giorgos231 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 ρε παιδια εβαλα τωρα την την παλια μου καρτα r9 280 ξανα με furmark 66 full load τι παιζει??? Βρήκες και εσύ πρόγραμμα...Αυτό είναι για troubleshooting μόνο και ζορίζει ελεϊνά όλες τις κάρτες! Μην περιμένεις να δεις χαμηλές θερμοκρασίες στο furmark. Δες πόσο πάει στο 3DMark ή, ακόμα καλύτερα, βάλε ένα ζόρικο game και τσέκαρε με gpu-z, afterburner ή ότι άλλο χρησιμοποιείς... το crysis 3 εχω ακουσει οτι ειναι ζορικο να βαλω αυτο το εχω το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Άσε τη μπούρδα το Furmark...Βάλε Crysis 3, που το έχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 ρε παιδια εβαλα τωρα την την παλια μου καρτα r9 280 ξανα με furmark 66 full load τι παιζει??? το crysis 3 εχω ακουσει οτι ειναι ζορικο να βαλω αυτο το εχω το παιχνιδι Τι υλοποιηση ειναι η παλια 280? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά κάτι θα παίζει με το airflow του κουτιού σου. Όταν τα fans που υπάρχουν στο κουτί τα έχω σε "silent mode" η R9 390 (MSI) φτάνει τους 80 βαθμούς. Όταν τα ανεβάσω στα 70% παίζει περίπου 68-73. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos231 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τι υλοποιηση ειναι η παλια 280? sapphire εχω και ρυθμιστηρι για τα φανακια το bitfenix recon και στο 100% τα ιδια και μεσα στο δωματιο εχω 19 βαθμους 3D mark full load με το fire strike 75 βαθμους με τα ανεμηστηρια στο 74% (ναι ενταξει καλητερα αποτι με furmark) παντως εγω παραγγηλα 5 φανακια contua για καλητερο cooling και ησυχια με εχει πιασει το κεφαλι μου Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από giorgos231 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα