maria.gal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κάτοχος windows phone έχω τις εξής εφαρμογές: ειδήσεις αθλητικά καιρό από τη Bing πολύ καλά ενημερωμένα το amna windows central insomnia sofascore paok rss από κοινωνικά δίκτυα έχω Viber what's app Instagram fb skype . Meteotube YouTube tubecast musick shazzam mp3 tube για να βάζω τα τραγούδια ως ήχο κλίσεις.moovit skroutz findship pics art tv guide Greece Bing χάρτες όλα τα excels translator από παιχνίδια έχω sims tiny trooper1 2 asphalt sniper fury wort bilgs volleyball .aida64.συν τις εφαρμογές που σου δίνουν τα ,windows όπως αριθμομηχανή αφύπνιση OneDrive κλπ τι παραπάνω έχετε που δεν έχω εγω;;;; Sent from my RM-1118_15207 Συμφωνώ και επ' αυξάνω ....
21century Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 πρόκειται για ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί στην αγορά..
g13333 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Καθηστε να δειτε τι θα γινει μολις βαλει η σαμσουγκ τα windows 10. Την microsoft δεν την ενδιαφερουν οι συσκευες. Το λειτουργικο θελει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα