pabou13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα, Ειμαι σχετικα νεος στον χωρο της υδροψυξης και θα ηθελα να μαθω τους τροπους με τους οποιους καθαριζετε το loop σας. Στην δικια μου περιπτωση τα εξαρτηματα τα αγορασα ολοκαινουργια απο XSPC και το συστημα δουλευει κανα 6μηνο τωρα. Απο την πρωτη μερα το loop λειτουργει με το υγρο Ultra Clear της Mayhems και μερικες σταγονες απο ενα Blue Dye της ιδιας εταιριας. Το θεμα μου ειναι πως παρολο τον καθαρισμο που του κανω συνεχιζει να μου βαφει το καινουργιο υγρο μπλε, το White Pastel που του εβαλα το εκανε γαλαζιο. Το block και το reservoir ειναι πεντακαθαρα, το προβλημα ειναι το radiator. Η μεθοδος που ακολουθω ειναι μπολικες πλυσεις με WFI και στην συνεχεια αναμειγνυω το WFI με λευκο ξυδι σε αναλογια 90/10 και το αφηνω μεσα στο rad για καμια ωρα με διωρο, το αποτελεσμα ειναι να βγαινει και τις δυο φορες που το δοκιμασα γαλαζιο νερο. Εχετε να προτεινετε κατι διαφορετικο ή να βαλω το συστημα να δουλεψει με αναμεμειγμενο wfi και ξυδι καποιες ωρες μπας και καθαρισει; To loop αποτελειται απο ενα cpu block xspc, radiator 280αρι και ενα reservoir με ενσωματωμενη αντλια. Ευχαριστω πολυ για την οποια βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Γλυαρο με ξυδι κ καθαρισμα με WFI η απιονισμενο....Θα σε στεναχωρησω αλλα η σταγονες της Mayhems ειναι βαφη δεν ειναι υγρο κ υπαρχουν πολλες αναφορες οτι δεν φευγει καθολου ευκολα.Τα μπλοκ ανοιγουν και καθαριζεις οτι μενει με οδοντοβουρτσα.Τα ψυγεια δυσκολο.. Μην το αφησεις να δουλεψει με ξυδι θα σ χαλασει τα ψυγεια....ψαξου στο google και δες μηπως υπαρχει καποια λυση ...οταν μπορεσω θα ριξω μια ματια κ θα σ πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Η καλύτερη λύση είναι το mayhems blitz pro 3 φορές το δοκίμασα καθάρισε ακόμα και υπολοιματα από mayhems auora, αν σε ενδιαφέρει ο χρήστης AgMa πουλάει καινούριο σετακι στης αγγελίες, Μην δουλεύψεις το σύστημα με νερό και ξύδι θ σου καταστρέψει όρο κομμάτια έχεις επινικελομενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα