Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το lg g flex 2 το εχεις δει φιλε;;Εγω για τα λεφτα του το βρισκω τιμιο κινητο κ με πολυ καλη καμερα 

Τσεκαρε στο e-shop το εχει 299 ευρω.

Μακριά, από τις πρώτες παρτίδες του Snapdragon 810 που έχει απαράδεκτη συμπεριφορά και αύξηση θερμοκρασιών. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η φωτογραφία αυξάνει αρκετά τις θερμοκρασίες από μόνη της έχεις στα χέρια σου έτοιμη μικρή βόμβα. Η μπαταρία του επίσης δεν είναι και ότι καλύτερο.  

Δημοσ.

Σωστο αυτο που λες για τις πρωτες παρτιδες αλλα πλεον κυκλοφορουν νεες παρτιδες 509/510 οι οποιες απ οτι διαβαζω δεν εχουν τα προβληματα που αναφερεις.lg κ καλη μπαταρια εχουμε να δουμε απο το g2 B)

Δημοσ.

Κανενα απο τα 2 το s5 πλαστικουρα μονο η καμερα αξιζει και το g3 πολυ χαλια μπαταρια.

+1 στον saruman123

Δημοσ.

χμμ ευχαριστω παιδες! και ναι για s5...πλαστικουρα και ασχημο αλλα ειναι η καμερα και η οθονη.. αλλα φοβαμαι το "brand new" του ebay με 270 μην μου ερθει κανενα σε χαλια κατασταση οποτε απο ελλαδα ουτε που θα το σκεφτομουν αφου δεν εχει ουτε 50€ διαφορα με το s6..

Δημοσ.

Φανταστικό κινητό στα 300€ είναι το letv x 800. Πατάει κάτω τα αλλά δύο και το θεωρώ ανώτερο από το ,note 3 λόγω οθόνης και ηχείου. Βέβαια για άλλους μετράει το sensor και το καλύτερο support που αντικειμενικά είναι περισσότερο στο xiaomi. Όπως και να έχει θεωρώ το x800 το απόλυτο κινητό σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

ναι και το x800 καλο δειχνει αλλα αν εσεις θελατε ενα σχετικα δυνατο τηλεφωνο οχι τιποτα φοβερο και βασικο χαρακτηριστικο ηταν η καμερα του παλι τα κινεζικα θα μου προτεινατε? μιλαμε για ενα budget των 300€ το πολυ χωρις να εχω θεμα να το παρω απεξω(και απο ebay κτλπ)οποτε απο οτι εχω δει (android τουλαχιστον που ειναι και τα μονα που θελω) το galaxy s5 ισως εχει την καλυτερη καμερα στην τιμη των 300 που εχει στο ebay. εχετε κατι καλυτερο κατα νου?

Δημοσ.

χμμ εχω παρει καποια πραγματα αξεσουαρ ακουστικα κτλπ και ολα καλα αλλα οντως το φοβαμαι λιγο εχει κανενας κακη εμπειρια ακομα και αν ο seller εχει πολυ καλη βαθμολόγηση?

Δημοσ.

χμμ εχω παρει καποια πραγματα αξεσουαρ ακουστικα κτλπ και ολα καλα αλλα οντως το φοβαμαι λιγο εχει κανενας κακη εμπειρια ακομα και αν ο seller εχει πολυ καλη βαθμολόγηση?

Οπως το ειπες μονο για αξεσουαρ κτλ.
Δημοσ.

Μόνο αξεσουάρ από E-bay και τίποτε άλλο. 

Οπως σου είπαν επίσης το LeTV X800 είναι κινητάρα. Δεν υπάρχει συσκευή με τέτοια χαρακτηριστικά και τέτοια τιμή πουθενά. Είναι το σημερινό one plus one. Η κάμερα δεν είναι καθόλου άσχημη και είναι σίγουρα άνω του μετρίου και από ότι διαβάζουμε είναι σίγουρα κατηγορίας G3 οπότε μιλάμε για πολύ καλές φωτό.

Εγώ δεν θα το σκεφτόμουνα σε αυτά τα λεφτά. Αν αγόραζα τώρα μια συσκευή εως 300 ευρώ το Χ800 θα ήταν το πρώτο στη λίστα μου.  

Δημοσ.

Εγώ δεν θα το σκεφτόμουνα σε αυτά τα λεφτά. Αν αγόραζα τώρα μια συσκευή εως 300 ευρώ το Χ800 θα ήταν το πρώτο στη λίστα μου.

Εγω σε αυτα τα λεφτα βαζω το Meizu MX5 που βγηκε το καλυτερο στα 300€
Δημοσ.

Έχω εμπειρία και από τα 2. Αν και το mx5 το ΛΑΤΡΕΨΑ για τα λεφτά του, είναι ανώτερο το x800 σαν εμπειρία χρήσης. Το x800 για εμένα είναι αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω, είναι το one plus one του 2015 και εξηγούμε: είναι το πιο overall κινητό στα λεφτά του γιατί είναι το πλέον πλήρες. Το one plus two ήταν ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ τηλ. με ένα πολύ κακό home button (πραγματικά ψαξτε σε φόρουμ δεν είναι παραξενια δικιά μου). Το mx5 ΤΡΟΜΕΡΑ γρήγορο και αξιοπρεπής οθόνη μέτρια εμφάνιση και ο το ηχείο καμία σχέση με το αναμενόμενο. Τώρα στο x800 πραγματικά ότι πιο ΠΛΗΡΕΣ. Όλα είναι σε ΠΟΛΥ ικανοποιητικό επίπεδο π.χ. ήχος, πολύ καλή οθόνη και μερικά είναι πολύ άνω του ικανοποιητικου πχ εμφάνιση. Δεν λέω ότι το mx5 δεν είναι κινηταρα διότι είναι, λέω ότι για εμένα το x800 είναι το κινητό της χρονιάς.
Δημοσ.

Έχω εμπειρία και από τα 2. Αν και το mx5 το ΛΑΤΡΕΨΑ για τα λεφτά του, είναι ανώτερο το x800 σαν εμπειρία χρήσης. Το x800 για εμένα είναι αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω, είναι το one plus one του 2015 και εξηγούμε: είναι το πιο overall κινητό στα λεφτά του γιατί είναι το πλέον πλήρες. Το one plus two ήταν ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ τηλ. με ένα πολύ κακό home button (πραγματικά ψαξτε σε φόρουμ δεν είναι παραξενια δικιά μου). Το mx5 ΤΡΟΜΕΡΑ γρήγορο και αξιοπρεπής οθόνη μέτρια εμφάνιση και ο το ηχείο καμία σχέση με το αναμενόμενο. Τώρα στο x800 πραγματικά ότι πιο ΠΛΗΡΕΣ. Όλα είναι σε ΠΟΛΥ ικανοποιητικό επίπεδο π.χ. ήχος, πολύ καλή οθόνη και μερικά είναι πολύ άνω του ικανοποιητικου πχ εμφάνιση. Δεν λέω ότι το mx5 δεν είναι κινηταρα διότι είναι, λέω ότι για εμένα το x800 είναι το κινητό της χρονιάς.

Για ρίξε μια ματιά κι εδώ:http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-mx4-pro-16gb
Δημοσ.

To MX5 είναι τηλεφωνάρα αλλά το X800 πριν πέσει σε αυτήν την τιμή κόστιζε γύρω στα 450 οπότε μιλάμε για εντελώς άλλη κατηγορία τιμής και όπως κάποιος θα περίμενε το Χ800 είναι ανώτερο στο hardware κομμάτι του. Ναι οκ το Χ800 δεν έχει δακτυλικό αποτύπωμα αλλά αλήθεια τώρα είναι και τόσο σοβαρό κάτι τέτοιο; Δεν το νομίζω, θα πάρω το υπόλοιπο ανώτερο hardware και θα πληρώσω τα ίδια φράγκα που θα πλήρωνα για το ΜΧ5. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...