Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ενδιαφερομαι για κινητο στα 250-270 στην χειροτερη 300 ευρω.

Μαλον θα προτιμουσα επωνυμη μαρκα αλλ αν εχετε κατι να προτεινετε ειμαι ανοιχτος και σε αλλες αποψεις.

Εχω δει το G3 με 290 απο skroutz ( το 3GB RAM/32 GB) και το galaxy s5 απο ebay 275-280 (απο skroutz το ξεχναμε 390+).Τελευταιο το one plus x(290-295 με μεταφορικα απο το επισημο site) που εχω και Invite απο φιλο αλλα το εχω δει απο κοντα και η καμερα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο απο design και ποιοτητα σκιζει και εχει και amoled οθονη.

Υποψην θελω καλη καμερα για αυτο και γερνω προς s5 αλλα ειναι λιγο ρισκο απο εξω..Τωρα χαρακτηριστικα οπως fingerprint scaner heartrate monitor κτλπ δεν με ενδιαφερουν τοσο. Επισης ελκιστικο ειναι οτι ειναι και αδιαβροχο αλλα το κυριο χαρακτηριστικο που με τρελαινει ειναι η super amoled οθονη.

Το G3 απο την αλλη ειναι σαφως πιο ομορφο απο το s5 αλλα γενικα δεν ακουω και τα καλυτερα λογια..υποψην εχω και χαλια εμπειρια με το τωρινο μου lg(optimus  l9ii) το ξερω οτι δεν συγκρινονται αλλα δεν μαρεσει το software της LG και πιστευω πως ειναι αρκετα βαρυ ακομα και για το g3 επισης το θεμα μπαταριας και αποδοσης λογο της  UHD οθονης του με κανουν παλι να το σκεφτομαι..

ευχαριστω προκαταβολικα   :D και συγγνωμη αν ειναι λιγο μπερδευτικο το ποστ :P

edit: ασχετο αλλα π.χ. το  S5 SM-G900F ειναι το ευρωπαικο αν παραγγειλω πχ το SM-G900P UNLOCKED θα μπορω να το χρησιμοποιησω κανονικα για κλησεις δεδομενα κτλπ?

Δημοσ.

εγω θα κοιτουσα και lumia 930 μεταχειρισμενο ελαφρως η αλλιως iphone... Android δεν τα συνιστω..

Δημοσ.

Αναμεσα στο s5 και το g3 εγω προτεινω s5. To g3 το χει ο αδερφος μου και κολλαει οσο δεν παει αλλο (δεν πιστευα οτι κολλαγε οταν μου το ελεγε ενας φιλος γιατι νομιζα οτι θα το ειχε παραφορτωσει, μεχρι που το ειδα με τα ματια μου...) λογω οθονης φυσικα! Το s5 ειναι αρκετα καλη επιλογη! Παντως αν θες τσεκαρε και αυτο https://www.skroutz.gr/s/8046427/Xiaomi-Redmi-Note-3-32GB.html

Δημοσ.

εγω θα κοιτουσα και lumia 930 μεταχειρισμενο ελαφρως η αλλιως iphone... Android δεν τα συνιστω..

ευχαριστω για την απαντηση φιλε αλλα ξεχασα να αναφερω πως για windows phone ουτε που το σκεφτομαι και τα iphone ειναι τρομερα ακριβα για αυτο που ειναι και θα ηθελα 5s και πανω οποτε παει πολα...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δεν θα πρότεινα περυσινές συσκευές. Στα 300€, προτείνω το Motorola Moto X Play. Ωστόσο, θεωρώ ότι η πιο ορθή λύση, θα ήταν να κοιτάξεις κάτι σε Xiaomi ή Meizu. Δυο από τις πιο επώνυμες (μαζί με την Huawei) και αξιόπιστες, Κινεζικές εταιρίες. 

Δημοσ.

Εχεις θέσει ένα σοβαρό χαρακτηριστικό που είναι η κάμερα. Δυστυχώς στα λεφτά σου μόνο το G3 τα πάει καλά αλλά η υπόλοιπη συσκευή δεν είναι και ότι καλύτερο. Το one plus X θα ήταν εξαιρετική επιλογή αν δεν είχε μέτρια κάμερα για τα δικά σου δεδομένα και το S5 αν και καλό σαν συσκευή είναι πολλά τα λεφτά για τσιγαρόχαρτα πλαστικά και ένα touchwiz για πέταμα.

Είναι πολύ δύσκολη η φάση σου αφού θέτεις την κάμερα σαν πρώτο στόχο.  

• Like 1
Δημοσ.

Αναμεσα στο s5 και το g3 εγω προτεινω s5. To g3 το χει ο αδερφος μου και κολλαει οσο δεν παει αλλο (δεν πιστευα οτι κολλαγε οταν μου το ελεγε ενας φιλος γιατι νομιζα οτι θα το ειχε παραφορτωσει, μεχρι που το ειδα με τα ματια μου...) λογω οθονης φυσικα! Το s5 ειναι αρκετα καλη επιλογη! Παντως αν θες τσεκαρε και αυτο https://www.skroutz.gr/s/8046427/Xiaomi-Redmi-Note-3-32GB.html

ευχαριστω πολυ! ηθελα μια αποψη για τον αν κολλαει η οχι! οποτε το αποκλειω! Τωρα για το xiaomi η καμερα του με απογοητευει ενω σε ολα τα αλλα ειναι δυνατο οποτε και αυτο μαλον το αφηνω στην ακρη ευχαριστω πολυ παντως!

Καλησπέρα,

Δεν θα πρότεινα περυσινές συσκευές. Στα 300€, προτείνω το Motorola Moto X Play. Ωστόσο, θεωρώ ότι η πιο ορθή λύση, θα ήταν να κοιτάξεις κάτι σε Xiaomi ή Meizu. Δυο από τις πιο επώνυμες (μαζί με την Huawei) και αξιόπιστες, Κινεζικές εταιρίες. 

Ευχαριστω και συμφωνω με την αποψη σου για τις περσινες συσκευες αλλα τις κοιταω διοτι οι τιμες τους εχουν πεσει! Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα προσεξει το Moto x Play και φαινεται να εχει και δυνατη καμερα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ξεπερναει αυτο ή τα αλλα κινεζικα την καμερα του s5

Δημοσ.

Ούτε το moto X play αξίζει στα λεφτά που ζητάει. Πολύ προβληματικό SoC που έχει καταστρέψει συσκευές και συσκευές όπου και χρησιμοποιήθηκε. Φίλε μου δυστυχώς πρέπει να ανέβεις κατηγορία αρκετά για -καλή- ή κορυφαία κάμερα. Στα 300 που θες θα κάνεις τρομερές παραχωρήσεις από αλλού για να πάρεις ένα κάπως καλό αποτέλεσμα. 

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ikaruga, για το Moto X Play (δεν αξίζει τα λεφτά που κοστίζει, γι'αυτά που προσφέρει). Για αρκετά καλή κάμερα, πρέπει αναγκαστικά, να ανέβεις σε budget. Συνεχίζω να πιστεύω, πως ενδεχόμενη αγορά του LG G3 ή S5, (πέραν τους λόγους τιμής που λες) αποκλειστικά λόγου κάμερας, θα ήταν μέγα λάθος. 

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ikaruga, για το Moto X Play (δεν αξίζει τα λεφτά που κοστίζει, γι'αυτά που προσφέρει). Για αρκετά καλή κάμερα, πρέπει αναγκαστικά, να ανέβεις σε budget. Συνεχίζω να πιστεύω, πως ενδεχόμενη αγορά του LG G3 ή S5, (πέραν τους λόγους τιμής που λες) αποκλειστικά λόγου κάμερας, θα ήταν μέγα λάθος. 

Ακριβωως....Αν το budget σου ειναι αυστηρο εγω προτεινω να πας στο xiaomi. Αν μπορεις να ανεβεις στα 400 εφυγες για g4 χωρις 2η σκεψη!

• Like 2
Δημοσ.

Περα των S5 και G3 που στα λεφτα αυτα ειναι και τα 2 πολυ καλα καμεροτηλεφωνα,(αν και θα προτιμουσα το G3 που ειχα λογω ois),αλλη καλη και τιμια επιλογη ακομα και στην καμερα θεωρω το Xiaomi redmi Note 2.

Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους και καταλαβαινω οτι για πολυ καλη καμερα πρεπει να ανεβω σε budget  αλλα και απο τα reviews που βλεπω τα xiaomi που προτεινετε δεν φτανουν τα μοντελα που ανεφερα (οποτε αν ανεβαινα στα 400 που το θεωρω εξωφρενικο για ενα τηλ εχω g4 vs s6  αλλα και παλι ειναι πολλα τα λεφτα διοτι υπολογιζα καπου στα 270-290 max)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...