Konstantinos! Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα σας και χρόνια πολλά! Θα ήθελα να κάνω δώρο στη γυναίκα μου ένα νέο κινητό για να αντικαταστήσει το Samsung Core που έχει και το οποίο είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων απλά τραγικό... Το Budget είναι μέχρι 200 ευρώ... Η γυναίκα μου μπαίνει στο fb, στο youtube και άντε να παίξει κάποιο ελαφρύ παιχνίδι... Απαραίτητο χαρακτηριστικό είναι να μην κολλάει! Έχετε να προτείνετε κάτι; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ
2.1Ohm Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 meizu m2 noteVodafone smart ultra 6moto g 3rd genσε android Lumia 640XL σε windows phone!Αυτα απο Ελλαδα!Απο κινα μερια βρησκεις Χiaomi redmi note 3 (και το note 2)LeTV x500-x600Meizu metalLenovo k3 note(που κλτρα να το αποφυγεις καθως πιστευω ειναι το χειροτερο στην λιστα)Μeizu mx4-pro!Ολα τα παραπανω θα σε βγαλουν παραπανω απο ασπροπροσωπο και αξιζουν το καθε cent τους! 4
Beerloah Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα, χρόνια πολλά Όλα τα παραπάνω που πρότεινε ο 2.1Ohm, + το Samsung Galaxy J5, που θα πρόσθετα και εγώ. 2
GiwrgosP- Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 απο κινα το xiaomi mi4 (minideal). Το κινητο πεταει! 1
2.1Ohm Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 απο κινα το xiaomi mi4 (minideal). Το κινητο πεταει! Ναι σωστα ειναι και το mi4 -mi4c -mi4i απλα ειναι 5 ιντσα και εγω θα τα εβλεπα καθολου και δν τα εβαλα στην λιστα!
Laurelien Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Το Samsung Galaxy J5 φαίνεται πολύ καλό. Έχει και μεγάλη οθόνη για να παίζει παιχνίδια.
aces Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ολα τα παραπανω ειναι καλες επιλογες. Για τη συγκεκριμενη χρηση κ για αγορα απο Ελλαδα προτεινεται το moto g 3rd gen ή το galaxy J5, οπως και το Meizu M2 Note που ειναι μεσα στο συγκεκριμενο budget κ εχει και καλυτερη μπαταρια/αυτονομια απο τα 2 πρωτα.
Donalhioy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 xiaomi note 2... για αυτα που θελεις απο το κινητο τα 200 ειναι και υπερβολη... η δικια μου κανει ακριβως τα ιδια με ενα lg optimus...
lazarnik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Παρε τι lumia 640 σε πορτοκαλι, το πειρα δωρο τωρα στις γιορτες στην σύζυγο και εχει ξετρελαθει, ομορφο, ωραιες φωτο, viber facebook youtube δουλευουν ολα τελεια το εχει κατά ευχαριστηθει. Πρωτη φιρα λεει της παιρνω κατι που να της αρεσει και δεν κολαει. Βγαινει και σε αλλα χρωματα, αλλα αν το δει το πορτοκαλι θα τις αρεσει.
Konstantinos! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας! Ακόμα δεν αποφάσισα ποιο θα της πάρω, αλλά αυτές τις μέρες λογικά θα γίνει η αγορά... Σκέφτομαι και από vickmall απλά δεν ξέρω πόσες μέρες θα κάνει να έρθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα