alkis13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω κάνει format και έχω βαλει τα windows 10 clean install. Είχα κάνει upgrade παλαιότερα, αλλά τώρα έβαλα ssd και έξου το format. Δεν μου βρίσκει ένα συγκεκριμένο wifi. Το laptop με windows 10 το βρίσκει και μπαίνει κανονικά, το κινητό το ίδιο και πάει λέγοντας. Συνδέεται σε άλλο wifi, βρίσκει αλλα wifi αλλά αυτό όχι. Θέμα εμβέλιας δε παίζει. Καμιά ιδέα;
jim_p Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Αλλαξε καναλι στο ασυρματο του ρουτερ σου ή βρες αλλους drivers για το ασυρματο του λαπτοπ.
alkis13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Αλλαξε καναλι στο ασυρματο του ρουτερ σου ή βρες αλλους drivers για το ασυρματο του λαπτοπ. You saved the day! Με αλλαγή καναλιού του router δούλεψε. Μυστήριο το γιατί έγινε παντως.
alkis13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 ήταν στο 13 και το γύρισα στο 11. αν και δε ξερω τι εστι καναλι.
jim_p Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Περι καναλιων https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_WLAN_channels To 13, οπως και το 1, δεν αναγνωριζονται απο ολες τις ασυρματες καρτες και τους drivers τους, γιαυτο καλο ειναι να αποφευγονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα