dimi5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Έλεγξε το κινητό σου μέσω του PC Suite. δεν 8α μου βγαλει στο τηλεφωνο αναβαθμηση? γιατι δεν το εχω κατεβασει αυτο
panos- Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Θα το κατεβάσεις στον υπολογιστή και θα συνδέσεις το κινητό. Δεν βγαίνει ειδοποιηση στο κινητό
dimi5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Θα το κατεβάσεις στον υπολογιστή και θα συνδέσεις το κινητό. Δεν βγαίνει ειδοποιηση στο κινητό να σε καλα. το κατεβασα αυτο αλλα παλι δεν υπαρχει νεα αναβαθμηση λεει.
panos- Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Σίγουρα έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές. Υπάρχει η εναλλακτική να την Flashαρεις που λέγαν τα παιδιά λίγες σελίδες πριν..
dimi5 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Σίγουρα έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές. Υπάρχει η εναλλακτική να την Flashαρεις που λέγαν τα παιδιά λίγες σελίδες πριν.. οχι δικο μου λα8ος το εκανα αναβα8μηση αλλα εχω ενα προβλημα εχω βαλει pin και τα νουμερα φαινονται μεσα σε ενα ασπρο κουτι το οποιο ειναι απαισιο για μενα το εχεις προσεξει και εσυ ειναι bug?
panos- Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Για να πατήσεις τον κωδικό. Ναι σε όλα έτσι είναι και στο G4 το δικό μου. Εγώ το έχω να ανοίγει για να βάλεις κωδικό Αφού αγγίξεις την οθονη. Μέσα από τις ρυθμίσεις που βάζεις κωδικό κάπου είναι. Ρυθμίσεις Κλείδωμα οθόνης Πεδίο PIN. 1
dimi5 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 παιδια εχω ενα προβλημα οταν κλεισω την οθονη του κινιτου μετα την αναβαθμηση το wifi κλεινει απο μονο του και οταν το ανοιγο το κινητο το wifi επανερχετε γιατι αυτο?
saruman123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 παιδια εχω ενα προβλημα οταν κλεισω την οθονη του κινιτου μετα την αναβαθμηση το wifi κλεινει απο μονο του και οταν το ανοιγο το κινητο το wifi επανερχετε γιατι αυτο?Ισως για εξοικονόμηση ενεργειας!!!
dimi5 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ισως για εξοικονόμηση ενεργειας!!! οχι αυτο το εχω απενεργοποιμενο
saruman123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 οχι αυτο το εχω απενεργοποιμενοΜηπως ειναι θεμα της rom και οχι θεμα ενεργοποιησης?
panos- Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Κάπου στις ρυθμίσεις μπαταρίας είναι. Και στο δικό μου το G4 το εκανε αλλά κάπως το ειχα απενεργοποιήσει..
georgesteiros Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 παιδια εχω ενα προβλημα οταν κλεισω την οθονη του κινιτου μετα την αναβαθμηση το wifi κλεινει απο μονο του και οταν το ανοιγο το κινητο το wifi επανερχετε γιατι αυτο? πηγαινε στο wifi πατα τις 3 κουκιδες πανω δεξια, επελεγε για προχωριμενους,--->Διατηρηστε ενεργοποιημενο το wifi κατα την κατασταση αδρανειας-->παντα. Στα samsung ετσι ειναι. λογικα και στο g3 θα ειναι το ιδιο.
dimi5 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μηπως ειναι θεμα της rom και οχι θεμα ενεργοποιησης? δεν ξερω παιδια αλλα ειναι πολυ ενοχλιτικο... πηγαινε στο wifi πατα τις 3 κουκιδες πανω δεξια, επελεγε για προχωριμενους,--->Διατηρηστε ενεργοποιημενο το wifi κατα την κατασταση αδρανειας-->παντα. Στα samsung ετσι ειναι. λογικα και στο g3 θα ειναι το ιδιο. φιλε μου το ελεξα τωρα ειναι παντα ειλικρινα... Κάπου στις ρυθμίσεις μπαταρίας είναι. Και στο δικό μου το G4 το εκανε αλλά κάπως το ειχα απενεργοποιήσει.. φιλε μου μπηκα και εκει αλλα δεν εχει κατι για αυτο ..
AlienTechGR Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Παίδες, μιας και έχει πέσει στα 200 ευρώ καινούριο πλέον το κινητό, αξίζει λέτε να δώσω το Z3 Compact μου για να πάρω αυτό;; Με το Marshmallow πηγαίνει αρκετά γρήγορα (σαν το Z3C μου δηλαδή) ή κολλάει;;
Thanos233 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Παίδες, μιας και έχει πέσει στα 200 ευρώ καινούριο πλέον το κινητό, αξίζει λέτε να δώσω το Z3 Compact μου για να πάρω αυτό;; Με το Marshmallow πηγαίνει αρκετά γρήγορα (σαν το Z3C μου δηλαδή) ή κολλάει;; Δεν είχα ποτέ κάποια εμπειρία είτε με κινητό της sony είτε με το συγκεκριμένο που αναφέρεις, αλλά σου λέω ότι στα 200 ευρώ το g3 είναι ότι καλύτερο, δεν θα σε απογοητεύσει. Με την MM το κινητό απλά πετάει, κανένα κόλλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα