kraken92 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Πολλά λεφτά για καθρέπτη. Πήρα πρόσφατα refurbished 24 hp 1920*1200 χωρίς καμμένα pixel, επαγγελματική στα 119., από γνωστό μαγαζί που στέλνει email για refurbishedΤο οτι πήρες refurbished γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ακριβώς; Μπήκες σ'ένα θέμα προσφοράς και αντι να πεις τη γνώμη σου για το προιόν ή να κάνεις μια αντιπρόταση μας λες κάτι που δεν ενδιαφέρει κανέναν. OfftopicΈχεις να προτείνεις κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ σ'αυτά τα λεφτά; 1
plpapadopoulos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το οτι πήρες refurbished γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ακριβώς; Μπήκες σ'ένα θέμα προσφοράς και αντι να πεις τη γνώμη σου για το προιόν ή να κάνεις μια αντιπρόταση μας λες κάτι που δεν ενδιαφέρει κανέναν. Offtopic Έχεις να προτείνεις κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ σ'αυτά τα λεφτά; Πληροφοριακά ΑΝ πήρε την ZR24w, ZR2440w, ή Z24i σε refurbished, είναι 10 κλάσεις ανώτερη από το πατσαβούρι της DELL και σαφώς κι έκανε καλύτερη (και φτηνότερη) αγορά. Αν πήρε απλά μια HP του σορού (π.χ. Pavilion / Envy), τότε ναι δεν είναι και άξιο προσφοράς / σύγκρισης.
siracos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=17679 Στο skroutzhttp://www.skroutz.gr/s/2445116/Dell-S2340L.html?keyphrase=Dell+S2340L Αν κάποιος ψάχνει για οθόνη νομίζω είναι καλή τιμή. Αν νομίζετε ότι δεν είναι προσφορά διαγράψτε το . Συγνώμη ξέχασα στον τίτλο του θέματος να βάλω την τιμή.
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Συγνώμη ξέχασα στον τίτλο του θέματος να βάλω την τιμή. Λογικα μπορεις να κανεις edit
kraken92 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Πληροφοριακά ΑΝ πήρε την ZR24w, ZR2440w, ή Z24i σε refurbished, είναι 10 κλάσεις ανώτερη από το πατσαβούρι της DELL και σαφώς κι έκανε καλύτερη (και φτηνότερη) αγορά. Αν πήρε απλά μια HP του σορού (π.χ. Pavilion / Envy), τότε ναι δεν είναι και άξιο προσφοράς / σύγκρισης. Δεν διαφωνώ μαζί σου. Το θέμα είναι οτι ο φίλος μας δεν αναφέρει καμία πληροφορία για την επιλογή του. Και για να υπάρχει λόγος αναφοράς πρέπει να ισχύει ακόμα η προσφορα που λέει...Ας μας φωτίσει λοιπόν. 1
unforgiven Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δεν διαφωνώ μαζί σου. Το θέμα είναι οτι ο φίλος μας δεν αναφέρει καμία πληροφορία για την επιλογή του. Και για να υπάρχει λόγος αναφοράς πρέπει να ισχύει ακόμα η προσφορα που λέει...Ας μας φωτίσει λοιπόν. Κατάλαβα και εγώ για ποιο κατάστημα λέει, έπρεπε να το καταλάβω αμέσως μόλις διάβασα τη λέξη "αγένεια"... Τα συγκεκριμένα μόνιτορσ, σύμφωνα με όσα γράφουν οι ίδιοι, δεν είναι refurbished, είναι μεταχειρισμένα. Τα refurbished έχουν αποκατεστημένα όλα τα προβλήματά τους με γνήσια ανταλλακτικά, έχουν καθαριστεί και γενικά είναι σε κατάσταση που δεν ξεχωρίζουν από καινούρια.
stelrp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το οτι πήρες refurbished γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει ακριβώς; Μπήκες σ'ένα θέμα προσφοράς και αντι να πεις τη γνώμη σου για το προιόν ή να κάνεις μια αντιπρόταση μας λες κάτι που δεν ενδιαφέρει κανέναν. Offtopic Έχεις να προτείνεις κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ σ'αυτά τα λεφτά; Όχι δυστυχώς... Και αυτός ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο λόγος πο το αναφερω. Όλα τα καινούρια είναι glossy. Δεν θα βρεις matte και 16:10 και μην μου πείτε για dell, 2412m. , αναγκαστικά κοιτάς από €300+ ή σε μεταχειρω. Παντως, Αυτό που πήρα ΔΕΝ δείχνει καθόλου ότι είναι μεταχειρισμένο, τα χρώματα είναι σωστά , οι γωνίες θέασης σούπερ, καθόλου λαγκ, και ή οθόνη μένει αναμενω και δουλεύει καθημερινά για 8-10 ώρες χωρίς να κουράζει. Έχεις σκεφτεί τι πονοκέφαλο ΘΥ α έχεις αν δουλεύεις σε φωτεινό περιβάλλον σε glossy? Δεν αναφερω καθόλου το όνομα του μαγαζιού, υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 που ψάχνουμε εμείς οι επαγγελματιες , γιατί οι εταιρίες στα msistream μοντέλα εστιάζουν στις ταινίες και στα παιχνιδια.
plpapadopoulos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Όχι δυστυχώς... Και αυτός ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο λόγος πο το αναφερω. Όλα τα καινούρια είναι glossy. Δεν θα βρεις matte και 16:10 και μην μου πείτε για dell, 2412m. , αναγκαστικά κοιτάς από €300+ ή σε μεταχειρω. Παντως, Αυτό που πήρα ΔΕΝ δείχνει καθόλου ότι είναι μεταχειρισμένο, τα χρώματα είναι σωστά , οι γωνίες θέασης σούπερ, καθόλου λαγκ, και ή οθόνη μένει αναμενω και δουλεύει καθημερινά για 8-10 ώρες χωρίς να κουράζει. Έχεις σκεφτεί τι πονοκέφαλο ΘΥ α έχεις αν δουλεύεις σε φωτεινό περιβάλλον σε glossy? Δεν αναφερω καθόλου το όνομα του μαγαζιού, υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 που ψάχνουμε εμείς οι επαγγελματιες , γιατί οι εταιρίες στα msistream μοντέλα εστιάζουν στις ταινίες και στα παιχνιδια. Ποιό μοντέλο είναι πια αυτό που πήρες? Είναι τόσο δύσκολο να το αναφέρεις? 150 γραμμές κείμενο offtopic κι ακόμα δεν αναφέρεις την ουσία... PS: Αν θες 16:10 και είσαι επαγγελματίας που κάνει σοβαρή δουλειά, κοιτάς σε 30άρι χωρίς να σε νοιάζουν τα όποια κόστη... Για το της προσφοράς τώρα, στα λεφτά αυτά δεν υπάρχει κάτι που να προσφέρει περισσότερα σε επώνυμο. Παρ'όλα αυτά αν είναι glossy όπως έχει αναφερθεί, δεν αξίζει η αγορά της για κάποιον που σκοπεύει να κάθεται ώρες μπροστά της. Αντιπρόταση: Iiyama ProLite X2483HSU Λόγοι: 1) 95% sRGB Gamut vs 82% sRGB Gamut 2) AMVA+ panel, 3) 24" vs 23", 4) Matte vs Glossy, 5) VGA + DVI + HDMI vs VGA + HDMI Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από plpapadopoulos 1
stelrp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ποιό μοντέλο είναι πια αυτό που πήρες? Είναι τόσο δύσκολο να το αναφέρεις? 150 γραμμές κείμενο offtopic κι ακόμα δεν αναφέρεις την ουσία... PS: Αν θες 16:10 και είσαι επαγγελματίας που κάνει σοβαρή δουλειά, κοιτάς σε 30άρι χωρίς να σε νοιάζουν τα όποια κόστη... Για το της προσφοράς τώρα, στα λεφτά αυτά δεν υπάρχει κάτι που να προσφέρει περισσότερα σε επώνυμο. Παρ'όλα αυτά αν είναι glossy όπως έχει αναφερθεί, δεν αξίζει η αγορά της για κάποιον που σκοπεύει να κάθεται ώρες μπροστά της. Αντιπρόταση: Iiyama ProLite X2483HSU Λόγοι: 1) 95% sRGB Gamut vs 82% sRGB Gamut 2) AMVA+ panel, 3) 24" vs 23", 4) Matte vs Glossy, 5) VGA + DVI + HDMI vs VGA + HDMI Σορρυ για την καθυστέρηση, ξέρω ότι ειναι οφτοπικ όλη ή κουβέντα για τα refurbished σε νήμα καινούργιου προϊόντος, πήρα hp 24ZRw, το είδα από το τιμολογιο. στην οθόνη γράφει απλά hp μπροστά και δεν έχει ασημένιο ταμπελακι πίσω. Είναι κατασκευής 2012. Όσα έγραψα είναι για να τονίσω ότι ή βιομηχανία υπολογιστών και περιφερειακών σχεδόν στο σύνολο της έχει εστιαστεί στην παραγωγή φθηνών mainstream προϊόντων,που όμως παραβιάζουν ουσιαστικές προδιαγραφές ασφαλείας άνεσης λειτουργικότητας κλπ Το glossy δουλεύει καλά μόνο σε συνθήκες συσκότισης κατα τη γνώμη μου. Οι εταιρείες έχουν κατακλύσει την αγορά με μοντέλα για ταινίες και παιχνίδια. Είναι κριμα να ψάχνουμε σε μεταχειρισμένα και παλιά να πετύχουμε ένα εργαλείο δουλειάς σε τιμή προσφοράς. Και μην μου πείτε τη δικαιολογία ότι ο επαγγελματίας πρέπει να πληρώνει 300αρες 500αρες για να αγοράζει επαγγελματική οθονη για να μην στραβωνεται. Και ο οικιακός θα πρέπει να υποφέρει αντίστοιχα λόγω της συντριπτικής επικράτησης των glossy ? Και αν στα desktop υπάρχουν μερικές εκλογές matt στα λάπτοπ υπάρχει πραγματικό πρόβλημα...
plpapadopoulos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δε νομίζω ότι είναι κρίμα να ψάχνουμε σε μεταχειρισμένα. Προσωπικά προτιμώ την ποιότητα σε σωστή τιμή, παρά πατσαβούρα και καινούριο που θα σαπίσει πολύ πριν ένα ποιοτικό μεταχειρισμένο. Υπάρχουν ορισμένοι βέβαια που αναζητούν σε συσκευή, την παρθένα που ποτέ δεν κατάφεραν να έχουν, καθένας με τις ανασφάλειές του (και σαφώς και δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά μιλάω γενικά για όσους λένε ότι θέλω κάτι που να μή το έχει αγγίξει ποτέ άλλος και κατ'εμέ ακούγεται τουλάχιστον χαζό, ειδικά όταν μιλάμε για σημαντική διαφορά χρημάτων για το ίδιο αντικείμενο). Όσο για την καραμέλα της εγγύησης, προτιμώ να πάρω κάτι μεταχειρισμένο που θα έχει λιγότερες πιθανότητες να χαλάσει ακόμη και μετά από 2 χρόνια και να το κατευχαριστηθώ, παρά να πάρω την όποια σαβούρα και να με ταλαιπωρεί είτε με συμβιβασμούς που θα πρέπει να κάνω, είτε με το service που θα θέλει γιατί θα χαλάει (οκ μέσα στην εγγύηση το φτιάχνεις, αλλά τί να λέει αν είναι να ταλαιπωρείσαι συνεχώς?)... Και ναι ο επαγγελματίας πρέπει να πληρώνει το premium της ποιότητας γιατί βγάζει λεφτά από αυτό. Τελεία και παύλα. Όπως ο επαγγελματίας θέλει να αμοίβεται για τη δουλειά του, έτσι και ο κατασκευαστής θα αμοίβεται αντίστοιχα για το εργαλείο που θα προσφέρει στον επαγγελματία, γιατί από αυτό θα εξαρτάται η παραγωγικότητά του! Αυτής της γνώμης είμαι και δέχομαι να πληρώνω το premium για να έχω κάτι αξιόπιστο. Αν θέλω να γλυτώσω σημαντικά ποσά, πάω σε second hand ή ex-demo και πάλι έχω το premium της ποιότητας και αντοχής. 2
stelrp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δε νομίζω ότι είναι κρίμα να ψάχνουμε σε μεταχειρισμένα. Προσωπικά προτιμώ την ποιότητα σε σωστή τιμή, παρά πατσαβούρα και καινούριο που θα σαπίσει πολύ πριν ένα ποιοτικό μεταχειρισμένο. Υπάρχουν ορισμένοι βέβαια που αναζητούν σε συσκευή, την παρθένα που ποτέ δεν κατάφεραν να έχουν, καθένας με τις ανασφάλειές του (και σαφώς και δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά μιλάω γενικά για όσους λένε ότι θέλω κάτι που να μή το έχει αγγίξει ποτέ άλλος και κατ'εμέ ακούγεται τουλάχιστον χαζό, ειδικά όταν μιλάμε για σημαντική διαφορά χρημάτων για το ίδιο αντικείμενο). Όσο για την καραμέλα της εγγύησης, προτιμώ να πάρω κάτι μεταχειρισμένο που θα έχει λιγότερες πιθανότητες να χαλάσει ακόμη και μετά από 2 χρόνια και να το κατευχαριστηθώ, παρά να πάρω την όποια σαβούρα και να με ταλαιπωρεί είτε με συμβιβασμούς που θα πρέπει να κάνω, είτε με το service που θα θέλει γιατί θα χαλάει (οκ μέσα στην εγγύηση το φτιάχνεις, αλλά τί να λέει αν είναι να ταλαιπωρείσαι συνεχώς?)... Και ναι ο επαγγελματίας πρέπει να πληρώνει το premium της ποιότητας γιατί βγάζει λεφτά από αυτό. Τελεία και παύλα. Όπως ο επαγγελματίας θέλει να αμοίβεται για τη δουλειά του, έτσι και ο κατασκευαστής θα αμοίβεται αντίστοιχα για το εργαλείο που θα προσφέρει στον επαγγελματία, γιατί από αυτό θα εξαρτάται η παραγωγικότητά του! Αυτής της γνώμης είμαι και δέχομαι να πληρώνω το premium για να έχω κάτι αξιόπιστο. Αν θέλω να γλυτώσω σημαντικά ποσά, πάω σε second hand ή ex-demo και πάλι έχω το premium της ποιότητας και αντοχής. Συμφωνώ απολύτως. Δεν είμαι φίλος του μεταχειρισμένο, αλλά τσαντιζομαι όταν βλεπω εταιρείες με κατακτημένη τεχνογνωσία σε θέματα hardware , να υποβαθμιζουν σκοπίμως τα προϊόντα τους ώστε να τα διαθέτουν σε consumer κοινό φθηνά , και παράλληλα παρόμοια προϊόντα να προσφέρονται χωρίς κομμένες δυνατότητες σε πολλαπλάσιες τιμές τάχα για επαγγελματίες. Έχω ΔΕι το έργο μια φορά στους inkjet εκτυπωτες, το βλεπω τώρα και στις οθόνες.
andreas2128 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Είμαι ανάμεσα σε αυτή και την LG 24MB56HQ. Την θέλω για ταινίες games και web design. Γενικη χρήση δλδ. Το glossy δεν θα με απασχολήσει ιδιαίτερα στο δωμάτιο οπότε απο άποψη εικόνας και μόνο τι να προτιμήσω? Επίσης τι διαφορά θα υπάρχει στο μέγεθος με την 24άρα γιατί κάπου είδα να λένε οτι μοιάζει μεγαλύτερη λογο widescreen. Μια άποψη και για τις 2 θα ήταν οτι πρέπει για την απόφαση μου.
plpapadopoulos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Για 14 ευρώ παραπάνω η Iiyama ProLite X2483HSU που πρότεινα σε προηγούμενη απαντησή μου είναι κλάσης ανώτερη και από τις 2. Είμαι ανάμεσα σε αυτή και την LG 24MB56HQ. Την θέλω για ταινίες games και web design. Γενικη χρήση δλδ. Το glossy δεν θα με απασχολήσει ιδιαίτερα στο δωμάτιο οπότε απο άποψη εικόνας και μόνο τι να προτιμήσω? Επίσης τι διαφορά θα υπάρχει στο μέγεθος με την 24άρα γιατί κάπου είδα να λένε οτι μοιάζει μεγαλύτερη λογο widescreen. Μια άποψη και για τις 2 θα ήταν οτι πρέπει για την απόφαση μου. Για 14 ευρώ παραπάνω η Iiyama ProLite X2483HSU που πρότεινα σε προηγούμενη απαντησή μου είναι κλάσης ανώτερη και από τις 2.
stelrp Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνώ με τον προλαλησαντα για την iiyama. Γενικά καλή εταιρεία ή dell, αλλά από την αμέσως επόμενη κατηγορία χρημάτων. Ή συγκεκριμένη τοποθερειται στο entry level, για λόγους μάρκετινγκ έχει τέτοια χαρακτηριστικά. Όταν μια εταιρεία βγάζει 10 οθόνες στις 23 ίντσες υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστή τιμολόγηση και ξεχωριστά χαρακτηριστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα