Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρονια πολλα!

Ένας φίλος, μου πρότεινε το Plus500 , χωρίς καμια γνώση επι του θέματος κατέβασα την πλατφόρμα και επιβεβαιώνοντας το κινητό μου τηλεφώνο πήρα μπόνουν 25 ευρώ.

Με αυτά τα 25 ευρώπουλα άρχισα να αγοράζω με μικρά ποσά αρχικά.
Έχω φτάσει σε ένα σημείο να έχω στον λογαριασμό μου 600 ευρώ και σιγά σιγά ανεβαίνουν.

Δεν έχω καταλάβει τίποτα όμως από όλα αυτά. Όπως προείπα δεν έχω απολύτως καμία γνώση πάνω σε αυτά τα πράγματα.

Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι:

1) Αυτά τα χρήματα που έχω στον λογαριασμό του Plus500, μπορώ να περάσω στον λογαριασμό της τράπεζας μου;

2) Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει ανάληψη απο το Plus500;Αν ναι και ειναι διαθέσημος να μου εξηγήσει πως.

3) Δεν έχω καταλάβει το κέρδος που έχουν αυτοί αν κάποιος παίξει στην πλατφόρμα αυτή.Δηλαδή, στην παρούσα κατάσταση εγώ έφτιαξα λογαριασμό,πήρα μπονους 25 ευρώ, τα πολλαπλασίασα και έστω τα τράβηξα στην τράπεζα, αυτοί είναι 25ευρώ μέσα.τι παίζει;

4)Επίσης, οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα ήταν δεκτή.

Κατα βάση, αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν μπορώ να βγάλω αυτά τα 600 ευρώ η όχι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) 

Δημοσ.

εγω εχω κερδισει μια φορα και τα περασα σε σκριλλ τοτε γνωμη μου ειναι να μεταφερεις 400 ευρω σε σκριλλ η pay pal και τα υπολοιπα επενδυσετα ετσι και αλλιως καποια στιγμη θα τα χασεις ολα μιας και δεν ξερεις απο φορεχ :D

• Like 1
Δημοσ.

τι φαση ειναι ολο αυτο χωρις να ξερω και εγω μου βρωμαει μονο που ζηταει κωδικο μεχρι 12 ψηφια ... αν ειναι να βαλω το κινιτο μου και τραπεζικο λογαριασμο θελω περισσοτερη ασφαλια 

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω κερδισει μια φορα και τα περασα σε σκριλλ τοτε γνωμη μου ειναι να μεταφερεις 400 ευρω σε σκριλλ η pay pal και τα υπολοιπα επενδυσετα ετσι και αλλιως καποια στιγμη θα τα χασεις ολα μιας και δεν ξερεις απο φορεχ :D

Τέλεια! πως τα περναω στο Skrill? :P

εγω εχω κερδισει μια φορα και τα περασα σε σκριλλ τοτε γνωμη μου ειναι να μεταφερεις 400 ευρω σε σκριλλ η pay pal και τα υπολοιπα επενδυσετα ετσι και αλλιως καποια στιγμη θα τα χασεις ολα μιας και δεν ξερεις απο φορεχ

Εχω λογιαριασμο στο Skrill, Μπορω να το κάνω αυτην την στιγμή?

Οταν παταώ αναληψη δεν μου εχει καποια επιλογη για Skrill πρεπει να δωσω ταυτότητα.

Δημοσ.

Δίδαξε μας τα μυστικά, master του forex.

Πώς 24πλασσίασες το ποσό σου;

Πάντως αυτοί θα βγάλανε λεφτά απο προμήθειες, δεν θα είναι χαμένοι.

Δημοσ.

καλά τι αγορασες και απο 25€ πήγες στα 600€;

Δίδαξε μας τα μυστικά, master του forex.

Πώς 24πλασσίασες το ποσό σου;

Πάντως αυτοί θα βγάλανε λεφτά απο προμήθειες, δεν θα είναι χαμένοι.

Χτυπησα ενα ΝΖΤ πριν αρχισω (Limitless Οποιος ξερει την ταινια)  :-D 

Παιδια αληθεια, τι να σας πω, δεν ξέρω....με εμπορευματα παιζω, φυσικο αεριο - πετρελαιο κυριως, παρακολουθουσα τα διαγραμματα και επρατα αναλόγως.

Και εμενα περιεργο μου φαινεται για αυτο ρωταω.

Επίσης,αρχικα το πηγαινα 1-1 ευρω και σιγα σιγα μεγάλωνα το "πονταρισμα".

(Μεσα σε 1 εβδομαδα όλα αυτα.)

Φοβάμαι να συνεχισω μην τα χάσω.

Αλλα πως τα βγάζω...δεν ξερω. :unsure:

Δημοσ.

Γιατί;

Τα CFD δεν εχουν σχεση με την αγορα. Δεν ειναι καν αγορα. Ειναι συμβολαια αναμεσα στον αγοραστη και τον μπροκερα. Και γενικα δεν εχουν καλο ονομα.

Οι κυπραιοι απο την αλλη, ειναι λαμογια σε αυτα τα θεματα. Τσουβαλιασμα ξερω.. Αλλα ετσι ειναι τα πραματα.

Δημοσ.

ναι πρεπει να στειλεις ταυτοτητα και νομιζω θα σου στειλουν ταχυδρομικος κατι κωδικους μετα μπορεις να κανεις αναληψη

παιδια οκ το plus500 δεν κανει για σοβαρο φορεχ αλλα αμα εχεις λιγες γνωσεις και τυχη βγαζεις καποια λεφτα και την κανεις με ελαφρα

Edit: παπι σε ποια πλατφορμα ασχολησε?

• 4 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...