teoqq Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα σας, παρελαβα στα χερια μου μια συσκευη καινουργια Lenovo S898t, εβαλα την καρτα μου αλλα δεν πιανει ποτε 3g. Mono G και οταν συνδεομαι με τα ΜΒ γινεται απευθειας σε Ε. Ρυθμισεις της Cosmote/Whatsup ειναι σωστες οποτε δεν γνωριζω τι παιζει. Η Sim επιανε κανονικα μεχρι και 4g σε αλλη συσκευη. Μου διαφευγει κατι που πρεπει να κανω σε μια καινουργια συσκευη? Σας ευχαριστω πολυ
Gas74 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μπηκες στις ρυθμισεις,δικτυα κινητης,προτιμωμενος τυπος δικτυου?
Gas74 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Ισως μονο η μια καρτα να υποστηριζει 3g και η αλλη οχι(απο το τηλεφωνο εννοω)μηπως πρεπει να εχεις την μια καρτα 3G και την αλλη 2g για να λειτουργησει?
saruman123 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Νομιζω οτι το 4G πιανει σε συγκεκριμενες περιοχες. Επισης νομιζω οτι το 4G των κινεζικων κινητων ειναι το Ε δεν ειμαι ομως και σιγουρος.
teoqq Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ειναι 4g αυτο με τιποτα. Γενικα ειχα και αλλο λενοβο απο το ιδιο σαιτ αλλα δεν ξερω τι εγινε τωρα. Τους εχω στειλει ηδη μαιλ και περιμενω και απο αυτους απαντηση. Την σιμ την εχω περασμενη εκει που λεει για 3g.
chios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ουτε πρόκειται να δεις 3g στην Ελλάδα με αυτό το κινητό. Είναι μόνο για Κίνα. Από που το πήρες; βάλε λινκ να το επιβεβαιώσω .
Elysian Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 παντως και ενας γνωστος μ ειχε παρει κινητο samsung και δεν επιανε ουτε 3g αυτου μονο e και τελικα ειχε προβλημα μια πλακετα κατι με δικτυου δεν θυμαμαι πως του το χαν πει
Tzini_Gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 παντως και ενας γνωστος μ ειχε παρει κινητο samsung και δεν επιανε ουτε 3g αυτου μονο e και τελικα ειχε προβλημα μια πλακετα κατι με δικτυου δεν θυμαμαι πως του το χαν πει και μενα η γιαγια μου καποια στιγμη μπλοκαρε το puk και το κινητο βγηκε αχρηστο... Ηθικο διδαγμα; η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα