chriszla Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχουμε άποψη για τη συγκεκριμένη τηλεόραση και κυρίως μάρκα; Για απλή χρήση κάτω από 200 ευρώ ως εναλλακτική άλλων no name τηλεοράσεων λέει; Ίντσες: 32'' Ανάλυση : HD Ready Ρυθμός Ανανέωσης: 100Hz http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/158994-jvc-lt32v250 1
pigos23 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Σαν μαρκα ειναι απο τις καλυτερες (μην κοιταζεις που δεν εχει πλεον σοβαρη παρουσια στην Ελλαδα) Εγω οτι μηχανημα jvc εχω εχει βγει σκυλι μαυρο Ειναι ιαπωνικος κολοσος μαζι με panasonic...Δεν ξερω πλεον που κατασκευαζονται οι tv Παλια ηταν καθαρα ιαπωνικης κατασκευης 1
chriszla Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Άρα αξίζει μια ματιά. Θα την έχω υπόψη. Ευχαριστώ.
pigos23 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Σε σχεση με ανωνυμες?? κανεις πλακα.... με τα χιλια πηγαινε δες την
maxdore217 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Σαν μαρκα ειναι απο τις καλυτερες (μην κοιταζεις που δεν εχει πλεον σοβαρη παρουσια στην Ελλαδα) Εγω οτι μηχανημα jvc εχω εχει βγει σκυλι μαυρο Ειναι ιαπωνικος κολοσος μαζι με panasonic...Δεν ξερω πλεον που κατασκευαζονται οι tv Παλια ηταν καθαρα ιαπωνικης κατασκευης Η καλύτερη με ελάχιστη παρουσία δεν πάει αν το σκεφτείς. Σαφώς και όποιος ενδιαφέρεται πάει να δει από κοντά τι παίζει Καλύτερη από τις ανώνυμες θα είναι. Καλύτερη από τις επώνυμες δεν ξέρω..πάντως μια Videocamera που είχα παλιότερα ( το είχα μετανοιώσει αρκετά που δεν είχα δώσει 20€ περισσότερα να πάρω την αντίστοιχη αλλά πολύ ανώτερη σε όλα panasonic ) Την θυμώνουν και εγώ από τα παλιά καλά χρόνια είδα ότι είχα ίδια χαρακτηριστικά και είπα να η ευκαιρία.
Salvation81 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχως πλεον με πολλες κινεζικες εταιρειες που αγοραζουν τα λογοτυπα απο μεγαλες εταιρειες και βγαζουν προιοντα με το ονομα τους (βλεπε AEG πχ) κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος αν το ονομα ειναι πραγματικο η απλα εικονικο. 3
greeksunpower Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 απο τους φιλους γειτονες πιθανο σεναριο https://en.wikipedia.org/wiki/Vestel 4
xpera_x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχως πλεον με πολλες κινεζικες εταιρειες που αγοραζουν τα λογοτυπα απο μεγαλες εταιρειες και βγαζουν προιοντα με το ονομα τους (βλεπε AEG πχ) κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος αν το ονομα ειναι πραγματικο η απλα εικονικο. Ισχύει κι αυτό ασφαλώς, απλά δεν είναι σίγουρο αν η JVC εμπίπτει σ' αυτή την κατηγορία. Είναι πάντως σοκαριστικό πως ορισμένα κατεστημένα brands τόσο μεγάλα αποδεικνύεται στην πράξη πως έχουν χάσει τόσο σε αναγνωρισιμότητα έστω.
ReaperX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 απο τους φιλους γειτονες πιθανο σεναριο https://en.wikipedia.org/wiki/Vestel Ακριβώς.. Ίδια με αντίστοιχες οικονομικές hyundai,f&u κτλπ.
dimigar Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχως πλεον με πολλες κινεζικες εταιρειες που αγοραζουν τα λογοτυπα απο μεγαλες εταιρειες και βγαζουν προιοντα με το ονομα τους (βλεπε AEG πχ) κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος αν το ονομα ειναι πραγματικο η απλα εικονικο. Για την AEG http://www.insomnia.gr/topic/518659-ηλεκτρικό-υπόστρωμα-μονό-aeg-wub-5511-e-shop-1995-€/?p=52991119
Salvation81 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κανένας δεν πρόσεξε το hd ready? Αυτο ειναι το λιγοτερο, σε τετοιες ιντσες και αν βλεπεις TV μονο ειναι μια χαρα.
el_el Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 το hd ready δε με χαλαει,για τη σουπερ ελληνικη τβ, αλλωστε για δευτερη τηλεοραση αν δεν εχει κανενα προιστορικο πανελ μια χαρα τιμη εχει, αλλα θαθελα να τη δω 1
sakinor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 με τετοια αναλυση μονο για τηλεοπτικο σημα ειναι
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κανένας δεν πρόσεξε το hd ready? Όλες οι φτηνές 32άρες hd ready είναι έχω την εντύπωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα