omrtpsycho Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, Έχει αγοράσει ποτέ κανείς σας από το lambda-tek.gr? Η αρχική τους σελίδα (https://www.lambda-tek.com) επιβεβαιώνει πως το ελληνικό site είναι δικό τους και όχι scam και το trustpilot έχει ΠΟΛΥ θετικά ratings. Επίσης, υπάρχει ελληνικό τηλέφωνο επικοινωνίας. Το σκέφτομαι όμως, γιατί 1. Δεν έχω αγοράσει ποτέ από το εν λόγω site και 2. Δεν υπάρχει στο skroutz. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
sijoune Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά και θα ήθελα πολύ να μάθω περισσότερα. Παρακαλώ αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία ας μας πει...
nikahakkinnen Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Έκανε τελικά κανείς την αρχή στο κατάστημα? Καλή χρονιά, με υγεία
zafiropo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Έχω κάνει δυο φορές αγορές από το αγγλικό σαιτ,πρόσφατα, μιας και είχε τις καλύτερες τιμές συγκριτικά, με κάποια άλλα γερμανικά σαιτ Νομίζω όμως ότι τα στέλνουν όλα απο αγγλια το οποίο σημαίνει μεταφορικά Ενδεικτικά ένα ζευγάρι μνήμες σε φάκελο είχε 14,91 ευρώ μεταφορικά, για αθηνα, και παράδοση μια εβδομάδα περίπου
Evolution9 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Έχω ψωνίσει πολλά πράματα από τη σελίδα αυτή την Ελληνική. Πολύ καλές τιμές και εξυπηρέτηση. Περίπου 10 μέρες εργάσιμες η παράδοση με ups 1
maggotbeer Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Καλησπέρα! ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα scanner και στο συγκεκριμένο κατάστημα το βρίσκω φθηνότερα. Το γεγονός ότι έχουν ελληνικά από google translate στη σελίδα τους με αποθαρρύνει λίγο. Έχει ψωνίσει κανείς τα τελευταία χρόνια; Αν ναι, η παράδοση σε 1-2 μέρες με "greece priority" επιλογή ισχύει; ακόμα και αυτό το "greece priority" και όχι "ups" π.χ. μου φαίνεται ύποπτο. Και άλλη μια ερώτηση, αν βάλω ΦΠΑ άλλου επαγγελματία (με τη συγκατάθεση του φυσικά) θα υπάρχει κάποια έξτρα διαδικασία; Γενικά μου φαίνονται πολλά περίεργα στο συγκεκριμένο κατάστημα και αυτό είναι λόγος για να μείνω μακριά, αλλά όλες αυτές οι καλές κριτικές με βάζουν σε σκέψεις.
Zazula Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία από τη lambda-tek; Ενδιαφέρομαι για αξιοπιστία, ασφάλεια, και τήρηση υπεσχημένων. Επίσης, αναφέρουν στο σάιτ τους ότι και μεταμπρεξιτικά συνεχίζουν οι αγορές από αυτούς να είναι «αφορολόγητες». Υπάρχει προσωπική εμπειρία συνινσόμνιου για να δούμε τι σημαίνει αυτό πρακτικά; 1
john9 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Όλα καλά προχώρα άφοβα έχω παραγγέιλει μητρική και κουτί απο εκει και ήρθαν απο αποθήκη τους στην Πολωνία η οποία είναι Ευρωπαική Ένωση.
Zazula Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, john9 είπε Όλα καλά προχώρα άφοβα έχω παραγγέιλει μητρική και κουτί απο εκει και ήρθαν απο αποθήκη τους στην Πολωνία η οποία είναι Ευρωπαική Ένωση. Σε ευχαριστώ. 1
Kthulhou Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 εγώ πρόσφατα παρέλαβα μια χαρά από τη lamda tek της Αγγλίας, λίγο έξω από το Λονδίνο. όλα οκ
mcstefan7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μια χαρα ειναι. Ειχα παρει πριν καποια χρονια φορητους εκτυπωτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα