Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχουμε άποψη για τη συγκεκριμένη τηλεόραση και κυρίως μάρκα; 

Για απλή χρήση κάτω από 200 ευρώ ως εναλλακτική άλλων no name τηλεοράσεων λέει; 

Ίντσες: 32''
Ανάλυση : HD Ready
Ρυθμός Ανανέωσης: 100Hz

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/158994-jvc-lt32v250

• Like 1
Δημοσ.

Σαν μαρκα ειναι απο τις καλυτερες (μην κοιταζεις που δεν εχει πλεον σοβαρη παρουσια στην Ελλαδα)

Εγω οτι μηχανημα jvc εχω εχει βγει σκυλι μαυρο Ειναι ιαπωνικος κολοσος μαζι με panasonic...Δεν ξερω πλεον που κατασκευαζονται οι tv Παλια ηταν καθαρα ιαπωνικης κατασκευης

• Like 1
Δημοσ.

Σαν μαρκα ειναι απο τις καλυτερες (μην κοιταζεις που δεν εχει πλεον σοβαρη παρουσια στην Ελλαδα)

Εγω οτι μηχανημα jvc εχω εχει βγει σκυλι μαυρο Ειναι ιαπωνικος κολοσος μαζι με panasonic...Δεν ξερω πλεον που κατασκευαζονται οι tv Παλια ηταν καθαρα ιαπωνικης κατασκευης

Η καλύτερη με ελάχιστη παρουσία δεν πάει αν το σκεφτείς. Σαφώς και όποιος ενδιαφέρεται πάει να δει από κοντά τι παίζει 

Καλύτερη από τις ανώνυμες θα είναι. Καλύτερη από τις επώνυμες δεν ξέρω..πάντως μια Videocamera που είχα παλιότερα ( το είχα μετανοιώσει αρκετά που δεν είχα δώσει 20€ περισσότερα να πάρω την αντίστοιχη αλλά πολύ ανώτερη σε όλα panasonic ) Την θυμώνουν και εγώ από τα παλιά καλά χρόνια είδα ότι είχα ίδια χαρακτηριστικά και είπα να η ευκαιρία.

Δημοσ.

Δυστυχως πλεον με πολλες κινεζικες εταιρειες που αγοραζουν τα λογοτυπα απο μεγαλες εταιρειες και βγαζουν προιοντα με το ονομα τους (βλεπε AEG πχ) κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος αν το ονομα ειναι πραγματικο η απλα εικονικο.

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχως πλεον με πολλες κινεζικες εταιρειες που αγοραζουν τα λογοτυπα απο μεγαλες εταιρειες και βγαζουν προιοντα με το ονομα τους (βλεπε AEG πχ) κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος αν το ονομα ειναι πραγματικο η απλα εικονικο.

Ισχύει κι αυτό ασφαλώς, απλά δεν είναι σίγουρο αν η JVC εμπίπτει σ' αυτή την κατηγορία.

Είναι πάντως σοκαριστικό πως ορισμένα κατεστημένα brands τόσο μεγάλα

αποδεικνύεται στην πράξη πως έχουν χάσει τόσο σε αναγνωρισιμότητα έστω.

Δημοσ.

Για την AEG

Δημοσ.

το hd ready δε με χαλαει,για τη σουπερ ελληνικη τβ, αλλωστε για δευτερη τηλεοραση αν δεν εχει κανενα προιστορικο πανελ μια χαρα τιμη εχει, αλλα θαθελα να τη δω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...