Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και χρονια πολλα!
Εχω ενα  laptop Toshiba Ζ830.Αλλαξα χθες μπαταρια κι εβαλα μια απο το eBay.Την φορτισα πληρως εχθες και ξαφνικα πηγε στο 0% απο το 33 % που ηταν κι εχασα την εργασια που εκανα.
Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε δοκιμασε πολλες φορες να την φορτισεις και να ξεφορτισει.Ειναι Brand NEW μου ειπε.
Η μπαταρια γραφει πανω Toshiba corporation.
Mηπως μπορει καποιος να βοηθησει?Ειναι φυσιολογικο αυτο?Σημειωτεον οτι εχω βαλει το κρισιμο σταδιο στο 10% και το χαμηλο στο 15%.
Γιατι δεν προειδοποιηθηκα απο το Laptop?
Eυχαριστω.

Δημοσ.

Πως είσαι σίγουρος ότι ήταν πράγματι στο 33%?

Αν δεν γίνουν 1-2 κύκλοι πλήρους φόρτισης και αποφόρτισης για να γίνει calibration της μπαταρίας, τα ποσοστά είναι αναξιόπιστα.

Δημοσ.

Τωρα μου κανει κατι αλλο.Ενω ειναι στα 90% μπαινει σε αδρανοποιηση !!!!!

Είσαι σίγουρος ότι μπαίνει σε αδρανοποίηση λόγω μπαταρίας, ή επειδή εχει ρυθμιστεί από το power plan να μπαίνει μετά από κάποιο χρόνο αδράνειας?

Δημοσ.

Μια που ειμαι εδω να ρωτησω κατι ασχετο και συγνωμη κιολας.Θελω στον Μozilla που εχω, αν τσεκαρω κατι ,να το ψαξω στο ελληνικο Google.

Add on στο ελληνικο google δεν βρηκα.Μπορω καπως αλλιως να το βαλω στον mozilla?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δε θελω ν αλλαξω την αρχικη μου σελιδα,θελω να κανω δεξι κλικ σε μια λεξη και  να μου βγαζει επιλογη το google.gr να ψαξω..

Δημοσ.

Θα πάς στον google στο ρυθμίσεις αναζήτησης και θα βάλεις ελληνική γλώσα , θα σε παρακαλούσα την αλλη φορά να ανοίξεις καινούργιο θέμα για αυτο που θέλεις δεν ειναι σωστό να μπαίνουμε στα θέματα των αλλων που ζητάνε βοήθεια για κατι και να ζητάμε εμεις βοήθεια για κατι εντελώς διαφορετικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...