Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μ αρέσει που προσπαθούν οι κάτοχοι Lumia να πείσουν όλους τους υπολοίπους ότι τα Windows 10 είναι ισάξια ή καλύτερα του Android σε όλα.

καλα κρασια..

Λέγετε το μπας και το πιστέψετε τουλάχιστον εσείς οι ίδιοι.

Τα πράγματα είναι απλά κύριοι. Τα Windows είναι στρωμένο λειτουργικό αλλά η ανυπαρξία μερικών - και η κακή ποιότητα κάποιων άλλων - εφαρμογών είναι ένα τεράστιο μείον απέναντι στον ανταγωνισμό.

Αλλά το βασικό πρόβλημα είναι ότι η Microsoft δεν κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να καταργήσει αυτό το μείον. Είναι σαν να επιδιώκει να παραμείνει πίσω από τον ανταγωνισμό.

Θα έπρεπε να έχουν κυκλοφορήσει.

Υπάρχουν previews και δεν είναι ικανοποιητικές.

Και στα 10 προς το παρόν δεν αλλάζει κάτι απ όσα λέει.

Όταν πουλάς 2.5% παγκοσμίως, έχεις ένα σκασμό χρήμα και υποτίθεται ότι θέλεις να προλάβεις τους υπόλοιπους, δεν κάθεσαι και κοιτάς.

Τα σκας και παίρνεις τις ζωτικές εφαρμογές που χειάζεσαι για να μη γελάει ο κόσμος με τις πωλήσεις σου.

Αστεία επιχειρήματα... Όταν ο άλλος θέλει να σε κάνει μία βίντεοκλήση από το messenger καθώς μιλάτε δεν θα του πεις να κατεβάσει, ετοιμάσει, ανοίξει skype.

Το ότι εσύ δεν έχεις αυτή την ανάγκη δεν μου λέει τίποτα. Ο μέσος χρήστης θα το χρειαστεί έστω και μία φορά και τότε θα νιώσει ο φτωχός συγγγενής των android & ios.

να μην κανει!να παει να παρει android και να μας αδειασει την γωνια.αμα θελει να κλαιγεται ,θα κλαιγεται ότι και να κανει η ms.

Το πόσους νοιάζει και πόσους όχι φαίνεται από τις πωλήσεις των windows.

Υ.Γ:

Εντυπώσεις από την τελευταία preview των 10 σε Lumia 535: Το κινητό πλέον είναι αργό, πράγμα που δεν παρατήρησα ποτέ στα 8άρια. Η εφαρμογή των κλήσεων αργεί να αποκριθεί περίπου 1 δεύτερο, σε κάθε κίνηση. Υποθέτω θα λυθεί σύντομα αλλά τώρα είναι απάλευτο, μιας και είμαι συνηθισμένος από την τάχιστη απόκριση των 8..

σε μενα παει σφαιρα,κ πιστευω ότι παει καλυτερα από αρκετες stock ρομς του ανδροιδ.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικό κινητό φαίνεται τελευταίας τεχνολογίας αρκεί να έχει και τελευταίας τεχνολογίας ram και προσιτή τιμή.

Όσο για τον αντίλογο πάντα θα υπάρχει και δεν γίνεται να μην υπάρχει γιατί έστω και ένα άτομο αν προβληματιστεί τότε το forum πετυχαίνει το σκοπό του, διαφορετικά να το κάνουμε wpcentral που μόνο τη cia να σε μαζέψει δεν σου στέλνουν αν πεις κάτι για android.

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι τα χαμηλά ποσοστά πάντως δεν οφείλονται στο ότι είναι κακό λειτουργικό, δεν έχει εφαρμογές κλπ.

Οφείλονται ότι στην ουσία κυκλοφορούν πάρα πολλά κινητά android και πολύ λίγα windows εκ των οποίων όλα Lumia και με την ανάλογη προβολή βεβαίως.

Όσο για το αν ο μέσος χρήστης βρίσκει ή όχι τις εφαρμογές που θέλει στα windows θα έλεγα ότι το 95% των χρηστών δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με τις εφαρμογές που θέλει.

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζω τα μνμ και βλέπω πολλούς android fan να κράζουν τα windows phone γτ;;;;;;;; μήπως ζηλεύετε;;; γτ κανένας με iPhone δεν εχει πει τη γνώμη του;;; εγω παντός το 950 μου αρέσει εχει εφαρμογές που χρησιμοποιώ με καλύπτουν .και προτιμώ να χρησιμοποιώ skype για ένα και μόνο λόγο γτ τώρα με τα 10δεν χεριάζετε να ανοίγεις την εφαρμογή skype σου έρχονται κατευθείαν στα μνμ όπως μπορείς να κανεις βιντεοκλιση απευθείας.

Sent from my RM-1118_15207

Δημοσ.

Διαβάζω σχόλια για ram, cpu κτλ άλλο android άλλο windows και  άλλο ΙΟS…

άλλη η χρηση επεξεργαστικης ισχυς και μνημης του καθενός  λειτουργικου…

Αλλωστε και τα 3 λειτουργικα με πιστους φιλους όπως και με “ορκισμενους εχθρους” .

Μην κρινουμε από το κινητο που ειχα πριν ΧΧΧ χρονια και ειχε κολληματα η πηγαινε σφαιρα…  

Οσο για το το συγκεκριμενο κινητο δεν ξερουμε καν αν τελικα θα βγει στην παραγωγη ή θα είναι μονο ελαχιστα κομματια στο MWC  και σε καποιες εκθεσεις ….

Δημοσ.

Δεν σχολιάζουν γιατί θωρούν ότι έχουν Ferrari και δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με τη Hyundai για να το πω απλά.

Καλυτερα να πιστεύουν πως έχουν φεραρι και να μην μας τα κάνουν τσουρέκια σε καθε θεμα οπως κάνουν οι αντροιντακιδες.

Αλλα φαίνεται με τοσα που τραβάνε οι αντροιντακιδες με νο απντειτς, λαγκς κλπ, ξέρουν πως δεν έχουν φεραρι οποτε βγάζουν το κόμπλεξ τους σε ενα νέο os, που είναι γρηγορότερο από το δικό τους.

Αυτά τα θα θα θα θα της MS έχουν σταματήσει να απασχολούν την πλειοψηφία του κόσμου.

Όταν ΘΑ βγουν τα Windows 10 για κινητά επίσημα,και μετά οταν ΘΑ βγουν τα universal η όπως τα λένε apps,και οταν ΘΑ βαλει extensions στον browser της,οταν ίδιες εφαρμογές ΘΑ είναι ισαξιες με τους εαυτούς τους στα άλλα OSs και οταν ΘΑ κάνει όλα αυτά που τάζει τόσα χρόνια ΘΑ ξανα-παρω Windows Phone.

Με λίγα λόγια ωραίο ακουγεται το HP αλλά μάπα το καρπούζι γενικά

Από το να κλαις σαν 16χρονη στην εφηβεία που εμαθε ότι o Kurt Cobain έχει πεθάνει, απλα μην αγοράζεις.

Έτσι:

Δεν ΘΑ γραφεις ότι ναναι

Τα 10 όταν βγουν, θα βγουν και αντιστοιχα βελτιωμένες οι εφαρμογες που λες

Επισης επειδή κοιμάσαι λιγάκι όρθιος να σε ενημερώσω οτι universal εφαρμογες υπάρχουν μηνες τώρα.

Μάλλον μαπα το καρπούζι είναι το κινητό που έχεις, και για να νιωσεις καλυτερα μπηκες να κράξεις λίγο μπας και νιώσεις καλυτερα.

Βιβες

Δημοσ.

1. Δεν υπάρχει καλύτερο η ισάξιο.

Σε κάποια πράγματα τα windows ναι είναι καλύτερα. Άσε να το ξέρουμε εμείς που έχουμε περάσει από όλα τα os.

Το αντροιντ είναι φουλ παραμετροποιησημο, πιο πλούσιο στορ κλπ κλπ

Τα wp πιο γρήγορα, δεν χρειάζονται 3gb ραμ για να τρέξουν ομαλά, αναβαθμίζονται κλπ κλπ

2.

Στο 535 του αδερφού μου όλα πάνε τέλεια, νόμιζε oτι του πέρασα τα official 10. Ναι έχει κάνα χαζό μπαγκ που και που αλλα όχι τόσο τραγικά οσο τα παρουσιαζεις. Όπως και να χει απλα μια preview είναι :)

Υγ: Μου αρέσει που σε καθε θεμα που αφορα τα Windows Phone, οι αντροιντακιδες έρχονται πρώτοι πρώτοι να μας πείσουν ότι το αντροιντ είναι καλύτερο.

Παιδια, ευχαριστηθείτε εσεις το υπέρτατο αντροιντ και αφηστε μας εμας στα ταπεινά μας λουμια. Δεν ειμαστε αρκετα έξυπνοι ώστε να βαζουμε hello kitty launchers, και να ψάχνουμε ρομς για updates που δεν θα πάρουμε ποτε. Oh, wait...

Χάρις τα 10αρια btw, ολες οι από πάνω εφαρμογες θα φτιαχτούν universal σύμφωνα με τις εταιρίες που τις έχουν.

Το σκαιπ από ότι έχω ακούσει, θα αλλάξει αρκετά. Αυτό που έχουν τα 10 είναι απλα κάτι προσωρινό μέχρι να βγουν τα 10 Official

Δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς πλέον που να μην έχει δοκιμάσει όλα τα os.

Σαφώς και τα windows είναι ταχύτερα, κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τα επέλεξα, χώρια που το ανέφερα ήδη.

Αυτό δεν είναι άλλοθι για να έχουμε μείνει με όλες τις σάπιες εφαρμογές και η MS να αθετεί μονίμως υποσχέσεις της.

Δεν υπάρχει χαζό μπαγκ. Υπάρχει σοβαρό λαγκ σε βασικές εφαρμογές που δεν θα έπρεπε να έχουν κανένα πρόβλημα. Σε αντίθεση με τα 8άρια που δουλεύαν άψογα.

Δεν είναι απλά μια preview. Είναι έκδοση που σε κάποια κινητά παίζει out of the box και που βγήκε 12/2015 που κανονικά θα έπρεπε να έχουμε τα 10άρια επίσημα.

Δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι ένα λογισμικό του 3% είναι ισάξιο του Νο1. Δεν είναι. Όταν η MS συμορφώσει το χάλι, τότε θα είναι ισάξιο και καλύτερο. Αλλά τότε θα ανεβούν και οι πωλήσεις.

Οκ, έχει εδραιωθεί σίγουρα το Android, δεν θα χάσει τη πρωτιά εύκολα, αλλά αυτές οι δικαιολογίες δεν αρκούν όταν έχει 2.5% στην αγορά και με τέτοιο όνομα από πίσω.

@Goblin83 , γι αυτό τρώμε φόλα όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι Lumia, επειδή κάτι τύποι σαν εσένα υποστηρίζουν τυφλά την MS, της δίνουν άλλοθι για τα πάντα και δημιουργούν μια πλασματική εικόνα τελειότητας γύρω από τα windows.

Άμα μείνει κάνα χρόνο ακόμη στο 2.5% και κάνει κάνα μπραφ όπως τότε με τα WinMo 6.5, θα χαρώ να σε δω να κλαίγεσαι εδώ πέρα που θα έχεις κινητό 1 έτους και δεν θα έχει εφαρμογές ούτε για αξιοπρεπές browsing.

Δημοσ.

Σαφώς και τα windows είναι ταχύτερα, κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τα επέλεξα, χώρια που το ανέφερα ήδη.

Αυτό δεν είναι άλλοθι για να έχουμε μείνει με όλες τις σάπιες εφαρμογές και η MS να αθετεί μονίμως υποσχέσεις της.

Δεν υπάρχει χαζό μπαγκ. Υπάρχει σοβαρό λαγκ σε βασικές εφαρμογές που δεν θα έπρεπε να έχουν κανένα πρόβλημα. Σε αντίθεση με τα 8άρια που δουλεύαν άψογα.

Δεν είναι απλά μια preview. Είναι έκδοση που σε κάποια κινητά παίζει out of the box και που βγήκε 12/2015 που κανονικά θα έπρεπε να έχουμε τα 10άρια επίσημα.

Δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι ένα λογισμικό του 3% είναι ισάξιο του Νο1. Δεν είναι. Όταν η MS συμορφώσει το χάλι, τότε θα είναι ισάξιο και καλύτερο. Αλλά τότε θα ανεβούν και οι πωλήσεις.

Οκ, έχει εδραιωθεί σίγουρα το Android, δεν θα χάσει τη πρωτιά εύκολα, αλλά αυτές οι δικαιολογίες δεν αρκούν όταν έχει 2.5% στην αγορά και με τέτοιο όνομα από πίσω.

@Goblin83 , γι αυτό τρώμε φόλα όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι Lumia, επειδή κάτι τύποι σαν εσένα υποστηρίζουν τυφλά την MS, της δίνουν άλλοθι για τα πάντα και δημιουργούν μια πλασματική εικόνα τελειότητας γύρω από τα windows.

Άμα μείνει κάνα χρόνο ακόμη στο 2.5% και κάνει κάνα μπραφ όπως τότε με τα WinMo 6.5, θα χαρώ να σε δω να κλαίγεσαι εδώ πέρα που θα έχεις κινητό 1 έτους και δεν θα έχει εφαρμογές ούτε για αξιοπρεπές browsing.

