giannis2429 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα,καλές γιορτές! Μάζεψα σιγά-σιγά το hardware για το καινούριο pc που θέλω να στήσω. Cpu : i7 4790 (όχι k) Mb : Gigabyte z97 d3h Ram : 16gb kingston hyperx fury Ssd : 2 samsung 850 evo 250gbx2 Hdd : 2 Seagate Baracuda Τροφοδοτικό : thermaltake smart se 630w 87 Ψύκτρα επεξεργαστή : Raijintek themis Και είχε μείνει το κουτί γιατί είχα μείνει εγώ ταπί Το οποίο μου κάναν δώρο και συγκεκριμένα αυτό εδώ http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200027377 Επειδή όμως θα το βάλω σε home studio αγχώνομαι λίγο με τα επίπεδα θορύβου και δεν το χω στήσει ακόμη. Με αυτό το κουτί,αυτό το hardware και χωρίς κάρτα γραφικών θα έχω θόρυβο? Στο pc δεν θα τρέχουν παιχνίδια παρα μόνο κάποια προγράμματα όπως το cubase. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα χρονια πολλα,δε ξερω για το κουτι,αλλα αφου το αποκτησες παει τελειωσε το θεμα!...δε μενει να τα στησεις να μας πεις..αν κανει και...θορυβο!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Απλά θα μπορούσα ίσως να το βάλω στις αγγελίες τώρα που είναι στο κουτί του και να πάρω ένα πιο αθόρυβο. Αν όντως βγάζει θόρυβο όμως και με μισή καρδιά γιατί όπως και να το κάνουμε είναι δώρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Τέτοιο σύστημα που έχεις κάνει το κουτί αυτό είναι σκέτη παραφωνία κάνει δεν κάνει θόρυβο. Ο θόρυβος εξαρτάται από τα fans που θα έχεις και στις κυρίως στις πόσες στροφές θα δουλεύουν. Το λιγότερο ένα κουτί των 60 ευρώ πρέπει να έχεις. Από την άλλη όμως είναι δώρο και τα δώρα δεν τα πουλάς εύκολα. Είναι καθαρά στην κρίση σου το θέμα. Ίσως είμαι λίγο παραπάνω αισθηματίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Τέτοιο σύστημα που έχεις κάνει το κουτί αυτό είναι σκέτη παραφωνία κάνει δεν κάνει θόρυβο. Ο θόρυβος εξαρτάται από τα fans που θα έχεις και στις κυρίως στις πόσες στροφές θα δουλεύουν. Το λιγότερο ένα κουτί των 60 ευρώ πρέπει να έχεις. Από την άλλη όμως είναι δώρο και τα δώρα δεν τα πουλάς εύκολα. Είναι καθαρά στην κρίση σου το θέμα. Ίσως είμαι λίγο παραπάνω αισθηματίας Ωχ..γιατι το λες αυτό?Τόσο χάλια είναι? Δηλαδή όσο λιγότερες στροφές τόσο πιο αθόρυβα? Ποιο κουτί θα πρότεινες στα 60 ευρω? Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση γιατί όντως τα δώρα δεν τα πουλάς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εννοείται ρε συ. Τα fans μαζί και αυτό της ψύκτρας θα τα ρυθμίζεις από το BIOS. Όλες οι σύγχρονες μητρικές έχουν την δυνατότητα αυτή. Στα 60 το καλύτερο είναι το agos. Για παραπάνω το Phanteks ή στο Fractal 3500 (Υπάρχει και με παράθυρο αλλά κοστίζει πολύ παραπάνω). Για αθόρυβο όμως πρέπει να πας σε κουτί silent αλλά εκεί ανεβαίνεις πολύ και το καλύτερο ίσως που κυκλοφορεί είναι το Fractal R5. Προσωπικά θα κρατούσα αυτό που έχεις και θα μάζευα χρήματα για ένα πολύ καλύτερο. Έπειτα η γνώμη μου είναι υποκειμενική. Μπορεί να σου αρέσει τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Για αθόρυβο, αυτό λέει?http://www.birdphone.gr/gr/prdid/f6c4fdcec65d458090fe97eab6668348/productinfo.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικα το κουτι ειναι μια χαρα ομορφο κ καθολου παραφωνια.Δεν υπαρχουν αθορυβα η μη κουτια.Ενα αθορυβο κουτι αποτελειτε απο χαμηλοστροφα ανεμηστηρια κ αν θες βαζεις στο καπακι στο μεσα μερος ηχομονοτικο υλικο.Αυτα π πρεπει να αε νοιαζει ποιο πολυ ειναι η σκονη κ το κουτι να χει φιλτρα οπως επεισης να δημιουργητε θετικη πιεση στο εσωτερικο κ οχι αρνητικη Η θετικη πθεαη ειναι η λογικη οσο φανακια στελνουν εσωτερικα αλλα τοσα αντιστοιχα πρεπει να διωχνουν εξωτερικα αλλιως με την αρνητικη πιεαη θα χεις πολλη σκονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timo63 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 συνήθως από το τροφοδοτικό εξαρτάται ο θόρυβος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικα το κουτι ειναι μια χαρα ομορφο κ καθολου παραφωνια.Δεν υπαρχουν αθορυβα η μη κουτια.Ενα αθορυβο κουτι αποτελειτε απο χαμηλοστροφα ανεμηστηρια κ αν θες βαζεις στο καπακι στο μεσα μερος ηχομονοτικο υλικο.Αυτα π πρεπει να αε νοιαζει ποιο πολυ ειναι η σκονη κ το κουτι να χει φιλτρα οπως επεισης να δημιουργητε θετικη πιεση στο εσωτερικο κ οχι αρνητικη Η θετικη πθεαη ειναι η λογικη οσο φανακια στελνουν εσωτερικα αλλα τοσα αντιστοιχα πρεπει να διωχνουν εξωτερικα αλλιως με την αρνητικη πιεαη θα χεις πολλη σκονη Εξαρτάται και από το κουτί. Άλλο ένα ποιοτικό κουτί άλλο ένα κουτί με ψευτολαμαρίνα και είναι διασπιστωμένο και στην πράξη. Να μην λέμε ότι θέλουμε. Θετική πίεση της προκοπής είναι όταν έχουμε μερισσότερα intake fans και λιγότερα exhaust. συνήθως από το τροφοδοτικό εξαρτάται ο θόρυβος Όχι. Ότι έχει σχέση με fan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικα το κουτι ειναι μια χαρα ομορφο κ καθολου παραφωνια.Δεν υπαρχουν αθορυβα η μη κουτια.Ενα αθορυβο κουτι αποτελειτε απο χαμηλοστροφα ανεμηστηρια κ αν θες βαζεις στο καπακι στο μεσα μερος ηχομονοτικο υλικο.Αυτα π πρεπει να αε νοιαζει ποιο πολυ ειναι η σκονη κ το κουτι να χει φιλτρα οπως επεισης να δημιουργητε θετικη πιεση στο εσωτερικο κ οχι αρνητικη Η θετικη πθεαη ειναι η λογικη οσο φανακια στελνουν εσωτερικα αλλα τοσα αντιστοιχα πρεπει να διωχνουν εξωτερικα αλλιως με την αρνητικη πιεαη θα χεις πολλη σκονη Λες ε? Αυτό το κουτί περιλαμβάνει 1 ανεμιστηρακι 120mm πίσω και μπορώ να του βάλω 2 120mm μπροστά, ποιά θα μου πρότεινες όσο γίνεται πιο αθόρυβα και σε λογικές τιμές? Κατα τ'άλλα με τα φίλτρα που έχει δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Το θέμα είναι με 3 ανεμιστηράκια,την ψύκτρα και αυτό το hardware θα είμαι καλά απο θερμοκρασίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά αποφάσισα να κρατήσω το κουτί μιας και ήταν δώρο και να μαζέψω καμιά 70αρα για κάποιο καλύτερο. Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει αυτά τα 3 Raijintek Agos corsair carbide 200r zalman z9 u3 Ποιό απ τα 3 θα μου προτείνατε? Το zalman είναι λίγο πιο ακριβό αλλά περιλαμβάνει 3 ανεμιστηράκια. Δεκτές κι άλλες προτάσεις. Όσο γίνεται αθόρυβο. Με καλό airflow και cable management. Άντε και καλή χρονιά να έχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εφόσον το κουτί έχει μόνο ένα ανεμιστηράκι, βάλε ακόμα ένα μπροστά και θα είσαι εντάξει από θερμοκρασίες, χειμώνας είναι εξάλλου. Στην ανάγκη αγοράζεις κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/zalman-zm-mc1-power-adapter-4-pin-multi-connector-p-PER.806169 http://www.eworld.com.gr/products/details/1023 http://www.e-shop.gr/akasa-ak-cbfa05-05-3-pin-fan-speed-reduction-cable-p-PER.805862 Όσο για κουτί δες κι αυτά τα δύο https://www.skroutz.gr/s/4815880/Corsair-Carbide-Spec-03-White-LED.html https://www.skroutz.gr/s/4343788/CoolerMaster-Silencio-452.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εφόσον το κουτί έχει μόνο ένα ανεμιστηράκι, βάλε ακόμα ένα μπροστά και θα είσαι εντάξει από θερμοκρασίες, χειμώνας είναι εξάλλου. Κάποια πρόταση για ανεμιστηράκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Παντως ειναι κριμα τετοιο hardware σε κουτι σαν το bitefenix comrade, προσωπικα δεν θα κοιταγα τιποτα λιγοτερο απο Corsair Carbide Spec ή με λιγα παραπανω χρηματα nzxt s340 / καποιο fractal design στην τιμη του nzxt. Απο την στιγμη ομως που εχεις ηδη το κουτι δεν ξερω αν αξιζει να μπεις στην ταλαιπωρία να το πουλήσεις, να μαζεψεις χρηματα και να αγορασεις καινουργιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα