KaBaK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 θα ηθελα τις αποψεις σας πανω στο θεμα καθως θελω να αγορασω ενα απο τα δυο (εχω δει απειρα video , και πολλα reviews). θα παρακαλουσα για τεκμηριωμενες αποψεις απο ατομα που να εχουνε παιξει τουλαχιστον ενα απο τα δυο.
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 θα ηθελα τις αποψεις σας πανω στο θεμα καθως θελω να αγορασω ενα απο τα δυο (εχω δει απειρα video , και πολλα reviews). θα παρακαλουσα για τεκμηριωμενες αποψεις απο ατομα που να εχουνε παιξει τουλαχιστον ενα απο τα δυο. Τι σοι τεκμηριωμενη αποψη αραγε να δωσει καποιος για τα call of duty δεν μπορω να καταλαβω. Για το Battlefront(αν και στο review ειναι η pc εκδοση αρα καλυτερα γραφικα και framerate)το παρακατω video λιγο πολυ σε καλυπτει με τα θετικα και τα αρνητικα του http://angryjoeshow.com/2015/11/star-wars-battlefront-angry-review/ Για το call of duty(που το κοιταζα και εγω προσωπικα να το παρω αλλα τελικα δεν το πηρα για τα διαφορα θεματα που ειχε στην εκδοση του pc που με ενδιεφερε) αν σου αρεσε το multiplayer των προηγουμενων(κυριως του advanced warfare)ειναι μια απο τα ιδια και φανταζομαι θα το ειχες ηδη προτιμησει. 1
KaBaK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Τι σοι τεκμηριωμενη αποψη αραγε να δωσει καποιος για τα call of duty δεν μπορω να καταλαβω. Για το Battlefront(αν και στο review ειναι η pc εκδοση αρα καλυτερα γραφικα και framerate)το παρακατω video λιγο πολυ σε καλυπτει με τα θετικα και τα αρνητικα του http://angryjoeshow.com/2015/11/star-wars-battlefront-angry-review/ Για το call of duty(που το κοιταζα και εγω προσωπικα να το παρω αλλα τελικα δεν το πηρα για τα διαφορα θεματα που ειχε στην εκδοση του pc που με ενδιεφερε) αν σου αρεσε το multiplayer των προηγουμενων(κυριως του advanced warfare)ειναι μια απο τα ιδια και φανταζομαι θα το ειχες ηδη προτιμησει. εννοω να εξηγει ο καθενας τον λογο που προτιμα το ενα παιχνιδι απο το αλλο
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ο λόγος που θα προτιμήσει κάποιος το 1 απο τα 2 είναι γιατί ξέρει για τι παιχνίδι πρόκειται. Ο περισσότερος κόσμος θα προτιμήσει το COD γιατί έχει παίξει και τα προηγούμενα COD.Εχει campaign και muliplayer με πολύ κόσμο και θα ασχοληθεις μαζί του για κάνα χρόνο τουλαχιστον μέχρι να βγεί το επόμενο.Οι εταιρίες που το φτιάχνουν είναι γνωστές με πολύ χρήμα και το υποστηρίζουν με updates.Είναι "δοκιμασμένη συνταγή ".Ακόμα και αυτοί που το κράζουν το αγοράζουν.Εχει πολλούς fans. Το Star Wars είναι κάτι καινούριο και είναι λίγο ρίσκο ή αγορά του.Δεν ξέρουμε αν θα αντέξει στον χρόνο και αν θα το υποστηρίξει ή εταιρία με updates όπως το COD.Κάποιοι το αγόρασαν επειδή είναι fans του Star Wars και όχι γιατί πίστευαν οτι αξίζει σαν παιχνίδι.Νομίζω πως δεν έχει campaign mode,οπότε κάποιος που ενδιαφέρεται για campaign και όχι μόνο δεν θα το αγοράσει. Το Black Ops III είναι καλό, καλύτερο απο το 1 και απο το 2 σε γραφικά, κίνηση κλπ.Αν δεν δε ενοχλεί που έχει στοιχεία από το μέλλον το αγοράζεις.Γενικά όμως για να ασχοληθείς πρέπει να κυρίως να σου αρέσει το είδος του παιχνιδιού,αλλιώς πιθανότατα θα το βαρεθείς.Είναι δύσκολο παιχνίδι και απαιτεί καλά αντανακλαστικά. Για το Star Wars δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί έπαιξα μόνο το Beta.Θυμάμαι οτι είχε πολύ καλό ήχο και εφέ στις εκρήξεις κλπ.Αν τα modes που έχει ή θα /αν βάλουν δεν είναι ενδιαφέροντα,μάλλον θα πάει άπατο.
KaBaK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 το battlefront εχει εντυπωσιακα οπτικα/ηχητικα στοιχεια , και ενα απλο gameplay με λιγους χαρτες κτλ , τωρα δεν ξερω στο μελλον αν θα δωσουν free dlc. ο χειρισμος του ειναι γενικα πολυ πιο απλος. τωρα cod εχω να παιξω αρκετο καιρο , αλλα το θεμα μου ειναι οτι απ οτι διαβασα δεν εχει dedicated server και υπαρχει αρκετο lag.το ειδος μου αρεσει , αλλα εαν υποθεσουμε οτι ειμαι ελαφρως αρχαριος σε online fps σε κονσολες , to cod θα μου παρει καιρο να προσαρμοστω?
AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Λίγες ημέρες θα σου πάρει, αρκεί να παίζεις συχνά,κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα.Στην αρχή είναι λίγο δύσκολο μέχρι να ξεκλειδώσεις κάποια πράγματα και να μάθεις τις πίστες.Εξαρτάται πόσο "το έχεις " σε αυτό το είδος.Σε αυτό το παιχνίδι όσο καλός και να είσαι πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος. Δυστυχώς παίζει ρόλο αν έχεις καλή σύνδεση.Αλλο να παίζεις με 5Mbps download και άλλο με 15.Οι ξένοι έχουν τρελές συνδέσεις,50+Mbps. Καλη φάση για να μην το βαρεθείς είναι να παίζεις με κάποιον Ελληνα παρέα στην ίδια squad και να είστε σε party το οποίο όμως επιβαρύνει την σύνδεση αν έχεις χαμηλές ταχύτητες.
bedazzled Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά τα Mbps δεν παίζουν κανένα ρόλο στο online gaming. Εγώ κάποτε ήμουν σε ADSL (20/1 Mbps) και είχα 6-7ms first hop ping, ενώ τώρα σε VDSL (50/10 Mbps) έχω 18-19ms first hop ping (δεν μου βάζουν fast path). Βέβαια το 10πλάσιο upload δεν το ανταλλάζω με τίποτα, άσε που το ping δεν θα με σώσει όταν παίζω π.χ. με Βραζιλιάνους! Η beta του Uncharted 4 που έπαιζα δεν ήθελε πάνω από 500-600 Kbps down/up... θέλω να πω ότι και με μια 2/1 Mbps θα είστε μια χαρά, αρκεί να έχει σταθερό & χαμηλό ping και φυσικά να μην γίνεται παράλληλη χρήση με streaming/uTorrent κλπ. Οι ξένοι δεν ωφελούνται λόγω Mbps (είναι urban myth αυτό και το έχω ακούσει άπειρες φορές), αλλά λόγω γεωγραφικής θέσης. π.χ. Αγγλία/Γερμανία/Ολλανδία έχουν χαμηλότερο ping προς τους servers από ότι η Ελλάδα.
KaBaK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστω για τις αποψεις .. καλη χρονια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα