Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ειδα και το mx4 που λετε για την τιμη του το βρισκω πολυυυ ικανοποιητικο σε σημειο που ακομα και να μην μεινω απολυτα ικανοποιημενος για τα λεφτα που θα εχω δωσει δεν θα με πειραξει. Τωρα αλλη ερωτηση λιγο ασχετη αν θελετε δωστε κανα λινκ ή πειτε μου γνωμη αν επαιρνα μεταχειρισμενο απο καποιον που μενει εκτος αθηνας και δεν μπορω να το δω απο κοντα ποιος θα ηταν ο ασφαλεστερος τροπος γιατι με αντικαταβολη παιζονται πολλα

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με βάση τα όσα ρωτάς, βλέπω ότι είσαι νέος. Να από φύγεις επαρχία αν και ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ. Όσοι αγοράζουμε και πουλάμε κινητά ημι επαγγελματικά δεν ρισκαρουμε και μπορείς στο προφίλ μας να δεις ποιότητα χαρακτήρα. Πάνω από 10 θετικές είσαι καλά. Πάνω από 20, 30 σούπερ. Τώρα επειδή ο διαλος έχει πολλά ποδαρια κάνε λίγο υπομονή και στάνταρ θα βρεις ευκαιρία από καλό πωλητή και στην πόλη σου. Αθήνα είσαι;

• Like 1
Δημοσ.

ναι απο αθηνα ειμαι και ευχαριστω για την απαντηση (και ναι καλα καταλαβες νεος ειμαι στο insomnia ) τωρα κοιταω και reviews του mx4,letv που μου προτεινανε τα παιδια.Αν επαιρνα καποιο απο αυτα εσεις που ξερετε πειτε τα πιο εμπειστα και με καλες τιμες sites

Δημοσ.

Vickmall και minideal. Τα παιδιά θα σου πούνε και άλλα καθώς εγώ αγοράζω κυρίως μεταχειρισμένα α) διότι βαριεμαι την αναμονη και β) μου αρέσει να τα ελέγχω.

Δημοσ.

ωραια ευχαριστω για τη γνωμη αλλα αν μου βρεις κινητο κατω απο 300 με καλυτερη καμερα απο το s5 παω πασο ολα τα "κινεζικα" υστερουν σε αυτο το κομματι ακομα και το meizu mx5 που εχει 20αρα καμερα οι φωτος του ειναι απογοητευτικες

Δημοσ.

Ενώ η οθόνη των κινέζικων ή η μπαταρία είναι καλύτερες...

Τα μόνα αρνητικά του σ5 είναι:

Πλαστικό (έχω όλα τα κινητά σε θήκη οπότε δεν υπάρχει διαφορά).

Multitasking (αρκετά reloads όταν έχεις πολλές εφαρμογές ανοιχτές).

Δημοσ.

honor 7 ή p8 τι λετε για αυτα καλυτετα ή χειροτετα απο αυτα τα δυο

το honor αντικειμενικα καλυτ. μπαταρια καλυτ.καμερα κ καλυτερο ραδιο

(ασχετα αν αρεσει η σειρα P πιο πολυ συνολικα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...