Santangelo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αγάπη μόνο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Κάποια στιγμή του είχαν δώσει τον τίτλο απ'ό,τι θυμάμαι! Και είχε κάνει έργο, όχι αστεία! Μεγάλη αδικία Trilobite! Έχουν να το λένε όσοι το έζησαν Τρισμέγιστος Τριλωβίτης! Εσύ θες να με κάνεις να αποκτήσω πάλι το μπορδοροδοκόκκινο των χαλιών Μοιραράκη αλλά δεν θα σου περάσει. Τρισμέγιστος ήταν μόνο ο Πασπαρόγατος, εγώ τι είμαι μπροστά του.. Γατάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Έχουν να το λένε όσοι το έζησαν Εσύ θες να με κάνεις να αποκτήσω πάλι το μπορδοροδοκόκκινο των χαλιών Μοιραράκη αλλά δεν θα σου περάσει. Τρισμέγιστος ήταν μόνο ο Πασπαρόγατος, εγώ τι είμαι μπροστά του.. Γατάκι. Χαχαχαχα! Είσαι σκάλες ανώτερος απο τον Πασπαρογατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Χαριτολογωντας το ειπα. Μπελας ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Σσσσσσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 σε όλα τα μέλη το καταπληκτικό σοκολατοκέικ από τα χεράκια μου ... στις αδυναμίες μου, διπλό κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα