Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και η αλήθεια είναι πως τα ζηλευα αυτά, πριν παραγγειλω το thermaltake και τώρα που το ακύρωσαν το thermaltake και πήγα στο evga πραγματικα το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Θα το τεσταρω και θα γράψω εντυπώσεις, πρεπει να είναι τρομερό!

Δημοσ.

Απλα θα δω ποσο φορτίο θέλει για να πάρει μπρος το ανεμιστηρι του και ποσο θόρυβο κανει. Να μην τρελαινομαι, όμως τα λεφτά δεν είναι και λίγα, οποτε πιστευω να βγει καλό κομματι!

Δημοσ.

Εγώ το έχω στο active mode, δηλαδή να λειτουργεί συνεχώς το ανεμιστηράκι παρόλο που συνήθως το pc μου καίει περίπου 200W και δε το ακούω καθόλου. Πιο πολύ ακούω τους δίσκους μου. Να το τοποθετήσεις έτσι ώστε να κοιτάει στο πάτωμα ο ανεμιστήρας και άστο στο active.

Δημοσ.

καλημερα παιδια και χρονια πολλα! λοιπον να σου πω κι εγω την  εμπειρια μου μιας και κατοχος του g2 750w.

το εχω δυο μηνες και μεχρι και δεκα μερες πριν ημουν τρελα ικανοποιημενος. αυτες τις τελευταιες μερες λοιπον μου παρουσιαζει πτωσεις τασης χωρις να προβληματιζει ως προς τη λειτουργια του υπολογιστη. απλα το aisuite μου βγαζει συνεχως voltage alerts.

χθες το βραδυ εβαλα ενα παλιο ωστε να δω αν φταιει οντως το g2 και γυρω στο 3ωρο που το εχω δουλεψει δεν εχει βγαλει κανενα alert.

θα το κρατησω δυο μερες και αν οντως δουλευει καλα θα το στειλω rma. εχω ηδη επικοινωνησει με evga και ειπαν οτι πρεπει να ειναι ελαττωματικο και να τους το στειλω, ελα ομως που θα πρεπει να πληρωσω τα μεταφορικα.. :unsure:   υποψην μεχρι ενα μηνα ειναι δωρεαν τα μεταφορικα σε rma περιπτωσεις.

post-192757-0-28361800-1451470344_thumb.jpg

Δημοσ.

Τώρα μάλλον δεν θα το τεσταρω μόλις το πάρω επειδή το κουτί μου είναι ένας μπελάς και πρεπει να βγουν τα παντα για να το βάλω. Οποτε μόλις αγοράσω μητρική καθ επεξεργαστη για το καινουριο συστημα τοτε θα το δουλεψω πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...