stefant24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!! Σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό να ανοίξω αυτό το θέμα και πάντοτε κάτι τύχαινε και αναβαλλόταν. Σήμερα λοιπόν 30/12/15, αποφάσισα τελικά να "δώσω σάρκα και οστά" στην σκέψη αυτή. Έχω παρατηρήσει ότι στο insomnia υπάρχουν κάποια μέλη είτε λόγω του nickname-username τους ή των εικόνων των προφίλ τους να γνωρίζουν και να ακολουθούν το Αμερικάνικο κατς (prowrestling) . Λοιπόν , γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποια sites που ασχολούνται ειδικά πάνω στο αντικείμενο , αλλά θεωρώ πως όσοι είναι οπαδοί του κατς και λατρεύουν το insomnia πρέπει να δημιουργηθεί ένα νήμα για το prowrestling. Οπότε καλώ όσους από το insomnia που παρακολουθούν και παρακολουθούσαν prowrestling να ενωθούν όλοι σε αυτό το θέμα και κατά καιρούς θα σχολιάζουμε , θα πληροφορούμαστε , θα θυμόμαστε , θα παραθέτουμε κάποια βίντεο και στην τελική άμα είναι να οργανώσουμε και καμιά συνάντηση είτε σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας είτε σε κανένα ελληνικό prowrestling show(το οποίο θα ενημερώνονται όσοι ενδιαφέρονται από αυτό το θέμα). Αυτά !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ
ASFE Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Στον Αντ1 καπου το 1990-91 εδειχνε αν θυμαμαι καλα. Χογκαν, Γουοριορ κλπ!! Μετα εβλεπα στο Δουβλινο το 2001-2002 με Rock, Stone cold κλπ.. Καλη φαση! 1
stefant24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Στον Αντ1 καπου το 1990-91 εδειχνε αν θυμαμαι καλα. Χογκαν, Γουοριορ κλπ!! Μετα εβλεπα στο Δουβλινο το 2001-2002 με Rock, Stone cold κλπ.. Καλη φαση! Ναι έπαιζε στον Αντ1 από το 1990 , Eurosport και Magic Πειραιά. Στις αρχές της δεκαετίας του '90 ο ΑΝΤ1 έπαιζε αγώνες από το WWE στην εκπομπή Οι Γίγαντες του Κατς. Δεν κατάλαβα όμως ποτέ γιατί κόπηκε η μετάδοση ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΥΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ
Miracle Worker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν είμαι οπαδός, αλλά παλιά έβλεπα και εγώ και τα πίστευα κιόλας. Θυμάμαι με τον αδερφό μου είχαμε και action figures, αυτόν με τα φίδι και δύο που έκαναν tag team, με μαύρα κολάν και μαύρες/κόκκινες μάσκες. Απορώ πως μας άφηναν τότε οι γονείς μας να βλέπουμε τέτοια πράγματα. Τώρα χαζεύω καμία φορά που πάω σε μία pub. Όταν δεν έχει μπάλα βάζει κάτι τέτοια. Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Το ελληνικό "κατς" έχει βγει από από το "catch wrestling", που στην ουσία ήταν το προοίμιο τόσο του "prowrestling" όσο και του "MMA", αφού στην αρχή πολλοί αγώνες ήταν κανονικοί και μετά άρχισαν να τους στήνουν. Ενδιαφέρον έχει και που μερικοί κάνουν τη μετάβαση στο ΜΜΑ. Και ο CM Punk είχε υπογράψει συμβόλαιο με το UFC, αλλά δεν ξέρω αν έχει αγωνιστεί ακόμα. 1
stefant24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μαζεύτηκαν πολλοί βλέπω Ε φαίνεται πως το wrestling στην Ελλάδα δεν έχει τόση απήχηση όσο είχε παλαιότερα . Δεν είμαι οπαδός, αλλά παλιά έβλεπα και εγώ και τα πίστευα κιόλας. Θυμάμαι με τον αδερφό μου είχαμε και action figures, αυτόν με τα φίδι και δύο που έκαναν tag team, με μαύρα κολάν και μαύρες/κόκκινες μάσκες. Απορώ πως μας άφηναν τότε οι γονείς μας να βλέπουμε τέτοια πράγματα. Τώρα χαζεύω καμία φορά που πάω σε μία pub. Όταν δεν έχει μπάλα βάζει κάτι τέτοια. Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Το ελληνικό "κατς" έχει βγει από από το "catch wrestling", που στην ουσία ήταν το προοίμιο τόσο του "prowrestling" όσο και του "MMA", αφού στην αρχή πολλοί αγώνες ήταν κανονικοί και μετά άρχισαν να τους στήνουν. Ενδιαφέρον έχει και που μερικοί κάνουν τη μετάβαση στο ΜΜΑ. Και ο CM Punk είχε υπογράψει συμβόλαιο με το UFC, αλλά δεν ξέρω αν έχει αγωνιστεί ακόμα. Να σου πω την αλήθεια δεν γνώριζα αυτή την πληροφορία οπότε mate δεν είναι άχρηστη τουλάχιστον για εμένα. Όχι ο CM Punk προορίζεται να κάνει ντεμπούτο στο UFC 199 OR UFC 200 (δηλαδή τον Ιούνιο ή Ιούλιο) . Βy the way o CM Punk είναι ο αγαπημένος παλαιστής του γιου μου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα