dimi5 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας Γνωριζει κανεις ποτε θα ειναι δια8εσιμη η αναβαθμηση σε Marshmallow στο lg g3?
Beerloah Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας Γνωριζει κανεις ποτε θα ειναι δια8εσιμη η αναβαθμηση σε Marshmallow στο lg g3? Καλησπέρα, Ρίξε μια ματιά εδώ: http://techingreek.com/lg-g3-xekinise-i-anavathmisi-se-android-6-0-marshmallow-stin-evropi/ Υ.Γ Τουτέστιν: υπομονή ... (λογικά) στους επόμενους μήνες του 2016.
dimi5 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Ρίξε μια ματιά εδώ: http://techingreek.com/lg-g3-xekinise-i-anavathmisi-se-android-6-0-marshmallow-stin-evropi/ Υ.Γ Τουτέστιν: υπομονή ... (λογικά) στους επόμενους μήνες του 2016. thanks να σε καλα 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έχω βάλει cyanogen και πραγματικα πετάει! 4
dimi5 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Γνωριζει κανεις αν θα ειναι καλυτερο το Marshmallow στο lg g3 απο το lolipop που εχει τωρα?
Beerloah Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Γνωριζει κανεις αν θα ειναι καλυτερο το Marshmallow στο lg g3 απο το lolipop που εχει τωρα? Καλημέρα, Η αναβάθμιση ξεκίνησε πρόσφατα (από Πολωνία). Κάτσε να την περάσει μια σεβαστή μάζα χρηστών και έπειτα θα μάθουμε πως τρέχει στο LG G3. Ακόμα είναι πολύ νωρίς και ουδείς γνωρίζει. 1
georsev Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 την τρεχω απο χ8ες και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλυτερη απο την lolipop σε ταχυτητα διαχειριση μνημης και πρεπει να εχει και καλυτερη αυτονομια.... 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Βαλτε cyanogenmod και θα ξεχασετε μια για παντα τις ROM της LG. Εχω τη 12.1 στο G2 και βαζει κατω καινουριες συσκευες, στο πιο δυνατο G3 θα πηγαινει ακομα καλυτερα. Η εγκατασταση θελει ενα μισαωρακι το πολυ. Πλεον ειναι πανευκολη.
mike0402 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα..εχεις να στειλει καποιο link με οδηγο εγκαταστασης κ απο που την κατεβασες?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα..εχεις να στειλει καποιο link με οδηγο εγκαταστασης κ απο που την κατεβασες? Σε μενα παει η ερωτηση;
Makeran Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Α, και είσαι σε λάθος κατηγορία. Η σωστή είναι: Mobile software.
dimi5 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 την τρεχω απο χ8ες και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλυτερη απο την lolipop σε ταχυτητα διαχειριση μνημης και πρεπει να εχει και καλυτερη αυτονομια.... ρε φιλε εχω 3 gb ram και ακομα δεν μου φτανουν στο lg g3 με lolipopv δλδ καθαριζω την μνημη συχνα γιατι τρεχουν ολα πισω και λαγγαρι μερικες φορες
AlienTechGR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ρε φιλε εχω 3 gb ram και ακομα δεν μου φτανουν στο lg g3 με lolipopv δλδ καθαριζω την μνημη συχνα γιατι τρεχουν ολα πισω και λαγγαρι μερικες φορεςΔε λαγκάρει λόγω της RAM αλλά επειδή η ανάλυση της οθόνης είναι too much για τον Snapdragon 801.Το G2 μου πχ,με ελαφρώς χειρότερο επεξεργαστή αλλά και αρκετά χαμηλότερη ανάλυση (1080p έναντι 1440p του G3) δε κολλάει ούτε για αστείο ακόμα και σε stock Lollipop. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα