Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,
Η πληροφορία "Eco" που το ασύρματο τηλέφωνο τοποθετείτε στη βάση και η ακτινοβολία μηδενίζεται , δηλαδή τα ραδιοκύματα που εκπέμπει η βάση μηδενίζονται αναγράφεται κάπου όπως manual ή οδηγίες χρίσεως;
Την ερώτηση σας την κάνω διότι μόνο από στόμα σε στόμα ακούω την παραπάνω πληροφορία ή από διαφημίσεις (ανθρώπων, καταστημάτων και αντιπροσωπίας panasonic & gigaset).
Σαν παράδειγμα διαβάζοντας της οδηγίες χρήσεως της συσκευής PANASONIC KX-TG 6811, δεν αντιλήφθηκα κάπου να μιλά για τον μηδενισμό ραδιοκυμάτων (βάσης & τηλεφώνου), την ώρα που το τηλέφωνο βρίσκεται επάνω στην βάση.
Παρά μόνο διάβασα για αυξομείωση ηλεκτρομαγνητισμού όταν το τηλέφωνο απομακρύνετε από την βάση.
Σε ένα άλλο μοντέλο τις ίδιας εταιρείας, το έγραφε αόριστα «πως δεν έχει ηλεκτρομαγνητισμό» δεν διευκρίνιζε στην τηλεφωνική συσκευή; στην βάση; ή και στα δύο;

Η gigaset δεν ξέρει ούτε οι ιδία τι έχει. Ρώτησα πια τηλέφωνα έχουν και τα 2 παρακάτω συστήματα Eco Dect & Eco Plus ; Η απάντηση τους ήταν πώς ορισμένα ακριβά μοντέλα έχουν  Eco Dect & Eco Plus χωρείς να μου πουν ονομαστικά παρόλο που επέμενα λέγοντας πώς έχω δει πολλά μοντέλα τους σε αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών αλά μόνο Eco Dect έχουν . To Eco Plus που υπάρχει;

Τελικά τι είναι αλήθεια; Τι ψέμα;

Δημοσ.

Καλά τα λες αλά η Gigaset παραδείγματος χάρη έχει άλλη άποψη, συγκεκριμένα το Eco plus μηδενίζει την ακτινοβολία οριστικά και όταν σε πάρουν τηλέφωνο αργή η συσκευή να ανταποκριθεί 2 με 3 δευτερόλεπτα διότι από standby ξανά ενεργοποιείτε και είναι καλό να βασιζόμαστε σε κουδουνίσματα κάποιου άλλου σταθερού τηλεφώνου του σπιτιού ή της δουλειάς.

Όμως όπως περίγραψα και πιο πάνω αυτά είναι στα λόγια.

Σε κάπα συσκευασία ή σε κάποιο manual ή οδηγίες χρήσεως δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο να περιγράφεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...