Προς το περιεχόμενο

Ποια φωτογραφικη να αγορασω ?

JimmyDS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά, εδω και καιρο ψαχνω στο διαδικτιο για φωτογραφικη μηχανη η οποια να εχει δυνατοτητες λυψεις του νυχτερινου ουρανου (αστερια, φεγγαρι, γαλαξια) αλλα ολες αυτες που εχω ψαξει με τετοιες δυνατοτητες ξεπερνανε το Budget που διαθετω (250 ευρω).
Μηπως θα μπορουσε κανεις αν ξερει να μου πρωτεινει μια τετοιου ειδους φωτογραφικη στο budget που διαθετω ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πρεπει να εχει δυνατοτητα manual, και μεγάλους χρόνους εκθεσης (ισως πανω απο 30sec) λιγο δυσκολο για τα 250 εκτος αν πας σε κατι μεταχειρισμενο

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και έπεσα πάνω του και ταιριάζει στο θέμα:

http://digital-photography-school.com/beginners-tips-for-night-sky-and-star-photography/

Έχει και στα σχόλια κάποιες φωτό κλπ.

Επεξ/σία από stratigos24
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Για να βγάλεις με 30 sec αστέρια θες υπερευρυγώνιο φακό για να μην έχεις startrails.

Στα 250 ευρώ πας σε μεταχειρισμένη dslr (Nikon d5100/d3100, Canon 500D/550D) με κιτ φακούς 18-55. Δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο στα 250 ευρώ...

Εγώ πάντως με Nikon D5100 και 18-55 μια χαρά την βγάζω και με 4000 ISO (με κάποιο post processing φυσικά).

Η 5100 νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη, υπαρχει και πειραγμενο firmware που εστιαζει στην αστροφωτογραφιση!

Ναι, Το Nikon Star Eater! Απενεργοποιεί τον αυτόματο αποθορυβοποιητή ο οποίος πολλές φορές μπερδεύει αστέρια με καμμένα πίξελ και τα αφαιρεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...