Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα εγώ είχα τον 6300 και δεν είχα κανένα θέμα με τη μαμά ψύκτρα!

Είναι καλύτερη από τις παλιές AMD ψύκτρες και δεν κάνει τόσο θόρυβο!

Τώρα αργότερα αν δεις και σε ενοχλεί (που δε νομίζω) πας και παίρνεις μια after!

Να σαι καλα φιλε μου ευχαριστω για την βοηθεια.Με το που το σεταρω σου λεω εντυπωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα τελευταίο που θα ήθελα να συμπληρώσω! 

Αν τελικά σε έψησε η σύνθεση με τον FX 6300 κάνε μου τη χάρη και πήγαινε σε αυτή τη motherboard: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=49377&cat=3&sub=374&pmanuf=2&sort=undefined&step=undefined

Η συγκεκριμένη έχει 8+2 power phase έναντι των 4+1 της ASROCK τα οποία είναι ευπρόσδεκτα σε μια 6πύρηνη CPU.

Με την Asrock γενικά δε θα έχεις κανένα θέμα, αλλά η gigabyte αυτή θα σου επιτρέψει και overclock αργότερα!

Και τα 10-15 ευρώ παραπάνω τα αξίζει!

Θα μου πεις, 10 από εδώ, 10 από εκεί, ανέβηκε το ποσό!

Αλλά είναι αλλαγές που θα σου εξασφαλίσουν ένα πολύ ισορροπημένο και αξιόπιστο σύστημα το οποίο έχει και δυνατότητες για αρκετά παραπάνω!

Φιλικά Ζάχος!

Δημοσ.

Οπως ειπα δεν θελω να πειραματιστω με oc γιατι εχω και παρελθον χαχα. Ενα σταθερο Pc με σταθερες θερμοκρασιες θελω που να ξερω οτι θα κρατησει καιρο χωρις να μου παρουσιασει θεματα.

Δημοσ.

αν δεν κάνεις o/c κακώς πας σε AMD cpu γιατί είναι πολύ αδύναμες και θορυβώδεις όταν θα τις ζορίζουν τα παιχνίδια.

Χιλιες φορές ποιο γρήγορος ο Ι3

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...