Δεν εχεις καταλάβει ότι είναι preview.

Δεν σε αναγκάζει να την βάλεις καο να την χρησιμοποιήσεις

Μείνε με τα 8αρια μέχρι να βγει ολοκληρωμένο το νέο ΟS.

Μυαλό θέλει;

Επισης όχι. Δεν υπάρχει νούμερο ενα. Είναι οτι σε βολεύει.

Πχ, εγώ θέλω φθηνό κινητό, με πολύ καλή κάμερα, συνδεσιμότητα με το πισι μου, γρήγορο και να παίρνει αναβαθμίσεις.

Το νουμερο 1 αντροιντ που λες, σε φθηνα κινητά με αυτα που ειπα από πάνω δεν υπάρχει. Είναι τόσο απλό.

Επίσης ποιες είναι αυτες οι εφαρμογές της ms που είναι αργες κλπ; λες ότι θες μάλλον.

Επισης γιατί δεν θα μπορεις να κανεις ουτε browsing της προκοπής αν κλείσει το mobile τμημα η ms? Είσαι χαζούλης χειτερ η το παίζεις;

Γιατί εσύ από την άλλη αν κλείσει (δεν γίνεται, αλλα λέμε τώρα) το αντροιντ, με το λαγκ ουτε κλήση δεν θα μπορεις να παρεις.

Σ παρακαλώ, αν εχεις λουμια δώστο σε κανέναν τωρα που είναι γιορτες και παρε κανα αντροιντ να σκαλιζεις θέματα στο xda στο μέλλον μπα και παρεις καμια ρομ.

Αν δεν εχεις λουμια και απλα τα γράφεις αυτά. Τσάμπα μπηκα και σου απαντησα. Απλα θα γελάσω

Δημοσ.

Καλυτερα να πιστεύουν πως έχουν φεραρι και να μην μας τα κάνουν τσουρέκια σε καθε θεμα οπως κάνουν οι αντροιντακιδες.

Αλλα φαίνεται με τοσα που τραβάνε οι αντροιντακιδες με νο απντειτς, λαγκς κλπ, ξέρουν πως δεν έχουν φεραρι οποτε βγάζουν το κόμπλεξ τους σε ενα νέο os, που είναι γρηγορότερο από το δικό τους.

Από το να κλαις σαν 16χρονη στην εφηβεία που εμαθε ότι o Kurt Cobain έχει πεθάνει, απλα μην αγοράζεις.

Έτσι:

Δεν ΘΑ γραφεις ότι ναναι

Τα 10 όταν βγουν, θα βγουν και αντιστοιχα βελτιωμένες οι εφαρμογες που λες

Επισης επειδή κοιμάσαι λιγάκι όρθιος να σε ενημερώσω οτι universal εφαρμογες υπάρχουν μηνες τώρα.

Μάλλον μαπα το καρπούζι είναι το κινητό που έχεις, και για να νιωσεις καλυτερα μπηκες να κράξεις λίγο μπας και νιώσεις καλυτερα.

Βιβες

Βρε μη νευριάζεις θα κάνεις ρυτίδες.

Όταν είχα Windows Phone έγραφες ακόμα με τον παλιό σου λογαριασμό, περιμέναμε το update για copy-paste (πςςςςςς) που έπαιρνε αναβολή από μήνα σε μήνα (ναι είναι καιρό η συνήθεια της MS με τα ΘΑ).

Κατά τ' άλλα σε ένα ακόμα θέμα βγάζεις τον fanboισμο και τα νεύρα σου,μήπως έχεις σπάσει το χέρι σου ;

Δημοσ.

''υποστιριζω τυφλα την ms''...το αφηνω ασχολιαστο...

εσενα τι σε ενοχλει στα wp δεν μας ειπες?

δεν ειμαι πωρωμενος με τα αpps.δεν βαζω εφαρμογες μετριτη ρεψηματος,ουτε παιχνιδια ξετυλιγματος κωλοpaper.το τηλεφωνο μου το θελω για browsing τηλεφωνα,κ sms.σε αυτο με καλυπτει στο 101%

ο edge μου εκατσε κουτι που κανει συντομευσεις σε πλακιδια... με ενα κλικ μπαινω youtube,fb.insomnia klp χωρις να πρεπει να βαλω αpps.

ουτε θα μπω σε διαδικασια να βαλω 5 διαφορετικες εφαρμογες που κανουν 1 πραγμα.

• Like 2
Δημοσ.

''υποστιριζω τυφλα την ms''...το αφηνω ασχολιαστο...

εσενα τι σε ενοχλει στα wp δεν μας ειπες?

δεν ειμαι πωρωμενος με τα αpps.δεν βαζω εφαρμογες μετριτη ρεψηματος,ουτε παιχνιδια ξετυλιγματος κωλοpaper.το τηλεφωνο μου το θελω για browsing τηλεφωνα,κ sms.σε αυτο με καλυπτει στο 101%

ο edge μου εκατσε κουτι που κανει συντομευσεις σε πλακιδια... με ενα κλικ μπαινω youtube,fb.insomnia klp χωρις να πρεπει να βαλω αpps.

ουτε θα μπω σε διαδικασια να βαλω 5 διαφορετικες εφαρμογες που κανουν 1 πραγμα.

Δε θυμάμαι τώρα να απαριθμήσω εφαρμογές, το 8S έχει καιρό που το έβαλα σε συρτάρι αλλά εφαρμογές τύπου Facebook ήταν χειρότερες στα WP απ΄ότι στα άλλα.

Εννοώ ότι το επιχείρημα ότι έχει εφαρμογή Facebook ας πούμε δεν είναι 100% σωστό πάντα.

Αν και το 8S με 2πυρηνο (dont remember details) και 512 ΜΒ RAM πήγαινε καλύτερα από το G3S 4πυρηνο(same) και 1 giga που ουσιαστικά είναι single tasking κινητό.

@Πιτσαρά ->  ΟΚ

Δημοσ.

Αν δεν οριμασουν τα 10 mobile , δεν το βλεπω καλα.

μιλάς για ένα λειτουργικό που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει καν μάγκα :P

Όλα καλά, αλλά με 1gb ram ;;;; Είναι καλά μέχρι midrange αλλά ο 820 δεν ταιριάζει με 1gb ram.... Βάλε 2 έτσι να υπάρχουν εκτός και αν έχει κάτω από 400€.

όντως και εμένα μου φαίνεται λίγο το 1gb ram αλλά μπορεί να το έβαλε το 820 για να καλύψει τα 20mp camera(13mp περιορισμός του 410) και της οθόνης που δεν πάει πάνω απο 1080p σε άλλα soc......

δηλαδή σαν να βαράει στα χαρακτηριστικά κάμερας,οθόνης και peripheral hardware παρα στην επεξεργαστική ισχύ.

πάντως και με 1gb μια χαρά θα πάει και σε σερφάρισμα και σε εφαρμογές μόνο στα παιχνίδια μπορεί να μην το κατέχει τόσο αλλά τα wp δεν είναι για gaming λόγω κακού development απο τους developers.

Θυμήθηκα την iPaq εποχή.

Ούτε Android τότε, ούτε iOs.

Με κάτι Windows Mobile ήμασταν και παλεύαμε με το πενάκι να πετύχουμε τα μικροσκοπικά οικονίδια.

Η Microsoft και η Palm είχαν όλο τον κόσμο των φοριτών συσκευών στα χέρια τους και απέτυχαν να τον κρατήσουν.

Η μία αφανίστηκε (Palm) και η άλλη ακόμα μας ταλαιπωρεί.

αυτές οι συσκευές ήταν πανάκριβες και δύσχρηστες μέχρι αιδίας,είχα ένα τέτοιο μικρός που είχε φέρει απο αγγλία ένας ξάδελφος όταν το βαρέθηκε και ήταν για κλάματα σε σχέση με τα σημερινά,στην ουσία την επανάσταση έκανε o steve με το Iphone που έβγαλε ένα "εύχρηστο" mobile pc που έκανε τα πάντα καλύτερα απο κάθε feature phone.

και το android μετά ήρθε και έβγαλε τα ίδια σε χαμηλές τιμές και βλέπουμε κινητά των 50 ευρώ σήμερα να είναι πιο πρακτικά απο άλλης εποχής 800 ε. 

η ms έχασε τότε την μπάλα με αυτά γιατί ήταν μόνη της και ΣΤΑΣΙΜΗ και όταν ήρθε η εξέλιξη και είδαν ότι εκεί έχει ζουμί ρίξαν ανάπτυξη.

Δημοσ.

Σίγουρα τα Windows έχουν πολλές ..."κλίσεις", αλλά αν θέλεις εφαρμογές πχ. SONY, FUJI, PANASONIC, CANON κτλ. για έλεγχο άλλων συσκευών ήχου και εικόνας, εκεί bad luck.

Οπότε, άσ' το καλύτερα, δεν σώζεται η κατάσταση ούτε με το 950 σου...

Ναι οκ, δε θα πάρω windows phone επειδή δεν θα έχω εφαρμογή  της fuji..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...