babis_89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω δύο λαπτοπ. ένα Acer Aspire 5555 και ένα Nec Versa M160. Υπάρχει περίπτωση να ενώσω αυτα τα δύο σε ένα? Δηλαδή να βάλω πχ τα ανταλλακτικά του ενός στο άλλο. Συγκεκριμένα το Nec λειτουργεί μια χαρά αλλά έιναι πάρα πολύ αργό μιάς και έιναι παλιό. Ενώ το acer δεν λειτουργεί διότι έχει χαλασμένη κάρτα γραφικών. Θα μπορούσα να πάρω την κάρτα γραφικών απο το Nec και να την βάλω στο Acer ή δεν παίζει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
mphxths Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 με τα συγκεκριμενα δεν γινεται κατι με τις καρτες.. απο ο,τι βλεπεις εδω -> http://www.nec-computers.com/support2/pib.asp?mode=default&platform=platform_kw3dc2 η καρτα γραφικων του NEC ειναι ενσωματωμενη πανω στην μητρικη..αρα..να ξεκουμπωσει..να βγει..και να μπει στο Acer..ουτε σε παραλληλο συμπαν
Euclides Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί δεν δοκιμάζεις να 'ψήσεις' την motherboard του Acer, και όσο σε βγάλει.
babis_89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί δεν δοκιμάζεις να 'ψήσεις' την motherboard του Acer, και όσο σε βγάλει. το έχω διαβάσει αυτό αλλά λειτουργεί σίγουρα?
Euclides Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 το έχω διαβάσει αυτό αλλά λειτουργεί σίγουρα? Οι πιθανότητες να λειτουργήσει, είναι πάνω από 90%. Το ζήτημα είναι πόσο θα σου κρατήσει. Συνήθως κρατάνε περίπου 6 μήνες. Μετά επαναλαμβάνεις την διαδικασία. Μια motherboard μπορεί ν' αντέξει 5-6 ψησίματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα