταν το cloning δεν ενδιαφέρεται για το μέγεθος κρατάει μόνο τα αρχεία και όχι το mbr/bcd που χρειάζονται για την εκκίνηση.

Αναφέρεσαι για cloning από μεγαλύτερο σε μικρότερο ή γενικά για cloning?

Δημοσ.

Δεν έχει διαφορά,αν δεν ενδιαφέρεται για το μέγεθος σημαίνει ότι δεν κρατάει της ιδιότητες του διαμερίσματος όπως το μέγεθος αλλά όπως και την εκκίνηση, κρατάει μόνο τα αρχεία.

Δημοσ.

Παλαιότερα είχα πολύ λίγες περιπτώσεις επιδιόρθωσης αλλά ευτυχώς τα τελαυταία 2-3 χρόνια δεν είχα κανένα θέμα και δεν χρειάστηκε επιδιόρθωση. Δεν είναι απαραίτητη. Έχει να κάνει βέβαια και με την εφαρμογή που χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

Επειδή πλέον η εκκίνηση γίνεται από το δικό της διαμέρισμα αν κάνεις επαναφορά στον ίδιο δίσκο δεν έχεις θέμα με αυτό αφού το διαμέρισμα εκκίνησης δεν πειράζεται,αν κάνεις όμως σε άλλον δίσκο δεν υπάρχει αυτό το διαμέρισμα (ή έχει λάθος πληροφορίες) οπότε πρέπει να φτιάξεις την εκκίνηση.

Δημοσ.

Προβλημα μεγαλο με την εκκινηση ειχα κι εγω με το Norton

Εβαλα το http://www.backup-utility.com/free-backup-software.html

και ησυχασα μια για παντα

Κανει clone το δισκο με το λειτουργικο σε αλλο δισκο οποιουδηποτε μεγεθους και ολα δουλευουν ρολοι και μαλιστα FREE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...