Προς το περιεχόμενο

Microsoft XBOX 360 500 GB + Forza Horizon 2 = 159€ @ Πλαίσιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Xbox 360 των 500 gb στα 159€ από Πλαίσιο με ένα χειριστήριο και το παιχνίδι Forza Horizon 2.

forza.jpg

Επόμενη τιμή στο skroutz για το ίδιο bundle στα 189€ (αν και ψυλλιάζομαι ότι θα ακολουθήσουν και οι άλλοι στο ξεστοκάρισμα) ενώ στην εξέλιξη τιμής βλέπω ότι τα 189€ είναι η χαμηλότερη τιμή που έχει κάτσει ποτέ.

Καλούτσικη προσφορά για κάποιον που θέλει κάτι οικονομικό και δεν φτάνει τις νεότερης γενιάς κονσόλες

Επεξ/σία από Zus
  • Like 2
Δημοσ.

μια χαρα ειναι η προσφορα. ο,τι πρεπει για δωρο πρωτοχρονιας.τον απριλιο του 2015 το ειχε βαλει ο κωτσοβολος στα 159 μαζι με fifa 15 dvd φυσικη μορφη.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι ρε παιδια....Κονσόλα που έχει ψοφήσει εδώ και 2 χρόνια, τα παιχνίδια που κυκλοφορουν κοστίζουν 10-15 ευρώ λιγότερα σε σχέση με του PS4/XboxOne και αρκετά δεν βγαίνουν και ούτε πρόκειται να βγουν. Στα 120 ευρώ να πω ναι ισως αξίζει αλλά οχι 160 ευρώ για Xbox360 εν έτη almost 2016. Φιλικά πάντα.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι ρε παιδια....Κονσόλα που έχει ψοφήσει εδώ και 2 χρόνια, τα παιχνίδια που κυκλοφορουν κοστίζουν 10-15 ευρώ λιγότερα σε σχέση με του PS4/XboxOne και αρκετά δεν βγαίνουν και ούτε πρόκειται να βγουν. Στα 120 ευρώ να πω ναι ισως αξίζει αλλά οχι 160 ευρώ για Xbox360 εν έτη almost 2016. Φιλικά πάντα.

Για τον 9χρονο ανιψιό μου που το τσίμπησε μπόμπα είναι! Εμείς στην ηλικία του με ατάρι παίζαμε. Έχει και πολύ φτηνά πλέον παιχνίδια οπότε μια χαρά δωράκι ήταν

• Like 3
Δημοσ.

Βασικά με €80 παίρνεις jasper σπασμένο...

=]

Δημοσ.

Για τον 9χρονο ανιψιό μου που το τσίμπησε μπόμπα είναι! Εμείς στην ηλικία του με ατάρι παίζαμε. Έχει και πολύ φτηνά πλέον παιχνίδια οπότε μια χαρά δωράκι ήταν

Το γεγονός οτι έπαιζες εσύ ατάρι τότε δεν νομίζω να σχετίζεται με το αν είναι καλή ή όχι προσφορά. Γιατί και εγώ έπαιζα Game&Watch by Nintendo αλλά θα πάω να αγοράσω DS επειδή το βγάζει σε προσφορά. Τα ξεστοκαρίσματα του κάθε πλαισίου-παμπλικ δεν θα τα εγκρίνω. Η MS έμμεσα το έχει παρατήσει  και τα παιχνίδια  βγαίνουν μισα ή και καθόλου. Οταν σε 1 χρόνο θα έχουν οι φίλοι του PS4/XboxOne θα με θυμηθείς οταν πας στο ταμείο και πληρώσεις PS4. Φιλικά Πάντα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το γεγονός οτι έπαιζες εσύ ατάρι τότε δεν νομίζω να σχετίζεται με το αν είναι καλή ή όχι προσφορά. Γιατί και εγώ έπαιζα Game&Watch by Nintendo αλλά θα πάω να αγοράσω DS επειδή το βγάζει σε προσφορά. Τα ξεστοκαρίσματα του κάθε πλαισίου-παμπλικ δεν θα τα εγκρίνω. Η MS έμμεσα το έχει παρατήσει  και τα παιχνίδια  βγαίνουν μισα ή και καθόλου. Οταν σε 1 χρόνο θα έχουν οι φίλοι του PS4/XboxOne θα με θυμηθείς οταν πας στο ταμείο και πληρώσεις PS4. Φιλικά Πάντα.

Του χρόνου που θα την έχει λιώσει την πουλάω και του παίρνω το ps4/xboxone στα 229, 249 ή όσο θα έχει. Αλλά καλύτερα ας μην βγαίνουμε άλλο off topic. To θέμα αφορά την προσφορά

Επεξ/σία από vdeseris
  • Like 1
Δημοσ.

Τιμια προσφορα.Φοβερη κονσολα με τεραστια βιβλιοθηκη με παιχνιδια που τα βρισκεις 5 και 10 ευρω μτχ.

Για δωρο ειναι πολυ καλη επιλογη.Μονο προσοχη γιατι το μοντελο E δεν γινονται ολα rgh.

• Like 2
Δημοσ.

Για κονσόλα δεκαετίας(!) μάλλον κανά 100ρι έπρεπε να κανει.Εδω το 2 ετών ps4 εχει φθάσει στα 300.

Τόσο κάνει. 114,5 χωρίς το παιχνίδι, μιας και το παιχνίδι μόνο του κοστίζει 44,5 στο skroutz.

Το PS 4 είναι χωρίς παιχνίδι

Δημοσ.

Αξιόλογη κονσόλα είναι. Οκ, παλιά τενχολογια/, αλλά αξίζει πιστεύω.

Κάποιος που απλα θέλει να παιζει κάνα παιχνιδι να περνάει η ωρα, μια χαρά ειναι

Δημοσ.

Ρε παιδιά κι εγώ αναρωτιέμαι αν αξίζει πλέον να πάρεις 360... αφού είπαν ότι το One θα παίζει και παιχνίδια του 360 (ΟΚ, όχι όλα, αλλά θα εμπλουτίζεται);

Τι λέτε; Αξίζει να έχεις και One & 360;

Βασικά είναι σαν να λέμε να πάρεις και PS3 και PS4 εν έτει 2016, όταν όλα τα καλά exclusives του PS3 έχουν βγει ή θα βγουν remastered... άρα δεν αξίζει η αγορά του PS3 (πλέον).

Δημοσ.

Θεωρω οτι ειναι καλη προσφορα. Πολυ καλη. Για 159€ δεν το συζηταμε καν... Και 500gb.... Αν σκεφτειτε οτι το 12gb PS3 ξεκιναει απο περιπου 190€, και οτι τα παιχνιδια του XBOX 360 ξεκινανε απο 2€ στο skroutz...... Συν τοις αλλοις και αποψη μου βεβαια καλο ειναι να μην παιρνουμε την πρωτη γενια κονσολων οταν βγαινει αλλα να περιμενουμε τις επομενες με βελτιωμενα χαρακτηριστικα και φυσικα θερμοκρασια....

Οσο για games υπαρχουν πολλα. Παρα πολλα....

Και πιστεψτε με δεν περισσευουν τα 300αρια και 400αρια για αγορα PS4 και ΧΒΟΧ Οne....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...