nexus5 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 msi gaming 5 z97 καπακια για της τρυπες καλησπερα παιδια δν ξερω τι να ψαξω ειμαι κατοχος της μιτρικις και θελω εκει π εχω της 2ραμς κενες να βαλω καπακια+στο 2τερο καρτα γραφικων σλοτ,πως τα ζηταω που τα βρισκω?λογικα για την σκονη ειναι,εψαξα γκουγκλε δεν μπορω να βρω κατι..
PaokToTheBone Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν υπαρχουν αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος να αγορασεις κατι τετοιο.
nexus5 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν υπαρχουν αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος να αγορασεις κατι τετοιο. μαρεσει εμφανισιακα
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 http://www.lamptron.com/retailers/europe/Aυτη η εταιρια βγαζει αυτα που θες,σε διαφορα χρωματα κλτ και στο link που παρεθεσα μπορεις να βρεις official reseller τους. Ξαναλεω την προσωπικη μου γνωμη,αφου προσπαθησα να σε βοηθησω βρισκοντας αυτο που ζητας, πως ειναι ανουσιο και αρκετα εξοδα.Βεβαια,περι ορεξεως...κολοκυθοπιτα. Καλες γιορτες και καλη χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα