GeorgeSony Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα insomniacks ειναι το πρωτο forum σε αυτο το site Εχω μια μητρικη η οποια εχει πεσει σε νερο αναβοι κολλαει στο apple logo και κανει reset θελω να κανω μια προσπαθεια να την επαναφεροοπως ειδα σε διαφορα βιντεακια στο yt αλλα ειδα οτι πολη χρησιμοποιουσαν ενα ειδικο νερο το οποιο δεν μπορω να το βρω μηπως μπορει να το βρει να μου εξηγηση τι ακριβως ειναι Ευχαριστω και καλη χρονια να εχετε ΥΓ θα ηθελα εαν υπαρχει στο skrouyz να προτιμησετε να μου στηλετε link απο εκει
taslikos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δικιμασε να την βάλεις σε ρύζι για μια μέρα.. Αν και δεν το κόβω να δουλέψει αφού την εχεις ανοίξει μετά το νερό...
GeorgeSony Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ok φιλε μου της εβγαλα της ψυκτρες που εχει απο πανω εναλα ριζακι και το αφησα αυριο θα σου πω τι εγινε Ευχαριστω
ice25 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 το ρύζι είναι για να τραβήξει την υγρασία...αν έχει καιρό που πήρε νερό δεν θα κάνει τίποτα καθώς το θέμα σου ποια είναι τα άλατα και η οξείδωση
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα insomniacks ειναι το πρωτο forum σε αυτο το site Εχω μια μητρικη η οποια εχει πεσει σε νερο αναβοι κολλαει στο apple logo και κανει reset θελω να κανω μια προσπαθεια να την επαναφεροοπως ειδα σε διαφορα βιντεακια στο yt αλλα ειδα οτι πολη χρησιμοποιουσαν ενα ειδικο νερο το οποιο δεν μπορω να το βρω μηπως μπορει να το βρει να μου εξηγηση τι ακριβως ειναι Ευχαριστω και καλη χρονια να εχετε ΥΓ θα ηθελα εαν υπαρχει στο skrouyz να προτιμησετε να μου στηλετε link απο εκει Δε νομίζω ότι είναι νερό. Μάλλον είναι ισοπροπυλική αλκοόλη. Μπορείς να βρεις στα φαρμακεία. Κάνει για τέτοιες δουλειές, καθαρισμούς πλακετών κλπ. Δεν κάνει θαύματα αλλά μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια.
GeorgeSony Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ice25 η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει βδομάδες κοντεύω μήνας Zio10 θα πάω την Δευτέρα να το αγοράσω και θα κάνω προορισμό αθεΐα και ο θεός βοηθός απλά θα ήθελα να σας κάνω άλλη μια ερώτηση πως το βάζω ακριβώς στην μητρική το βάζω το υγρό σε ένα μπολ και βάζω την μητρική μέσα,βάζω λίγο υγρό και μετά με μια οδοντόβουρτσα τρίβω πάνω σε cpu κτλ Ευχαριστώ όλους σας παιδιά καλή χρόνια να έχετε με υγεία πάνω από όλα
zio10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ice25 η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει βδομάδες κοντεύω μήνας Zio10 θα πάω την Δευτέρα να το αγοράσω και θα κάνω προορισμό αθεΐα και ο θεός βοηθός απλά θα ήθελα να σας κάνω άλλη μια ερώτηση πως το βάζω ακριβώς στην μητρική το βάζω το υγρό σε ένα μπολ και βάζω την μητρική μέσα,βάζω λίγο υγρό και μετά με μια οδοντόβουρτσα τρίβω πάνω σε cpu κτλ Ευχαριστώ όλους σας παιδιά καλή χρόνια να έχετε με υγεία πάνω από όλα Υπάρχουν κάποιες συσκευές που δουλεύουν με υπέρηχους και κάνουν καθαρισμό. Μπανιέρες υπερήχων λέγονται. Εσύ μπορείς να τη βουτήξεις στην αλκοόλη και να την τρίψεις προσεκτικά με μια μικρή βούρτσα (μια οδοντόβουρτσα πχ). Μετά από τόσο καιρό πάντως μην περιμένεις και θαύματα... Ακόμα κι αν φτιάξει η πλακέτα είναι πολύ πιθανό να χρειάζεσαι κάποιο ανταλλακτικό, όπως μπαταρία, dock φόρτισης κλπ. Καλή χρονιά με υγεία επίσης! 1
GeorgeSony Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 η αληθεια ειναι φιλε μου οτι τωρα που δεν την εχω πηραξει καθολου και ηθελα να δω απλα αμα δουλευει μου βγαζει το apple logo μια κανει reset και δεν λειτουργει σχεδον καθολου χωρισ φωρτηστη η μπαταρια ειναι ολοκαινουργια αλλα μια φορα που το ειχα ξεχασει στην πριζα για καμια ωρα μου εβγαλε ενα σημα του itunes σε κοκκινο το εβγαλα απο την πριζα εμεινε εκει για κανα πενταλεπτο και τα ιδια λες να εχω θεμα με την υποδοχη μπαταριας μετα?
spyros007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καθαρο οινοπνευμα και μια παλια οδοντοβουρτσα και πλενεις τριβεις ολη την πλακετα, επαφές πινακια ,βγαζεις τα καπακια και καθαριζεις και τα ολοκληρωμενα.Ξυλωνεις οτι εχει πανω απο καξοδιοταινια και ντοκ και τα πλενεις. Κοιτάς για πρασινίλες η οξείδωσεις και εκει επιμενεις περισοτερο.Μακρια απο την οθονη
GeorgeSony Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 την εχω αφαιρεση την μητρικη απο το τηλεφωνω εσυ τι λες καθαρο οινοπνευμα η ισοπροπυλικη αλκοολη οπως ειπε ο φιλος μας παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα