george1551 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή η συσκευασία που παρέλαβες δεν είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες και στα βίντεο στο gearbest; Όλοι παρέλαβαν σε original συσκευασία. Σ' εσένα έστειλαν διαφορετική; http://prntscr.com/9z3zsyαυτό παρέλαβα μέσα στο φάκελο τίποτα άλλο και είχε μέσα την μνήμη της φωτογραφίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 http://prntscr.com/9z3zsyαυτό παρέλαβα μέσα στο φάκελο τίποτα άλλο και είχε μέσα την μνήμη της φωτογραφίας Ετσι ακριβως ηρθε και μενα αλλα ηταν 100% αυθεντικη οποτε μην ανησυχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucretius Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 To ίδιο και το δικό μου. Ένα διαφανές κουτάκι με την μνήμη μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 ποσο ηταν η τιμη σε δολλαρια οταν την πηρατε γιατι τωρα βγαζει 21.47 δολαρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Κοίτα αν σου κανει η Kingston, αν την έχει ακόμα στα 14-15$. Γνώμες κανεις για την Kingston? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 καλημέρα όταν λες κανονική συσκευασία τι θες να πεις γιατί εμένα μου ήρθε σε κουτάκι καμία σχέση με το χάρτινο της Samsung στο τεστ ήταν μια χαρά αλλά η συσκευασία ήταν bulk Στο χάρτινο κουτάκι ήρθε μαζί με το αυτοκόλλητο γνησιότητας κολλημένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα