Προς το περιεχόμενο

LG G3 Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μπορείτε να μου πείτε από τις φωτογραφίες αν αυτό το κινητό είναι κλώνος?

Κανονικά το κάτω led πρέπει να είναι πορτοκαλί...εκτός αν δε βγήκε καλά η φώτοκαι δε φαίνεται σωστά.

Δημοσ.

Νομιζω μεσω ΙΜΕΙ.

http://sndeep.info/en

Αλλα υπαρχει και βιντεακι στο YouTube που λεει για κλωνο

εννοείται πως είδα βίντεο στο youtube, αλλά έτσι δεν μπορώ να καταλάβω. Μόνο φωτογραφίες έχω, δεν το έχω το κινητό στα χέρια μου

Νομιζω μεσω ΙΜΕΙ.

http://sndeep.info/en

Αλλα υπαρχει και βιντεακι στο YouTube που λεει για κλωνο

Έβαλα το IMEI και μου βγάζει αυτά,

• General information
  • Made in: Korea

• Made for: Greece

• Date of manufacture: 04/23/2015

• Serial Number: 504KPSL834742

• Decoding IMEI
  • TAC: 35-751306

• Serial number: 834742

• Сheck digit: 7FAQ

Add to list of lost or stolen devices

Δημοσ.

-Απλα παρε τηλ η στειλε email την LG και ρωτα την λεγοντας την το imei!
-Κατεβασε προγραμα που διαβαζει το cpu και θες αμα ειναι ο sd801 μεσα!
- Πανε σε ενα καταστημα που εχει το g3 η καποιο φιλο σου και συγκρινετε το (βαρος αισθηση καμερα οθονη ολα)
- Βγαλε μια φωτογραφια και περασε την στο Pc σου (αμα ειναι για τον π...ο η αναλυση η δν ειναι 13 mpxl κατι παει στραβα)
- Δες αμα τραβαει 4Κ (σιγα μν τραβαει ο κλονος 4Κ βιντεο)
-Τρεχε απαιτητικα παιχνιδια για να δεις πως τρεχει!(ο κλονος λγκα θα σερνετε)
-Συνδεσε το στο pc και κατεβασε και το lg pc suit για να δεις αμα το αναγνωριζει!

δοκιμασε 2-3 απο αυτα για να πιστεις το 1ο-2ο τελευταιο ειναι τα κλτρα!

Δημοσ.

-Απλα παρε τηλ η στειλε email την LG και ρωτα την λεγοντας την το imei!

-Κατεβασε προγραμα που διαβαζει το cpu και θες αμα ειναι ο sd801 μεσα!

- Πανε σε ενα καταστημα που εχει το g3 η καποιο φιλο σου και συγκρινετε το (βαρος αισθηση καμερα οθονη ολα)

- Βγαλε μια φωτογραφια και περασε την στο Pc σου (αμα ειναι για τον π...ο η αναλυση η δν ειναι 13 mpxl κατι παει στραβα)

- Δες αμα τραβαει 4Κ (σιγα μν τραβαει ο κλονος 4Κ βιντεο)

-Τρεχε απαιτητικα παιχνιδια για να δεις πως τρεχει!(ο κλονος λγκα θα σερνετε)

-Συνδεσε το στο pc και κατεβασε και το lg pc suit για να δεις αμα το αναγνωριζει!

δοκιμασε 2-3 απο αυτα για να πιστεις το 1ο-2ο τελευταιο ειναι τα κλτρα!

το κινητό δεν το έχω στα χέρια μου. Το αγόρασα από ένα παιδί από εδώ ινσόμνια και το περιμένω να έρθει με αντικαταβολή. Αυτή είναι μία από τις φωτό που μου έστειλε. Προσπαθώ να ανεβάσω και τις υπόλοιπες και δεν βρίσκω πως :P Μόνο το IMEI έχω

Ζήτησα το IMEI ενός φίλου κατόχου lg g3 και βγάζει τα παρακάτω,

• General information
  • Made in: Korea

• Made for: Greece

• Date of manufacture: 07/17/2014

• Serial Number: 407KPLC848080

• Decoding IMEI
  • TAC: 35-415306

• Serial number: 848080

• Сheck digit: 4FAQ

Add to list of lost or stolen devices

Αυτές είναι οι υπόλοιπες εικόνες,

https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12404359_1705186453048242_1004415733_n.jpg?oh=4e1ae32ce3b30d158ab5efb93c8b413b&oe=56855FAC

https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t34.0-12/12431563_1705186533048234_1835862832_n.jpg?oh=5bf01db1bfad5613d9b02c33654b3c27&oe=5685402C

https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t34.0-12/12421487_1705186396381581_1598071205_n.jpg?oh=1f87628a67b1190f88373af9b74e8e63&oe=56852323

Δημοσ.

99,9999% δεν ειναι μουφα!
αξιολογησεις δν ειχε ο τυπος?
Αγοραζεις ετσι απο οποιον να ναι κινητο!?

Δημοσ.

99,9999% δεν ειναι μουφα!

αξιολογησεις δν ειχε ο τυπος?

Αγοραζεις ετσι απο οποιον να ναι κινητο!?

Πως το κατάλαβες?

Όχι, είναι πιτσιρικάς και απλά έκανε λογαριασμό για να πουλήσει το κινητό

Και άλλοι με αξιολογήσεις άριστες μέσα από το ινσόμνια, που είχα κανονίσει με εκείνους για την αγορά του κινητού, αφού τα κανονίσαμε όλα και έπρεπε να πούμε το τελικό "οκ" δεν μου ξαναμίλησαν, ούτε σε μηνύματα απάντησαν, ούτε τηλέφωνα σηκώνουν, τίποτα! Ούτε ένα "τελικά δεν θα το δώσω το κινητό" ή βρήκα άλλον αγοραστή και μου είναι πιο εύκολο να το δώσω σε εκείνον" . Και μάλιστα τα λεφτά τα έδινα ΜΠΑΜ και σε τράπεζα, άμεσα! Οπότε, ποια διαφορά στη τελική?

Δημοσ.

Νομιζω και εγω οτι ειναι αυθεντικο.

Αλλα κρατα και το 1% για καθε ενδεχομενω

Το μόνο που μου κίνησε τις υποψίες ήταν το στρογγυλό κουμπάκι στο πίσω μέρος το οποίο είναι ασημένιο ενώ το κινητό είναι titan gray

tests aututu+ geekbench 3 αν στο anututu βγαλει κατω απο 30 χιλιαρικα μουφα ειναι

δυστυχώς δεν έχω το κινητό στα χέρια μου, ωστόσο σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου.

Δημοσ.

Ναι επρεπε να ηταν μαυρο το κουμπι και εσημι το γυρο γυρο

Νομιζω ομως δεν λεει κατι αυτο.....

Δημοσ.

Ναι επρεπε να ηταν μαυρο το κουμπι και εσημι το γυρο γυρο

Νομιζω ομως δεν λεει κατι αυτο.....

Κι εγώ πιστεύω ότι δεν λέει κάτι αυτό. Μπορεί να φταίει και ο φωτισμός ή η γωνία λήψης της φωτογραφίας. Απλά τυχαία έβλεπα βίντεο με το κινητό στο youtube και κοιτάω και ένα που έλεγε για κλώνους του G3 και λέω ας το δω. Στο βίντεο ο τύπος δεν είπε κάτι για το χρώμα του κουμπιού, αλλά για το σχήμα του, τονίζοντας ότι στους κλώνους το κουμπί είναι ίσιο ενώ στα κανονικά είναι σαν εξγκοματάκι.. Τι να πω τώρα, θα δω τι θα κάνω 

Δημοσ.

Ρε παιδια μν το κουραζουμε το θεμα ειναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ!
Φαινεται απο το υι του μενου απο τις φωτογραφιες επισης αυτα που λετε για το πισω κουμπι δν ισχυουν!
Αμα δεις κιολας στην μεση ακριβως κατω απο την καμερα εχει σαν μια σκια ειναι λιγο πιο μαυρο! Αμα δεις Ολα τα g3 εχουν ξεβαψει σε εκεινο το σημειο γιατι εκει ακουμπαει οταν το αφηνεις σε μια επιφανεια!

Πραγματικα η ειναι η ΤΕΛΕΙΑ απομιμηση η τζαμπα μιλαμε!(που ειναι το 2ο)

Δημοσ.

Ρε παιδια μν το κουραζουμε το θεμα ειναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ!

Φαινεται απο το υι του μενου απο τις φωτογραφιες επισης αυτα που λετε για το πισω κουμπι δν ισχυουν!

Αμα δεις κιολας στην μεση ακριβως κατω απο την καμερα εχει σαν μια σκια ειναι λιγο πιο μαυρο! Αμα δεις Ολα τα g3 εχουν ξεβαψει σε εκεινο το σημειο γιατι εκει ακουμπαει οταν το αφηνεις σε μια επιφανεια!

Πραγματικα η ειναι η ΤΕΛΕΙΑ απομιμηση η τζαμπα μιλαμε!(που ειναι το 2ο)

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και εσένα και τους υπόλοιπους που γράψανε. Καλές γιορτές να έχετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...