Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια συναρμολογησα απο.την αρχη τον υπολογιστη τα.πραγματα αγορασμενα ολα.καινουργια τα περισσοτερα απο eshop , τα συνδεσα ολα.σωστα πριν βαλω πανω την καρτα γραφικων ανοιγω ( με σημα στην on board) αναβει κανονικα το λεντ πανω στην μητρικη με το που αναβω απο πισω το.διακοπτη τροφοδοτικου , ξεκιναω το pc ολα.λειτουργουν ανεμιστηρες ο.σκληρος ακουγεται και αναβεινκαι τολεντνατο.κουτι αλλα δεν κανει ουτε μπιπ ουτε δειχνει τιποτα στην οθονη, εκανα πολλες.δοκιμες με.το να αποσυνδεω σιγα σιγα τα πραγματα( σκληρους ,σιντιερα κλπ ) αλλα.τιποτα

Καμια.ιδεα ?

Υ.Γ ισως το μπιπ να μην ακουγεται γιατι δεν.ειχε μεσα το speaker και δεν εχω συνδεσει πανω στην μητρικη τιποτα αλλα.και.παλι θα επρεπε να ξεκιναει.και χωρος αυτο

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια συναρμολογησα απο.την αρχη τον υπολογιστη τα.πραγματα αγορασμενα ολα.καινουργια τα περισσοτερα απο eshop , τα συνδεσα ολα.σωστα πριν βαλω πανω την καρτα γραφικων ανοιγω ( με σημα στην on board) αναβει κανονικα το λεντ πανω στην μητρικη με το που αναβω απο πισω το.διακοπτη τροφοδοτικου , ξεκιναω το pc ολα.λειτουργουν ανεμιστηρες ο.σκληρος ακουγεται και αναβεινκαι τολεντνατο.κουτι αλλα δεν κανει ουτε μπιπ ουτε δειχνει τιποτα στην οθονη, εκανα πολλες.δοκιμες με.το να αποσυνδεω σιγα σιγα τα πραγματα( σκληρους ,σιντιερα κλπ ) αλλα.τιποτα

Καμια.ιδεα ?

Καλημερα,μπορει να ειναι χιλια 2 πραγματα αλλα εγω σε πρωτη φαση θα εκανα τα παρακατω. Αρχικα θα τσεκαρα το κεντρικο ρευμα με ενα πολυμετρο να δω αν βγαζει τα σωστα.. Μετα θα εβγαζα την motherborad τελειως απο το κουτι και θα εβαζα μονο την καρτα γραφικων  την τροφοδοσια και την οθονη να δω αν δουλευει. ( να ειναι στον αερα ας πουμε ή να μην παταει σε μεταλο )Καμια φορα μπορει να βραχυκυκλωνει κατι μεσα στο κουτι ή στατικος ηλεκτρισμος .κλπ κλπ  Δοκιμασε αυτα και πες..

ΥΓ Την motherboard μπορεις να την ξεκινησεις με ενα κατσαβιδακι βραχυκυκλωνοντας τα 2 πινακια power στην motherboard...ελπιζω να καταλαβες τι εννοω !!

Δημοσ.

Να συμπληρωσω εβγαλα ηχειακι απο ενα παλιο.pc το βαζω ανοιγω κανει το μπιπ και μετα ακουγεται ενα μπιπ μακρυ και 4-5 μπιπ στιγμιαια , Τι.προβλημα ειναι αυτο ?

Δημοσ.

Να συμπληρωσω εβγαλα ηχειακι απο ενα παλιο.pc το βαζω ανοιγω κανει το μπιπ και μετα ακουγεται ενα μπιπ μακρυ και 4-5 μπιπ στιγμιαια , Τι.προβλημα ειναι αυτο ?

ααα πρεπει να δεις το manual της motherboard καπου εξηγει τι ειναι τα μπιμ αυτα αναλογα....λογικα θα εχει  ενα πινακακι με τον αριθμο των μπιπ...Μηπως δεν κουμπωνεις καλα την καρτα γραφικων ?

Δημοσ.

Το εκανα με το να τα βγαλω ολα αλλα και παλι τιποτα ,καρτα γραφικων δεν εχω βαλει ειμαι.με την on board ,, sto manual δεν βλεπω κατι για τα μπιπ η μητρικη ειναι η asus a88xm.a

Δημοσ.

Kαλημέρα φίλε μου και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Αυτό το μπιπ αν είναι Αmerican Systems τότε θα έχεις πρόβλημα με ή ραμ ή κάρτα γραφικών

Το εκανα με το να τα βγαλω ολα αλλα και παλι τιποτα ,καρτα γραφικων δεν εχω βαλει ειμαι.με την on board ,, sto manual δεν βλεπω κατι για τα μπιπ η μητρικη ειναι η asus a88xm.a

Κάτσε ποια έκδοση έχεις ?? Γιατί στην ASUS έχει 6 και για του λόγω το αληθές https://www.asus.com/Motherboards/A88XMA/HelpDesk_Manual/ Γράψε λάθος

Δημοσ.

Οχι.μια χαρα ειναι αλλαξα και την τροφοδοσια της ψυχτρας του επεξεργαστη γιατι.καπου το.διαβασα, πριν κανω αυτο εκανε ενα μακρυ και 4 κοντα και επανελαβε το.ιδιο

Τωρα ξεκιναει κανει το.μπιπ και μετα απ 5 δευτερολεπτα κανει ενα μακρυ και 3 κοντα και σταματαει και δεν κανει τιποτα

Δημοσ.

1 long 3 short είναι memory failure.

Σιγουρέψου πως έχεις βάλει καλά την μνήμη στο slot της.

Αν έχεις πολλές μνήμες δοκίμασε να εκκίνησεις μόνο με το ένα stick, επίσης δοκίμασε να τοποθετήσεις την μνήμη σε άλλο slot.

Edit Προφανώς όπου λέω μνήμη εννοώ την Ram και όχι τον hdd.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...