Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή DNS στο thomson tg782

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να βάλω συγκεκριμένες διευθύνσεις dns στο router μου αλλά από ότι φαίνεται δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, μήπως κάνω λάθος; Στο interface του router μου ζητάει username, password, service και host για το dns (επισυναπτόμενη εικόνα). Τι πρέπει να βάλω εκεί ; Θέλω να βάλω καρφωτές διευθύνσεις dns αλλά από ότι φαίνεται μπορώ να το κάνω μόνο μέσα από το pc και όχι στο router. Θέλω όλες οι συσκευές που συνδέονται στο router μου, να χρησιμοποιούν συγκεκριμένες dns addresses. Πως μπορώ να το κάνω;

post-237618-0-84628800-1451428668_thumb.jpg

Δημοσ.

αυτο που κοιτας ειναι το dyndns και οχι οι dns.

για τους dns θα πας home network ,interfaces,local network,πανω δεξια configure.

dhcp pools edit kai ekei δινεις τους dns.

Δημοσ.

Ναι το βρήκα, ευχαριστώ πολύ! Και τώρα πειράζω μόνο τις διευθύνσεις dns ή χρειάζεται και κάτι άλλο; Έχει πολλές επιλογές. post-237618-0-67927600-1451762587_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι το βρήκα, ευχαριστώ πολύ! Και τώρα πειράζω μόνο τις διευθύνσεις dns ή χρειάζεται και κάτι άλλο; Έχει πολλές επιλογές. attachicon.gifdns.jpg

μην φτιαξεις νεο dhcp.θα πειραξεις τον παλιο.το λεω γιατι τα βλεπω ολα μηδενικα ενω δεν θα πρεπε να ειναι.το start adress και ολα αυτα θα πρεπε ηδη να γραφουν τα υπαρχοντα στοιχεις εκτος αν εσβησες τον παλιο dhcp.απλα εσυ θα αλλαζες μονο τα dns.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ααα οκει κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...