zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Άλλη φαση ο super. Είναι σα να λέμε "man" και "super-man" Γκούφη και Σούπερ Γκούφη!
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Θα μου έκανα δώρο τη θέση του αδμήν από την οποία τόσο άδικα είχα καθαιρεθεί (για τους καλά γνωρίζοντες..) 3
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 παντως μου κανει εντυπωση που θελετε κατι τετοιο, εμενα παντως μου φαινεται σαν περισσια δουλεια 1
gnsX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 <p>Θα μου έκανα δώρο τη θέση του αδμήν από την οποία τόσο άδικα είχα καθαιρεθεί (για τους καλά γνωρίζοντες..)</p> Details
Lucifer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αλήθεια ποια η διαφορά μεταξύ moderator και super moderator ? Οι moderators έχουν υπ' ευθύνη τους συγκεκριμένα subfora, οι super moderators έχουν υπ' ευθύνη τους όλα τα subfora.
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Αλήθεια ποια η διαφορά μεταξύ moderator και super moderator ? παραπανω 'δυνατοτητες" παντως μου κανει εντυπωση που θελετε κατι τετοιο, εμενα παντως μου φαινεται σαν περισσια δουλεια μπραβο stavi που ειπες την σωστη κουβεντα για το πως ειναι κατι και οχι πως φανταζονται οτι ειναι. 3
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 παραπανω 'δυνατοτητες" μπραβο stavi που ειπες την σωστη κουβεντα για το πως ειναι κατι και οχι πως φανταζονται οτι ειναι. Ναι ρε συ. Εγω καθε φορα που βλεπω οτι εχουν σβησει μηνυμα μου λεω " ωχ τι καντηλια θα μου κατεβαζουν τωρα που τους βαζω σε αγγαρεια" Και ειλικρινα το μονο που με τρεναρει κ προσπαθω να μην γραφω πολλα ανεπιτρεπτα ειναι να μη βαζω τα παιδια σε κοπο Και καθονται να σβηνουν
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ρε συ. Εγω καθε φορα που βλεπω οτι εχουν σβησει μηνυμα μου λεω " ωχ τι καντηλια θα μου κατεβαζουν τωρα που τους βαζω σε αγγαρεια" Και ειλικρινα το μονο που με τρεναρει κ προσπαθω να μην γραφω πολλα ανεπιτρεπτα ειναι να μη βαζω τα παιδια σε κοπο Και καθονται να σβηνουν το θεμα δεν ειναι ο κοπος μερικες φορες αλλα ειναι οτι με το που σβησεις ενα μυνημα κατευθειαν μεχρι να κανεις κλικ σου εχει ερθει και ενα Pm.και γιατι μου το εσβησες και τι ειπα?και γιατι δεν εσβησες και του αλλου?δημοτικο δηλαδη. 2
ASFE Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ρε συ. Εγω καθε φορα που βλεπω οτι εχουν σβησει μηνυμα μου λεω " ωχ τι καντηλια θα μου κατεβαζουν τωρα που τους βαζω σε αγγαρεια" Και ειλικρινα το μονο που με τρεναρει κ προσπαθω να μην γραφω πολλα ανεπιτρεπτα ειναι να μη βαζω τα παιδια σε κοπο Και καθονται να σβηνουν Καλα ενα κουμπι πατανε. Δεν σκαβουν κιολας!
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλα ενα κουμπι πατανε. Δεν σκαβουν κιολας! απλα σκεψου οτι τα posts ειναι το ενα κομματι moderating απο ολα τα υπολοιπα.και προσωπικα για μενα προτιμω να ασχολουμαι με το να απανταω σε ερωτησεις παρα να καθομαι να κανω Moderating και τον τροχονομο.
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 το θεμα δεν ειναι ο κοπος μερικες φορες αλλα ειναι οτι με το που σβησεις ενα μυνημα κατευθειαν μεχρι να κανεις κλικ σου εχει ερθει και ενα Pm.και γιατι μου το εσβησες και τι ειπα?και γιατι δεν εσβησες και του αλλου?δημοτικο δηλαδη. Χαχαχα το περιμενα οτι θα το κανουν αυτο. . . Δεν καταλαβαινουν οτι δεν ειναι προσωπικό το ζητημα. Καλα ενα κουμπι πατανε. Δεν σκαβουν κιολας! Δεν ειναι μονο ενα κουμπι, να βρουνε το μηνυμα. Να δουνε τις αναφορες. . . Γενικα θεωρω το χρονο τοσο πολυτιμο, καθως η ζωη ειναι τοσο μικρη, που οποιαδηποτε παραπανω αγγαρεια μου δημιουργει αποστροφη
Kostasspil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 από την οποία τόσο άδικα είχα καθαιρεθεί (για τους καλά γνωρίζοντες..) για πε....
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 για πε.... Κάποια στιγμή του είχαν δώσει τον τίτλο απ'ό,τι θυμάμαι! Και είχε κάνει έργο, όχι αστεία! Μεγάλη αδικία Trilobite! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα