Προς το περιεχόμενο

Αγορά από lambda-tek.gr. Safe?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχει αγοράσει ποτέ κανείς σας από το lambda-tek.gr? Η αρχική τους σελίδα (https://www.lambda-tek.com) επιβεβαιώνει πως το ελληνικό site είναι δικό τους και όχι scam και το trustpilot έχει ΠΟΛΥ θετικά ratings.

Επίσης, υπάρχει ελληνικό τηλέφωνο επικοινωνίας.

Το σκέφτομαι όμως, γιατί 1. Δεν έχω αγοράσει ποτέ από το εν λόγω site και 2. Δεν υπάρχει στο skroutz.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά και θα ήθελα πολύ να μάθω περισσότερα. Παρακαλώ αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία ας μας πει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω κάνει δυο φορές αγορές από το αγγλικό σαιτ,πρόσφατα,

μιας και είχε τις καλύτερες τιμές συγκριτικά, με κάποια άλλα γερμανικά σαιτ

Νομίζω όμως ότι τα στέλνουν όλα  απο αγγλια το οποίο σημαίνει μεταφορικά

Ενδεικτικά ένα ζευγάρι μνήμες σε φάκελο είχε 14,91 ευρώ μεταφορικά, για αθηνα,

και παράδοση μια εβδομάδα περίπου

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ψωνίσει πολλά πράματα από τη σελίδα αυτή την Ελληνική. Πολύ καλές τιμές και εξυπηρέτηση. Περίπου 10 μέρες εργάσιμες η παράδοση με ups

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα! ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα scanner και στο συγκεκριμένο κατάστημα το βρίσκω φθηνότερα. Το γεγονός ότι έχουν ελληνικά από google translate στη σελίδα τους με αποθαρρύνει λίγο. Έχει ψωνίσει κανείς τα τελευταία χρόνια; Αν ναι, η παράδοση σε 1-2 μέρες με "greece priority" επιλογή ισχύει; ακόμα και αυτό το "greece priority" και όχι "ups" π.χ. μου φαίνεται ύποπτο.

Και άλλη μια ερώτηση, αν βάλω ΦΠΑ άλλου επαγγελματία (με τη συγκατάθεση του φυσικά) θα υπάρχει κάποια έξτρα διαδικασία;

Γενικά μου φαίνονται πολλά περίεργα στο συγκεκριμένο κατάστημα και αυτό είναι λόγος για να μείνω μακριά, αλλά όλες αυτές οι καλές κριτικές με βάζουν σε σκέψεις.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία από τη lambda-tek; Ενδιαφέρομαι για αξιοπιστία, ασφάλεια, και τήρηση υπεσχημένων.

Επίσης, αναφέρουν στο σάιτ τους ότι και μεταμπρεξιτικά συνεχίζουν οι αγορές από αυτούς να είναι «αφορολόγητες». Υπάρχει προσωπική εμπειρία συνινσόμνιου για να δούμε τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Όλα καλά προχώρα άφοβα έχω παραγγέιλει μητρική και κουτί απο εκει και ήρθαν απο αποθήκη τους στην Πολωνία η οποία είναι Ευρωπαική Ένωση.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, john9 είπε

Όλα καλά προχώρα άφοβα έχω παραγγέιλει μητρική και κουτί απο εκει και ήρθαν απο αποθήκη τους στην Πολωνία η οποία είναι Ευρωπαική Ένωση.

Σε ευχαριστώ. :)

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

εγώ πρόσφατα παρέλαβα μια χαρά από τη lamda tek της Αγγλίας, λίγο έξω από το Λονδίνο. όλα οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...